Hollanti yli 1.5 maalia

KERROIN

2.6
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vuoden 2020 EM-kisojen karsinnat jatkuvat perjantaina yhdeksän ottelun voimin. Illan huippuottelu on ehdottomasti Saksan ja Hollannin kohtaaminen, johon löytyy myös peli-idea.

Saksa-Hollanti (klo 21:45)

Kotijoukkue Saksa on ollut jo vuosikymmenten ajan yksi johtavia futismaita. ”Die Mannschaft” on kahminut myös useita arvokisamitaleita, mutta tällä hetkellä joukkueen ranking ei ole parhaiden vuosien tasolla.

Saksan alamäki alkoi viime vuoden MM-skaboista, jotka päättyivät surullisesti jo alkulohkoon. Joukkue oli vaikeuksissa kaikissa otteluissaan ja sai ainoan voittonsa yliaikamaalilla Ruotsia vastaan. Syksyllä pelattu Nations League sujui myös surkeasti: Saksa jäi lohkonsa jumboksi ja hävisi mm. Hollannille vieraissa 3-0.

EM-karsinnat ovat toistaiseksi sujuneet rutiinilla. Saksa on kaatanut Valko-Venäjän sekä Viron yhteismaalein 10-0. Joukkue nappasi myös avausottelussa 2-3 voiton Hollannista 90. minuutin maalilla.

Vierasjoukkue Hollanti on ollut MM-2014 -turnauksen jälkeen valtava pettymys. ”Oranje” jäi EM-2016 karsintalohkossaan peräti neljänneksi, eikä joukkuetta nähty myöskään viime kesän MM-skaboissa.

Hollannin maajoukkue on alkanut nostaa tasoaan viimeisen vuoden aikana. Taustalla ovat Ajaxin nuoret tähdet, jotka ihastuttivat myös Mestarien liigassa. Hollanti voitti myös oman Nations League -lohkonsa ja eteni kisan finaaliin saakka, jossa se hävisi Portugalille.

EM-karsinnat lähtivät käyntiin 4-0 voitolla Valko-Venäjästä, jonka jälkeen Hollanti hävisi kitkerästi Saksalle kotonaan. Nyt on revanssin paikka.

Ottelun parhaat valinnat löytyvät vieraiden menestyksen sekä korkeiden maalilukujen suunnalta. Hollanti on kohdannut Saksan kolmesti viimeisen vuoden sisään, ja maa olisi ansainnut vähintään tasapelin kaikista otteluista. Kohtaamiset ovat olleet myös runsasmaalisia.

Tämä trendi jatkuu todennäköisesti perjantaina. Haetaan lapulle rohkeasti Hollanti yli 1,5 maalia in hienolla 2,60 kertoimella.

Skotlanti-Venäjä (klo 21:45)

Skotlanti on pudonnut 2010-luvulla naapureidensa kyydistä. Jopa piskuinen Pohjois-Irlanti sekä Wales olivat mukana vuoden 2016 EM-turnauksessa, mutta Skotlantia ei ole nähty EM- tai MM-lopputurnauksessa kertaakaan tällä vuosituhannella.

Viime syksyn Kansojen liiga sujui sentään menestyksekkäästi. Skotlanti tosin pelasi helpossa kolmen joukkueen lohkossa Israelin ja Albanian kanssa, joten tästä ei kannata vetää suurempia johtopäätöksiä.

EM-karsinnat alkoivat katastrofaalisella vierastappiolla Kazakstanille. Tämän jälkeen skotit kaatoivat San Marinon ja Kryptoksen, mutta hävisivät Belgialle odotetusti vieraissa. I-lohko on todella helppo ykkössuosikki Belgian takana, joten Skotlannilla on vielä hyvät mahdollisuudet jatkoon.

Venäjä on ollut edelliset viisi vuotta keskinkertainen joukkue maaottelutasolla, mutta viime kesän kotikisat olivat valtava menestys. Venäjä kaatoi jatkopeleissä jopa Espanjan ja eteni pidemmälle, kuin moni odotti.

Kansojen liiga sujui myös kohtalaisesti Ruotsin ja Turkin lohkossa, jossa Venäjän saldoksi tuli 2-1-1. EM-karsinnat lähtivät käyntiin 3-1 -tappiolla Belgialle vieraissa. Tämän jälkeen Venäjä on kaatanut San Marinon, Kazakstanin ja Kyproksen ilman ongelmia.

Tämä ottelu on Skotlannille lähes pakkovoitto, jos se mielii lohkon kakkospaikalle. Venäjä on sen päävastustaja, minkä lisäksi skottien rasitteena on vierastappio Kazakstanille. Maali suuntaan tai toiseen avaa varmasti peliä, eikä kumpikaan joukkueista ole ollut erityisen vähämaalinen viime vuosina.

Vedonlyöntimarkkina on asettanut ottelun aivan liian vähämaaliseksi. maksaa yli 2,5 maalin betsistä peräti 2,60 kertoimen, joka osuu laskujemme mukaan yli 40% todennäköisyydellä. Peräti 8/10 Skotlannin ja 6/10 Venäjän edellisestä maaottelusta on yli 2,5 maalin tuloksia.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *