Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Forssassa ravataan Lauantaina erittäin tasokkaat finaalit. Varmoiksi tuntuisi löytyvän jopa hieman tunkua mutta, pelataan rivi kahdella varmalla ja varmistellaan muutama selvähkö suosikki isonrahan toivossa.

Ensimmäiseen lähtöön pikku riskillä heti varma, Tähen Toivomus voittaa kyselemättä jos ravaa ja jos on samanlainen kuin Vermossa viime lauantaina.

Samoin toisen kohteen Merit pelataan varmana vain 32% pelattuna vihjeen teko hetkellä. Merit tempaisi viimeksi Vermossa aivan hirvittävän kirin neljättä rataa, viimeiset 700m kilometriaikaan 12,6a ja täyden matkan 13,4a. Forssan pitkällä maalisuoralla Meritin kiri pääsee oikeuksiinsa.

Kolmannessa kohteessa varmistetaan hurja suosikki North Lexus. Psyykkaamme lähdön niin, että starttiraketti 2. Pope ja keulaspesialisti 5. Leon Coger ottavat alussa tulisesti yhteen ja ainakin toinen päässee ohi North Lexuksesta. Kovan avauksen jälkeen keula puutuu maalisuoralla ja North Lexus on paketissa hiipuvan hevosen takana. Lapulle 1,4,6,11,12 koska oikeastaan muilla juoksunkuluilla North Lexus voittanee.

Neljännessä lähdössä paljon pelattu Kartier varmistetaan laukkariskin takia Drakenilla ja Tuurin Toivolla.

Tolppakone Atupem varmistetaan viitoslähdössä, ison rahan toivossa, kolmella kovalla eturivin hevosella.

Kuudenteen Lindy Poppins keulapsyykillä ja kaveriksi kirikanuunat Pascha Tilly ja Hazelhen Hermes. Jos rahapussi kestää ja 4.Gute Band:ilta riisutaan kenkiä niin ottakaa lapulle!

Viimeinen lähtö on Pilvenmäki Special, jossa palkintona 10 000e! Oma suosikkimme on 9. Fastoche Thieben. Ranskalainen voimanpesä söi kuolemanpaikalta keulassa juosseen 12. Livi Mysteryn aivan murusiksi Oulun karsintalähdössä 26.3. Kilometri kuolemanpaikalla ja oikeastaan lasketteli voittoon. Kuljettaja Ville Pohjola kertoili että, tuntui kuin olisi jäänyt vielä voimia jäljelle. Otetaan silti kolme kovaa eturivinhevosta mukaan lapulle.

1.Lähtö: 4

2.Lähtö: 10

3.Lähtö: 1,4,6,11,12

4.Lähtö: 3,9,14

5.Lähtö: 2,3,4,10

6.Lähtö: 1,5,7

7.Lähtö: 2,4,5,9. Vihjerivin hinta: 36e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!