Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon vaikean oloinen kierros pelataan vain yhdellä varmalla. Viidennen kohteen Eventful Swamp oli Forssan kolmella kilometrillä mainio. Koko 3 kierrosta johtavan rinnalla puristanut ruuna söi maaliduoralla vielä keulahevosenkin, mutta ei voinut takaansa spurtanneelle, kevyemmän juoksun saaneelle Smoking Ride:lle mitään. Jos Eventful Swamp saa voltin ykköseltä keulat, on se erittäin todennäköinen voittaja. Jos varmistella haluaa, kannattaa takamatkan Global Winner (14%) ottaa ajoissa peleihin. Siltä riisutaan tähän kaikki kengät, joten eiköhän sillä olla tosissaan liikkeellä. Luokka riittää.

Avauskohde selvitetään kahdella merkillä. Luraus ja Metsärinteen Voima iskevät jo alussa yhteen keulapaikasta. Kumpi vain olisi keulasta vahvoilla. Ne juoksevat todennäköisesti joka tapauksessa peräkkäin ja ovat hyviltä paikoilta suosikkeja. Jos kaksikkoa haluaa varmistella, on Onnenhäivä seuraava merkki ja potintekijäksi Brenna (3%)

Toinen kohde on kylmäveristen pikamatka 1620m. Pikku Moskiitolta riisuttiin Turkuun takakengät ja se tulikin kovassa lopetuksessa voittajana maaliin. Alustavien tietojen mukaan samalla balanssilla jatketaan ja Pikku Moskiitto on perusmerkkejä. Tatuari arvottiin 8-radalle, mutta se kuuluu kuntonsa puolesta sieltäkin peleihin. Kaksi edellistään se voitti auton takaa ja Seinäjoellakin se teki täyden voltin ennätyksensä, vaikka jäikin neljänneksi. Kolmantena lapulle Jilian Lax. Nopea hevonen on pikamatkalla kuin kotonaan ja tähän siltä riisutaan kaikki kengät, minkä pitäisi tuoda vielä lisää nopeutta.

Kolmannen kohteen iso suosikki Stop The Press saa varmistuksia. Vaikka Teivossa ruuna oli hiukan rauhallisempi, kuin yleensä, on sillä usein tapana jäädä painamaan ohjille. Mikäli se vetää keulasta ylikovaa, on muilla mahdollisuudet kääntää kenttä maalisuoralla. Stonecapes Unity:lla (14%) on hyvä lähtöpaikka, eikä sent arvitse osallistua kiihdytykseen. Teivosta ja Kuopiosta sillä on keskipitkiltä matkoilta kakkoset alla ja voitto roikkuu ilmassa. Edward Snipes (8%) on lahjakkaan hevosen maineessa. Vermossa se laukkasi pahoin lähtöön, jääden kauas taustalle. Tätä helpommassa porukassa sen esitys oli kuitenkin mykistävä, kun se kierteli vielä ylivoima voittoon.

Neljäs kohde kannattaa pelata leveästi. Rock Vice on niukka suosikki. Se oli Jokimaalla suoraan tauolta oikein hyvä toinen, häviten vain hurja luokkaiselle Arctic Crown:lle. Picardien tehtävä kovenee edellisistä, mutta nopea avaaja puolustanee ykköseltä keulat ja pikamatka sopii. Ken’s Carlos on hyvältä paikalta perusmerkkejä ja lähdön parhaimmistoa. Kaksi edellistään toiseksi sijoittunut Caboose saa halutessaan paikan Picardien takaa, toisesta sisältä. Ylivauhdin varalle mukaan takarivin MAS Flash ja Goolagong Zet.

Kuudes kohde on 3120m, jossa voimat puhuvat. Suursuosikki Suvionni on lähellä voittoa, jos ravaa. Voltin kakkoselta laukkariski on kuitenkin edelleen olemassa. Varmistukseksi otetaan Issakan Valo (8%), joka jyrää voimillaan korkealle joka tapauksessa.

Päätöskohde on Tammaderbyn finaali, jossa voittajaa odottaa 24 000e palkinto. Speedy Norwegian oli karsinnassa huippuhyvä, jyräten kuolemanpaikalta aivan ylivoimaiseen voittoon. Cream Candy hallitsi oman karsintansa keulasta vaivattomasti maaliin saakka. Ohjastaja Emma Väre oli luottavainen, että Cream Candy on kiihdytyksessä nopein, joten sillä ladataan kaikki lähtöön ja keulasta ajetaan. Oman lusikkansa soppaan heittää kiihdytyksessä Pekka Korven Magic Madonna. Viitosradalta sillä tuskin saadaan valjakon mittaa eroa Cream Candyyn, mutta Pekka Korpi voi lyödä niin armottoman prässin päälle, että ensimmäinen 500m mennään urku auki. Over My Shoulder oli Cream Candyn voittamassa karsinnassa urhea toinen kuolemanpaikalta. Potin räjäyttäjäksi mukaan hyvältä paikalta huippukuntoinen Blue Ocean (2%), joka kehitti keskiviikon välistartissaan terävän kirin takapareista.

Lähtö1: 2,4

Lähtö2: 3,5,8

Lähtö3: 3,6,9

Lähtö4: 1,3,6,9,10,11

Lähtö5: 1

Lähtö6: 8,9

Lähtö7: 1,2,3,5,9 Vihjerivin hinta: 54e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *