St. Louis

KERROIN

1.84
0
pv
0
t
0
min
0
s

Pittsburgh Pirates-St. Louis Cardinals (02:05)

St. Louis Cardinals lähtee illan kamppailuun (paikallista aikaa) Pittsburgh Piratesin vieraana hyvistä asetelmista. Joukkue johtaa National League Central divisioonaa kolmen voiton marginaalilla ja on muutenkin esiintynyt mallikaasti viime aikoina. Viimeiset kymmenen ottelua saldona on seitsemän ja viimeiset 20 ottelua 15 voittoa. Kotijoukkue Pirates on aikoja sitten pudonnut playoff junasta ja loppukauden pelit ovat lähinnä näytönpaikkoja pelaajille ensi kautta varten.

Vastakkain on kaksi syöttäjää, joiden kauden tilastot ovat hyvin samankaltaiset. Sekä Cardinalsin Miles Mikolas että Piratesin Joe Musgrove ovat syöttäneet hieman odotuksia heikommin tällä kaudella. Viimeisten otteluiden perusteella etu on ehkä aavistuksen verran Mikolasin puolella. Sisäpelissä etu on St. Louisilla, koska joukkueelta löytyy tulivoimaa tasaisemmin läpi lineupin. Fowler, Wong, Goldsmith, Ozuna ja DeJong on varsin hyvä ja tasainen kärkiviisikko.

Tämänhetkisten kertoimien mukaan löytyy arviomme mukaan mukavasti peliä St. Louisin puolesta. Arvio kääntyy joukkueelle lähinnä lyöntipelin ja motivaatioedun turvin.

Pelataan St. Louis ilta kertoimella 1,84 (panossuositus 5/5).

 

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *