Ravit, Toto-75, Pelivihje

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kaustisen Toto-75 peliin laitetaan kaksi suosikkivarmaa sekä yksi ideavarma. Kansanvarmana matkaan lähtee ensimmäisen lähdön 1. Humiseva, joka ilman haaveria kyllä voittaneekin. Kuudennen kohteen Next Direction voittanee luokallaan vaikka 8-radalta voikin maililla tulla kiire. Kunto on kuitenkin rautaa ja Next Direction on selvästi lähdön paras hevonen. Kolmanteen kohteeseen haetaan ideavarma kolmossuosikki Joriinista. Hannu Hietasen ohjastama ja valmentama ori on ollut jättihyvä kolmeen viimeiseen starttiin pitkillä kireillä. Pitkä 3100m matka sopii vahvalle menijälle.

Toinen kohde vaatii runsasta rastitusta. 1. Look Complete ja 10. Ambrogio kuuluvat alipelattuna joka lapulle.

Myös neljänteen kohteeseen tarvitaan runsasta rastitusta, kun aina arvaamaton matalansarjan tammojen maratonmatka on kyseessä. Niukaksi suosikiksi rankkaan 11. Chris Crystalin.

Viides kohde on kolmen kauppa, eikä hassata siihen enempää merkkejä. Olisi jättiyllätys jos voitto menisi ohi kolmesta kovasta Raggari, Koveri ja Råger.

Viimeisen kohteen ykkösmerkki on aivan hirvittäviä esityksiä tehny 12. Obrigado. Obrigadossa olisi pitkällä matkalla jopa varma-ainesta, mutta päädyin varmistamaan sen muutamalla herkullisella merkillä. 5.Sahara Rouge ja 6. Por Nie Rock ovat pari prosenttia pelattuina mainioita yllätyshakuja. Lisäksi lapulle päätyi 4. Conny Sisu sekä nappireissun saava 9. Cute Band.

1.Lähtö: 1

2.Lähtö: 1,2,3,7,10,11

3.Lähtö: 10

4.Lähtö: 3,6,10,11,13,14,15

5.Lähtö: 3,5,6

6. Lähtö: 8

7.Lähtö: 4,5,6,9,12 Vihjerivin hinta: 31.50e

 

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *