Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ylivieskan vihjerivi pelataan kahdella varmalla. Toisen kohteen Nyland on melko sopivan näköisen tehtävän edessä 2600m matkalla. 40m takamatka ei tunnu pitemmällä matkalla ja pienessä lähdössä kierrettävääkään ei ole paljoa. Mikäli Nyland ravaa, se voittaa. Toinen varma on päätöskohteen Stallone. Eilen Perjantaina se voitti Ruunaruhtinaan avaus osan vakuuttavasti. Iikka Nurmonen kierrätti Stallonen ensimmäisellä puolikkaalla kolmannen kautta keulaan, mistä se hallitsi maaliin saakka lähinnä lönkötellen. Stallone on kierroksen todennäköisin voittaja.

Avauskohde pelataan viidellä merkillä. Royce Rolls on vahvoilla, jos se pystyy ykkösradalta pitämään keulat. Risto Airaksisen tallista tulevaa ruunaa ei ajeluteta huvikseen pitkän matkan päähän, jos ruuna ei olisi kunnossa. 4000e ykköspalkinnosta ajetaan varmasti tosissaan. Frankenstein Am pystyy kirimään kovaa sekajuoksun jälkeen ja nyt sellainen on tiedossa. Quick Diablo voitti viimeksi keulasta ja ositti että on kunnossa. Mikäli kiihdytys yhtään venyy, takarivistä nousevat korkealle, aina loppuun asti punnertava Trouble Leader ja kovia lähtöjä kolunnut Special Major.

Kolmas kohde on 16 valjakon tasoitus ajo kylmäveri tammoille. Revitetään tähän. Lapulle otetaan kaikki 6 takamatkalaista, joista Piskon Pouta, Lumi-Oosa, ja Liinan Liekki erottuvat kyvyiltään muista. Perusmatkan Viestinviejä tai Sirpsakka lienee lopullinen keulahevonen ja molemmat kuuluvat ajoissa peleihin. Villiheili(5%) on jostain syystä täysin unohdettu. Viksun Lilja (5%) tulee pätkän kovaa, mutta vaatii tarkan reissun. Volsuma (4%) kiri Kajaanissa kaukaa takapareista upeasti kakkoseksi.

Neljännen kohteen suosikki, niukassa ylisarjassa juokseva Endless Story, varmistetaan kahdella merkillä. Kitzune G.G. on voittanut tätä kovempiakin lähtöjä ja starttaa suosikin sisäpuolelta. Potintekijäksi mukaan ykkösradalta nappiressun saava Lady Rock (9%). Mikäli lähdön pelaa leveämmin, kannattaa peleihin huomioida ajoissa 8-radasta huolimatta Janis Joplin Boko (6%).

Viides kohde pelataan kolmella merkillä. Atupem on palannut ryminällä huipulle. Se liftasi Joensuussa Martin de Bos:in selässä toisessa ulkona ja viimeiset 600m kolmatta. Vaikka Martin De Bos teki työt, Atupem näytti luokkaa paremmalta, kun se hyvästeli muut maalisuoralla. Keulassa juosseella, kovalla Majestic Man:illakaan, ei ollut mitään palaa pysyä Atupemin kyydissä. Martin de Bos otetaan myös lapulle. Hevosta ei voi moittia Joensuun startista. Lisäksi se on hevonen, jolla voi kierrättää tarvittaessa kuolemanpaikalle. Next Direction kuuluu näissä lähdöissä aina lapulle. 4-radalta keulaan ampuva ruuna on tässä kuitenkin se hevonen, joka muiden pitää voittaa. Näistä asetelmista sitä pääsee harvoin pelaamaan 24% rastittuna.

Kuudes kohde pelataan kahdella merkillä. Federal Hill olisi paha ohitettava kenelle vaan, jos se pääsisi keulaan. Seinäjoella se voitti tyylikkäästi kolmannesta ulkoa, joten keulapaikka ei ole välttämätön. Edgeuptotop on tehnyt hyvää jälkeä. 2-radalta ja huippukuskilla se otetaan suosikin varmistukseksi.

Lähtö1: 1,6,7,10,11

Lähtö2: 9

Lähtö3: 1,4,6,9,10,11,12,13,14,15.16

Lähtö4: 1,6,7

Lähtö5: 4,7,10

Lähtö6 : 2,5

Lähtö7: 8 Vihjerivin hinta: 49,50e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *