Dortmund-Mainz O3.5

KERROIN

2.00
0
pv
0
t
0
min
0
s

Bundesliigassa pelataan jo kauden 30. kierrosta, eli viikonlopun jälkeen on jäljellä enää neljä ottelua per joukkue. Löysimme lauantain matseista pari mielenkiintoista peli-ideaa.

Eintracht Frankfurt-Mainz (klo 16:30)

Kotijoukkue Frankfurt tulee lauantain otteluun hyvällä itseluottamuksella. Takana on kaksi vierasvoittoa peräkkäin: 1-2 Wolfsburgin ja 0-3 Bremenin kotiluolasta. Jälkimmäinen matsi oli rästipeli keskiviikkona, mikä tarkoittaa Frankfurtille ylimääräistä rasitusta.

Joukkue näyttää kääntäneen kurssinsa pitkän heikon jakson jälkeen. Frankfurt ehti pelata kuusi voitotonta peliä saldolla 0-1-5 ennen Wolfsburg-voittoa viime lauantaina. Nyt näyttää hyvältä, ja kaksi voittoa ovat nostaneet seuran myös turvaan putoamiskamppailusta.

Vierailija Mainz on sarjataulukossa pari pykälää alempana, mutta viikko sitten joukkueilla oli eroa vain yksi piste. Mainz tulee otteluun tappio niskassaan, sillä joukkue hävisi kotona Hoffenheimille maalein 0-1. Kyseessä oli tasainen ottelu, joka olisi kuulunut päättyä 1-1 -tasapeliin.

Mainz on pelannut kuusi edellistä liigapeliä saldolla 1-3-2, mikä vastaa suurin piirtein sen omaa tasoa. Tappiot ovat tulleet laatujoukkueita vastaan, mutta Mainz ei ole hävinnyt otteluita hetkeen alemman kastin joukkueita vastaan.

Moni veikkaaja uskoo tässä kohtaa Frankfurtin voittoon, mutta meidän arviomme on ykkösen suhteen huomattavasti maltillisempi. Keskiviikon tiukka reissupeli jättää kotijoukkueelle vain kaksi lepopäivää, mikä on merkittävä haitta.

Mielenkiintoista on myös kotiedun täydellinen katoaminen Bundesliigassa, jota veikkaajat eivät tunnu riittävästi huomioivan. Toistaiseksi vierasjoukkueiden betsaaminen on kannattanut todella hyvin.

Pelit lähtevät siis Mainzin suuntaan. Napataan kupongille in Mainz +0 (eli Mainz DNB) kertoimella 2,65. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 42%.

Dortmund-Hertha (klo 19:30)

Lauantain iltapelinä nähdään todella mielenkiintoinen ottelu, jossa kivikova Dortmund saa vastaansa hienoon pelivireeseen päässeen Herthan.

Kotijoukkue BVB tulee otteluun hyvällä itseluottamuksella, sillä viime sunnuntaina se suorastaan murskasi heikon Paderbornin vieraissa maalein 1-6. Dortmund pääsi siten kuittaamaan kirvelevän 0-1 kotitappion Bayern Munchenille.

Kärkipelin tappio tarkoitti käytännössä mestaruuden karkaamisen Muncheniin, mutta Bundesliigan tiukka kisa CL-paikoista varmistaa kyllä Dortmundin motivaation loppuun saakka. Kotona joukkue on tehnyt huikeat 3,21 maalia per ottelu, mikä on vielä Bayerniakin korkeampi lukema.

Vierailija Hertha tulee pahaan paikkaan erinomaisessa iskussa. Berliiniläiset jatkoivat tappiotonta putkeaan 2-0 kotivoitolla Augsburgista. Tätä edelsi 2-2 tasapeli RB Leipzigin vieraana, 4-0 voitto Union Berlinistä ja 0-3 vierasvoitto Hoffenheimista.

Herthan peliesitykset ovat nousseet aivan uudelle tasolle Bruno Labbadian nimityksen jälkeen. Kokenut päävalmentaja otti ohjat koronabreikin aikana. Hän on saanut berliiniläiset loistavaan iskuun.

Ottelun paras value löytyy maalimäärien puolelta. Dortmund on edelleen sarjan runsasmaalisin joukkue 3,97 maalin ottelukohtaisella keskiarvolla. Se on myös kotona hämmästyttävän kova: BVB on iskenyt vähintään kolme osumaa 8/10 edellisessä kotimatsissaan.

Hertha on myös tehnyt vähintään kaksi maalia jo kuudessa ottelussa peräkkäin ja pelannut 8/9 edellisestä ottelusta yli 2,5 maalin tuloksiin. Lähtökohdat maalijuhlille ovat loistavat, joten pelaamme yli 3,5 maalia in 2,00 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 57%

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *