Suomi +0.5

KERROIN

1.97
0
pv
0
t
0
min
0
s

UEFA Nations league eli Kansojen liiga jatkuu sunnuntaina useilla otteluilla. Huuhkajat palaavat jälleen viheriölle, mutta tällä kertaa luvassa on vierasottelu Irlantia vastaan.

Sveitsi-Saksa (klo 21:45)

Kotijoukkue Sveitsi avasi Kansojen liigan urakkansa vierastappiolla Ukrainassa. Ottelun tulos oli itse asiassa pelivihjeemme mukainen, sillä vihjasimme Ukrainan voittoa kyseisessä ottelussa. Sveitsi kyllä hallitsi peliä, mutta alppimaa ei päässyt riittävästi hyville maalipaikoille.

Yhteen tappioon ei kannata reagoida liikaa. Sveitsi on yleisesti ottaen yksi Euroopan kärkijoukkueita, vaikka se onkin pykälän aivan kovimpien maiden (kuten Saksa) perässä. Joukkue ei ole hävinnyt kotonaan yhtään kilpailullista maaottelua (EM- tai MM-karsinnat tai UNL) viiteen vuoteen.

Saksa aloitti UNL-urakkansa 1-1 -tasapelillä Espanjaa vastaan. Vihjasimme otteluun yli 2,5 maalin tulosta Facebookin puolella, ja kyllähän etenkin Saksalla oli paikat helposti kahteen tai kolmeenkin maaliin. Espanjan veskari David De Gea nappasi kuitenkin ottelun parhaan pelaajan palkinnon.

Lopulta Saksa hukkasi 1-0 johtonsa 90+5 minuutin tasoitusmaaliin. Päävalmentaja Joachim Löw ei ollut aivan parhaalla miehistöllä liikkeellä, sillä Bayern-tähtiä lepuutettiin raskaan Mestarien liigan urakan vuoksi. Sama tilanne lienee luvassa myös sunnuntain ottelussa.

Kansojen liigan ottelut eivät eroa huippumaiden osalta hirvittävästi harjoituspeleistä, sillä Sveitsi ja Saksa lunastavat kisapaikkansa lähes varmuudella normaalin karsintaprosessin perusteella. Tämän takia, lepuutuksia ja erilaisia kokeiluja voidaan nähdä.

Betsaamme Sveitsiä +0,5 tasoituksella in 2,02 kertoimella. Joukkue ei voi millään olla näin suuri altavastaaja kotikentällään. Saksa on toki laadukkaampi, mutta ei parhaalla joukkueellaan liikkeellä. Sveitsin pitäisi pystyä haastamaan naapurinsa suht tasaväkiseen matsiin. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 58%.

Ninja Casino on avannut vedonlyönnin! Tarjolla 10€ ilmaisveto vain 6.9. saakka! Klikkaa alla olevaa kuvaa!

Irlanti-Suomi (klo 21:45)

Huuhkajien UNL-ottelut jatkuvat vierasmatsilla sumujen saarille. Kansojen liiga alkoi tällä kertaa mollivoittoisesti, sillä Suomi taipui tyhjällä Olympiastadionilla Walesille loppuhetkien maalilla 0-1.

Tappiosta huolimatta, ottelusta voidaan nostaa esiin positiivisia asioita. Suomi oli etenkin avausjaksolla luokattoman heikko, mutta peli parani selvästi tauon jälkeen. Wales ei saanut maalinsa lisäksi toisella jaksolla oikein mitään aikaan.

Päävalmentaja Markku Kanervaa kritisoitiin 5-3-2 järjestelmän peluuttamisesta. Suomi palaa todennäköisesti Irlanti-ottelussa tutumpaan neljän miehen puolustuslinjaan. Joukkueelta on toki edelleen sivussa muutamia tärkeitä pelaajia, mutta ei avauskokoonpano silti erityisen huono ole.

Irlanti avasi UNL-urakkansa vierasmatsilla Bulgariaa vastaan. Bulgaria on ennakkoon tämän lohkon heikoin joukkue, mutta se oli aiheuttaa Irlannille 1-0 -tappion. Lopulta saarelaiset nousivat 1-1 -tasapeliin aivan loppuhetkien maalilla.

Irlanti ansaitsi kyllä pisteen, sillä joukkue hallitsi palloa ja loi enemmän maaliodottamaa. Irlannin ongelmat tulivat kuitenkin hyvin esiin myös Bulgarian varsin heikkoa puolustusta vastaan. Joukkueelta puuttuu luovuutta ja hyökkäystehoja.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että Irlanti ja Suomi kaipaavat molemmat ruutia hyökkäyspäähän. Ottelun maaliodotus on tästä johtuen erittäin matalalla. Jopa kaksi maalia olisi pieni yllätys, 0-0 tasapeli ei olisi todellakaan shokki

Betsaamme Suomi +0,5 tasoituksella in 1,97 kertoimella. Totals-linjat on painettu niin alas, ettei alle 1,5 maalin betsaaminen kiinnosta. Irlanti ei voi olla jättisuosikki nykykunnossaan. Suomelle altavastaajan asema heikosti hyökkäävää joukkuetta vastaan sopii taas mainiosti.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *