VPS 1X2

KERROIN

3.35
0
pv
0
t
0
min
0
s

FC Honka 1X2

Kalenterissa on edetty jo heinäkuulle, joka tarkoittaa viimeistä kuukautta ennen brittijalkapallon alkua. Veikkaus tarjoaa jälleen 50.000 euron kesäbonuksen 13 oikein -tuloksille.

Ottelun perässä on sen 1-X-2 arvio. Vertaa näitä todennäköisyyksiä Vakion peliprosentteihin niin löydät parhaat yli- ja alipelatut kohteet.

1: FC Honka-KuPS (50-26-24)

Honka jatkoi tappiotonta putkeaan kolmeen otteluun Maarianhaminassa. Tasapelistä (2-2) jäi kuitenkin huono maku, sillä espoolaiset hukkasivat ottelussa kahden maalin johdon. Honka on ollut viime otteluissaan vahva. KuPS pelasi niin ikään tasapelin edellisellä kierroksella. Kyseessä oli hieno 1-1 -tulos HJK:n vieraana, jota edelsivät 5-1 voitto Lahdesta ja 1-2 vierasvoitto Vaasasta. FC Honka on hieman vierasjoukkuetta vahvempi ja ansaitsee noin 50 pinnan suosikkiaseman – aivan kuten Vakion peliprosentit kertovat. Kapealla kuitilla ykkönen kelpaa varmaksi kahden laatujoukkueen kohtaamisessa.

2: KPV-VPS (36-30-34)

Sarjanousija KPV otti harvinaisen pisteen Rovaniemeltä yöttömän yön kamppailussa. Tarjolla oli jopa voitto, mutta Simo Roihan missaama rankkari kävi kalliiksi. KPV on ollut varsin hyvä valmentajanvaihdoksensa jälkeen. VPS on yhä voitoitta, ja takana on todella surkea putki 0-1-5 edellisestä kuudesta ottelusta. Ainoa tasapelikin (Interiä vastaan) oli varsin onnekas. Kyseessä on kaksi heikkoa joukkuetta, joiden kohtaamisessa on suuret panokset. Paras merkki on 27% pelattu VPS, josta voisi ottaa uhkarohkeasti jopa varman! Kyllä VPS joskus sen avausvoiton ottaa, miksipä ei Kokkolasta? X2 tai 12 kelpaavat myös.

3: RoPS-IFK Mariehamn (36-31-33)

RoPS jäi 0-0 -tasapeliin KPV:n kanssa ja saa kiittää pisteestä maalivahti Regueroa, joka torjui pelissä rankkarin. RoPS on voittanut vain yhden edellisestä viidestä pelistä ja kuuluu tällä kaudella selkeästi alempaan loppusarjaan. IFKM nousi hienosti sillasta ja puristi 2-2 -tasapelin Honkaa vastaan edellisessä ottelussa. Takana on peräti neljä kotiottelua putkeen, mutta IFK oin silti raapinut vain yhden voiton kahdeksasta viime ottelusta – sekin tuli jumbo Vepsusta maalein 1-0. Luvassa lienee hyvin vähämaalinen ja tasainen matsi. Ohitetaan reippaasti ylimerkitty (44%) RoPS, eli X2 kupongille.

4: MuSa-FC Haka (15-23-62)

Sarjanousija MuSa taipui todella katkeralla tavalla 0-3 johdosta 3-3 -tasapeliin viikko sitten Jaroa vastaan. Kaiken lisäksi kaksi maaleista tuli 90. minuutin jälkeen. Kyseessä olisi ollut peräti neljäs voitto putkeen, eli MuSan peli kulkee kyllä erinomaisesti. FC Haka nuiji AC Oulun kärkikamppailussa viime lauantaina. Valkeakosken ylpeys on todella vakuuttavassa iskussa juuri nyt, eikä sille tunnu löytyvän pysäyttäjää. Haka on suuri suosikki myös vieraskentällä, eikä Vakion pelikannatus ole karannut liian korkealle. Napataan kupongille varma 2!

5: AC Kajaani-TPS (13-24-63)

AC Kajaani on piristynyt hieman karmean alkukauden jälkeen ja hävinnyt vain kerran edellisen kuuden kierroksen aikana. Tosin, viisi näistä peleistä on ollut tasureita. Viikko sitten joukkue tasasi pisteet MYPA:n kanssa 2-2, jota edelsi vastaava tasapeli AC Oulun vieraana. TPS kaatoi tiistaina TPV:n vakuuttavasti 1-4. Tätä edelsi 4-0 kotivoitto EIF:stä, eli turkulaiset ovat pikkuhiljaa pääsemässä omalle tasolleen. Kajaanissa on vain yksi suosikki, ja Vakion peliprosentit ovat jääneet jopa aavistuksen matalaksi. TPS maistuu varmaksi asti!

6: FF Jaro-KTP (52-27-21)

Jaro teki suorastaan uskomattoman nousun viikko sitten ja nappasi 3-3 tasapelin MuSaa vastaan oltuaan kolme maalia perässä. Kyseessä oli jo viides tappioton ottelu ja kolmas matsi peräkkäin, kun Jaro osuu vähintään kolmesti. KTP murskasi EIF:n tiistaina maalein 1-4. Kotkalaiset ailahtelevat yhä, mutta edeltävässä vieraspelissä kaatui myös kova AC Oulu maalein 0-1. Jaro on pelivoimaltaan hieman vieraita edellä, joten 50 prosenttia menee rikki kotivoitolle. Vakiokansa on pahasti ulalla joukkueiden tasoerosta, ja Jaro on saanut jopa 64% kannatuksen. X2 on loistava idea!

7: AC Oulu-TPV (66-24-10)

AC Oulun toinen peli valmentajanvaihdoksen jälkeen meni myös pipariksi. Oululaiset hävisivät pystyyn Hakan vieraana huipputärkeän matsin. Tätä ennen ACO sössi 2-0 johdon Kajaania vastaan 2-2 -tasapeliksi vielä ylivoimalla. TPV hävisi puolestaan TPS:lle viikolla maalein 1-4. Alkukaudella hienosti pitänyt puolustus on repeillyt pahasti viime peleissä, ja takana on kolme peräkkäistä tappiota. Oulun vierailusta ei tule helppoa, vaikka ACO ei ole vieläkään tasollaan. Vakiossa hieman ylipelatun ykkösen rinnalle kannattaa poimia vain 18% merkitty tasapeli.

8: MYPA-EIF (36-28-36)

MYPA kuittasi viime lauantaina ruman 0-5 -kotitappion Jaroa vastaan ja haki Kajaanista arvokkaan 2-2 -tasapelin. MYPA on pelannut kahdeksan edellistä peliä saldolla 2-4-2, eli aivan keskikastin tahtiin. EIF on puolestaan vaikeuksissa. Joukkue romahti viikolla 1-4 kotitappioon, ja koko joukkue näyttäisi olevan pahasti sekaisin. Viime perjantaina EIF hävisi Turussa myös maalein 4-0. Perustasoissa on sen verran eroa EIF:n hyväksi, että MYPA ei saa ottelussa suosikkiasemaa. Vakiossa ykköstä on pelattu jopa 48%, joten paras merkki on ehdottomasti vain 24% EIF. Jos X2 ei maistu, niin valitse sitten lapulle 1_2.

9: FC Kiffen-Klubi 04 (22-29-49)

Kiffen oli odotetusti vaikeuksissa Viikinkien vieraana viime lauantaina. Joukkue nousi kuitenkin tasoihin loppuhetkillä ja hukkasi vielä rankkarin 90. minuutilla. Sija 8 A-lohkossa kuvaa hyvin Kiffenin tämän hetken pelivoimaa. Klubi-04 pelasi maanantaina 2-2 tasapelin JäPSin kanssa. Kyseessä oli, uskomatonta kyllä, jo viides peräkkäinen pistejako. Klubi ei ole hävinnyt kauden avauskierroksen jälkeen, mutta kärki karkaa tasapelien myötä. HJK:n Akatemia on vieraissakin selvä suosikki ja jäänyt, ehkäpä tasapelien myötä, hieman alipelatuksi. Ottelun maaliodotus on matalalla, mutta 43% pelattua kakkosta ei tee silti mieli varmistella.

10: JIPPO-FC Viikingit (48-30-22)

JIPPO pelaa erinomaista kautta, ja joukkue on yhä tappioitta A-lohkossa kymmenen kierroksen jälkeen. Joensuulaisten ottelut ovat olleet erittäin vähämaalisia, ja päästettyjen saldossa on yhä vain kuusi osumaa. Viikinkien kova voittoputki katkesi kotitasuriin Kiffeniä vastaan. Onneakin oli matkassa, kun Kiffen hukkasi 2-3 voiton yliajalla missattuun rankkariin. Viikingit ovat tällä hetkellä vahvoilla, mutta JIPPO on osoittanut myös olevansa tasokas nippu. Tasapelin todennäköisyys on poikkeuksellinen Kakkoseen. Paras value on kuitenkin kotivoitossa, joka on merkitty vain 39%. Tasapelillä varmistaminen ei ole huono idea, jos budjetti kestää.

11: Reipas-NJS (53-26-21)

Sarjanousija Reipas jatkaa edelleen mukavasti A-lohkon keskivaiheilla. Joukkue haki viikko sitten arvokkaan tasapelin PEPO:n vieraana, ja tätä edelsi kotitasapeli Klubi 04:a vastaan. Reipas on hävinnyt koko kaudella vain kaksi ottelua. NJS on pelivoimaltaan luokkaa heikompi, mutta hyvässä iskussa. Takana on kolme tappiotonta ottelua saldolla 2-1-0. Viikko sitten kaatui Sudet kenties kauden parhaalla esityksellä 2-0. Reipas on selvästi ylipelattu, eikä hyvässä iskussa oleva NJS ole juuri nyt helppo pala. Tarjolla on taas mukava ohipeli, josta saadaan kuponkiin arvoa.

12: JäPS-PEPO (42-24-34)

JäPS haki maanantaina tasapelin Klubi 04:n vieraana ja jatkoi hyvää kesävirettään. Tätä ennen kaatui Sudet 5-1, ja JäPS on myös pelannut tasan MP:n ja JIPPO:n kanssa. Edellinen tappio on yli kuukauden takaa. PEPO sai tappioputkensa poikki Reippaan isäntänä, mutta hukkasi aikaisen 1-0 johdon 1-1 -tasapeliin. Lappeenrantalaiset ovat yhä kaukana omasta tasostaan, joten noususta on turha haaveilla. Pelivoima on vajonnut aika lailla JäPSin tasolle, joten ottelussa on hieman yli 40 prosentin kotisuosikki. JäPS on aavistuksen ylipelattu, ja 25% merkitty PEPO on kohteen paras idea. 1_2 on varsin hyvä valinta, sillä tasapelin todennäköisyys on tässä ottelussa matala.

13: SJK Akatemia-RoPS 2 (70-17-13)

SJK Akatemia jatkoi voittoputkeaan kaatamalla Vepsu-juniorit maalein 0-2. Joukkuetta ei näytä pysäyttävän C-lohkossa mikään, sillä SJK Akatemian saldo on 10 voittoa maalierolla 29-3. RoPS Akatemia on sarjassa kakkospaikalla komealla saldolla 7-2-1. Takana on kaksi murskaavaa kotivoittoa KajHasta (5-1) sekä OLS:sta (6-3). RoPS on kenties SJK Akatemian pahin vastustaja juuri nyt, mutta kotivoitolle voidaan silti kellottaa 70 prosentin lukemat. Niin ylivoimain SJK A. tällä hetkellä C-lohkossa on. Vain 65% pelattu ykkönen jääkin tylysti varmaksi.

Voit hyödyntää yllä olevia todennäköisyyksiä myös vedonlyönnissä. Saat rajakertoimen kaavalla 100/todennäköisyys. Esimerkiksi SJK Akatemia on pelattava, jos saat vedonvälittäjiltä yli 1,43 (=100/70) kertoiment. Veikkausliigasta ja Ykkösestä pelattavia kohteita ovat mm. FC Honka @ 2,13 (50%), VPS @ 3,35 (34%) sekä TPS @ 1,73 (63%)

Vakio 1

Parhaat varmat: 5:2 TPS, 10:1 JIPPO, 13:1 SJK Akatemia
Parhaat ohipelit: 6:X2 ohi Jaro, 8:X2 ohi MYPA, 11:X2 ohi Reipas

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *