Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon rivi vaikuttaa melko selväpiirteiseltä. Pelataan vihjerivi vain yhdellä varmalla ja yritetään kerätä pottia laittamalla Monte lähtö tukkoon. V.G. Voitto kelpaa varmaksi kolmoslähtöön jättisuosikkina. Orilla on niin iso moottori, että ilman haavereita se jyrää tässä väkisinkin voittoon.

Ensimmäinen lähtö selvitetään kolmella merkillä. Rahajamatch on nyt mieli matkallaan, 2620m. Ruuna jaksaa puristaa, mutta vauhdit eivät ole tahtoneet riittää perusmatkalla. Nyt se saa jyskyttää tasaisen reipasta ja syödä matkavauhdilla nopeimpien kirit. Morris Match hyötyy myös matkasta. Se pystyy voimillaan pitämään matkavauhdin reippaana. Viime kilpailun se pilasi laukkaan, mutta ehjällä juoksulla se nousee sopivassa porukassa korkealle. Royalsky on hevosena lähdön parhaimmistoa, mutta lähtöpaikka on surkea ja se voi jäädä kauas kärjestä.

Toinen lähtö on Montea, mistä vihjeiden laatija ei ole ihan alueella. Kun kolme hevosta uloimmilta lähtöradoilta jakaa yli 80% pelistä, on läpilyönnin paikka. Sisemmiltä radoilta löytyy nollan ja yhden prosentin hevosiakin kourallinen. Toivotaan tähän yllätystä.

Neljäs kohde vaikuttaa kahden kaupalta. Let’s Get It Up oli mainio Lappeessa, kesäkuun lopulla, kun se lipui kierros jäljellä kuolemanpaikalta keulaan ja teki muihin eroa maaliin asti. Mikäli se pitää kiihdytyksessä toisen merkkimme, Condesa:n ulkopuolellaan, on se erittäin vahvoilla. Condesa on kauden kuudessa startissaan ollut joko voittaja tai toinen. Kaksi edellistä on lasketeltu keulasta, mutta osaa se voittaa selästäkin. Mikäli haluaa tehdä isompaa riviä, kannattaa Ypäjä Oriente ottaa ajoissa peleihin.

Viideskin kohde koitetaan selvittää kahdella merkillä. Kujanpään Jyräys oli Kaustisella valtavan hyvä. Rohkeimmille siinä on mainio varma. Nopeana avaajana se päässee keulaan. Vaikka Caijus pystyisikin sen alussa torjumaan, uskon että sille on keulapaikka tarjolla. Varmistukseksi otetaan elämänsä kuntoon noussut Veeran Poika. Ori kirii aina rehdisti maaliin saakka ja Kaustisellakin se saavutti lopussa Kujanpään Jyräystä, joskin voitto oli jo ratkennut ja Kujanpään Jyräys taisi jäädä hieman odottelemaan kavereita. Näillä kahdella pärjää pitkälle.

Päätöskohde on pikamatka. Keulapsyykillä lapulle Moonlight Magical, sekä Feeling Classy, jotka molemmat ovat rakettiavaajia. Moonlight Magical on vastaillut keulasta hyvin uhkaajilleen ja on ollut voitokas koko vuoden. Feeling Classy ei ole tänä vuonna vielä voittanut. Nopea avaaja viihtyy maililla ja nyt se saa vähintäänkin rehellisen mahdollisuuden, mikäli välttää kuolemanpaikan. Kolmantena mukaan Raven(6%), joka voisi saada tässä paikan johtavan takaa. Mikäli kiritilat aukeavat sopivasti voi Raven nostaa pottia mukavasti.

Lähtö1: 3,4,8

Lähtö2: Kaikki 10 valjakkoa.

Lähtö3: 4

Lähtö4: 4,5

Lähtö5: 2,6

Lähtö6: 1,2,4 Vihjerivin hinta: 36e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *