Norrköping DNB

KERROIN

2.02
0
pv
0
t
0
min
0
s

Löysimme maanantain futistarjonnasta kaksi pelikohdetta länsinaapureiden futisviheriöiltä, eli yksi ottelu Norjasta ja toinen Ruotsin pääsarjasta.

Eliteserien: Viking-Vålerenga (klo 19:00)

Norjan pääsarjan kierros paketoidaan maanantai-iltana Stavangerissa, jonne saapuu vieraita Oslosta.

Kotijoukkue Viking on yksi tämän kauden sarjanousijoista. Öljykaupunki Stavangerin ylpeys putosi kauden 2017 päätteeksi sarjaporrasta alemmasta, mutta palasi vain yhden välivuoden jälkeen kirkkaisiin valoihin.

Vikingin kausi 2017 oli täyttä tuskaa alusta asti, mutta nyt joukkue sai erinomaisen startin. Viking voitti kolme ensimmäistä liigapeliään, joissa kaatuivat Kristiansund, Tromsö sekä Brann. Tämän jälkeen joukkue on hävinnyt kaksi vieraspeliä Odd:a ja Ranheimia vastaan.

Vierasjoukkue Vålerenga on Oslon suurseura, johon kohdistuu joka kausi paljon odotuksia. Enga on käytännössä flopannut vuodesta toiseen jääden selkeästi Eurocup-paikkojen ulkopuolelle.

Tämä sesonki on alkanut jokseenkin joukkueen tason mukaisesti – saldona on viiden kierroksen jälkeen 3-1-2. Viikko sitten Vålerenga kaatoi Odd:n kotona maalein 1-0 ja haki tätä ennen myös arvokkaan vierastasapelin Bergenistä.

Vålerenga on ollut perinteisesti yliarvostettu joukkue vedonlyöntimarkkinoilla, ja tämä trendi näyttää jatkuvan myös tällä kaudella. Seura kuuluu mielestämme sarjan keskikastiin yhdessä mm. Vikingin kanssa.

Kotijoukkueen pitäisi olla Stavangerin illassa selkeä suosikki, mutta tarjolla on mm. Bethardin ja Betserin valioimissa DNB 2,00 kertoimia. Poimitaan tällainen tarjous iloisesti kupongille!

Allsvenskan: Elfsborg-Norrköping (klo 20:00)

Allsvenskanissa pelataan jo kauden 7. ottelukierrosta. Hyvin sesongin aloittanut Ellos saa vieraakseen yhden sarjan vahvimmista ryhmistä.

Kotijoukkue Elfsborg on ollut parin viime kauden ajan yksi Allsvenskanin suurimpia pettymyksiä. Ellos on rämpinyt yhdessä IFK Göteborgin kanssa putoamisviivan tuntumassa. Resursseja löytyy huomattavasti parempaan, ja joukkuetta on uudistettu kovasti.

Tämä kausi on alkanut vihdoin odotusten mukaisesti. Kuuden kierroksen jälkeen saldona on vain yksi tappio, joka tuli toisella otteluviikolla Göteborgissa. Ellos on ehtinyt kaataa Sundsvallin 3-1, Örebron 4-2 ja Siriuksen 4-2. Joukkueen xG-luvut ovat myös vahvoja.

Norrköping oli ennakkoon yksi sarjan vahvimmista joukkueista. ”Peking” kamppaili viime kaudella jopa mestaruudesta kalkkiviivoille saakka, mutta hurja voittoputki ei lopulta aivan riittänyt ykköspaikalle.

Tämä kausi alkoi todella heikolla esityksellä nousija Helsingborgin vieraana. Norrköping ei ole hävinnyt tämän jälkeen otteluakaan, mutta rasitteena ovat useat tasapelit. Oman osansa saldoon tuo myös kova otteluohjelma: Norrköping on kohdannut jo Malmön, AIK:n sekä Djurgårdenin.

Vedonlyöntimarkkina on innostunut Elfsborgin alkukaudesta aivan liikaa. Norrköping olisi ollut avauskierroksella todella selvä suosikki Boråsissa, mutta nyt kertoimet ovat kääntyneet kovasti Elloksen suuntaan.

Kyseessä on mielestämme ylireagointi muutaman ottelun tuloksiin. Pelataan siis Norrköping DNB in 2,02 kertoimella. Oikea kerroin on 1,75-1,80 maastossa.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!