Malmö -1,5 hcp

KERROIN

1.79
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kalmar-AIK U2,0

Malmö-ÖFK O2,5

Lauantain Allsvenskan-kierrokselta löytyy pari peli-ideat kahdesta ottelusta, jotka ovat ennakkoon täysin toistensa vastakohtia.

Kalmar-AIK (klo 16:00)

Kalmarin kausi on edennyt tähän asti varsin odotusten mukaisesti. Joukkue on ollut jo pitkään alempaa keskikastia Ruotsin pääsarjassa, ja tämän hetken saldo 2-7-4 kuvaa hyvin Kalmaria myös maalimäärien osalta.

Kyseessä on totals-betsarin unelmajoukkue, sillä Kalmar on varsinainen ”under-kone”. Tällä kaudella joukkueen 13 ottelusta peräti 11 on päättynyt alle 2,5 maalin tuloksiin. Kalmar oli myös viime kaudella erittäin tuottoisa joukkue juuri U2,5 betsien kanssa.

Viime maanantaina Kalmar hävisi Djurgårdenille kahdella loppuhetken maalilla 2-0. Kyseessä oli peräti yhdeksäs U2,5 tulos peräkkäin. Kalmar on onnistunut tekemään edellisessä viidessä pelissään vain yhden maalin.

Hallitseva mestari AIK on myös tunnettu todella vähämaalisena joukkueena – kyseessä on ”Allsvenskanin Atletico Madrid”, joka voittaa matsit perinteisesti 1-0/2-0 tuloksin. Tällä kaudella AIK:n profiili on ollut tutun vähämaalinen: keskiarvo on 1,93 per ottelu.

AIK:n trendi on myös varsin hyvä vähämaalisuuden kannalta. Viisi edellistä ottelua ovat päättyneet U2,5 tuloksiin ja tukholmalaiset eivät ole itse asiassa tehneet maalia kahteen edelliseen otteluun. Viime sunnuntaina kärkimatsi Malmöä vastaan päättyi 0-0.

Kalmar ja AIK ovat Allsvenskanin vähämaalisimmat joukkueet, ja molempien trendi tukee myös tätä näkemystä. Peräti neljä edellistä kohtaamista on myös päättynyt 1-0/0-1 tuloksiin. Aasialainen alle 2,0 maalia in 1,90 kertoimella maistuu – saat siis rahasi takaisin kahden maalin tuloksella.

Voit myös poimia kupongille hieman riskipitoisemman alle 1,5 maalia kertoimella 2,59.

Malmö-Örebro (klo 20:00)

Lauantain toinen pelikohde on profiililtaan täysi vastakohta edelliselle ottelulle.

Kotijoukkue Malmö on ottanut tällä kaudella Allsvenskanin takaisin komentoonsa. MFF voitti Ruotsin mestaruuden kaudella 2016 ja 2017, mutta floppasi viime keväänä pahasti. Nyt materiaaliltaan sarjan selvästi vahvin joukkue on taas piikkipaikalla.

Malmö selviytyi sunnuntaina myös ennakkoon kauden vaikeimmasta ottelusta, kun se kohtasi AIK:n vieraissa. Ottelu päättyi 0-0, mikä säilytti piste-eron joukkueiden välillä kuudessa pisteessä.

Malmö on pudottanut pisteitä tällä kaudella lähinnä vierasotteluissaan. Kotona se on voittanut kuusi peliä putkeen ja luonut rajusti maaliodotusta. Ainoa voitoton kotiottelu oli sarja-avaus Häckeniä vastaan kolme kuukautta sitten.

Örebro näytti sarjan avauskierroksilla todella surkealta, ja joukkue hävisi ensimmäisellä kierroksella jopa Falkenbergille. ÖFK:n tahti on alkanut sittemmin parantua, ja joukkue on pelannut kuusi edellistä ottelua saldolla 3-0-3.

Mielenkiintoista on se, että Örebron kaikki voitot ovat vieraskentällä. Se on kaatanut IFK Göteborgin, Siriuksen ja GIF Sundsvallin reissupeleissään. Perustasoltaan Örebron pitäisi säilyä sarjassa, mutta ei kyllä suurella marginaalilla.

Malmö on lauantain iltapelissä jättisuosikki. Tasoeroa on joukkueiden välillä valtavasti, eikä MFF ole tällaisissa otteluissa pahemmin pisteitä pudotellut. Malmö on jäänyt Örebrota vastaan edellisen kerran ilman maalia 10 vuotta sitten ja hoidellut 2010-luvulla kohtaamiset (koti+vieras) saldolla 12-3-2.

Malmö -1,5 in 1,79 kertoimella sekä yli 2,5 maalia kertoimella 1,62 kelpaavat hyvin peleihin. Odotettavissa on murskavoitto tyyliin 3-1/4-1. Kertoimet eivät aivan kuvaa joukkueiden välistä tasoeroa. Voit hakea myös korkeampia tasoituksia tai maalimäärävetoja sekä Malmön team totals betsejä (yli 1,5 tai yli 2,5 maalia).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *