Man United +0.5

KERROIN

2.35
0
pv
0
t
0
min
0
s

Englannin Liigacup on edennyt välierävaiheeseen, jonka ensimmäinen ottelupari on aina yhtä mielenkiintoinen Manchesterin joukkueiden kohtaaminen.

Manchester Unitedin vuosi 2020 ei ole alkanut erityisen vahvasti. Joukkue hävisi tammikuun ensimmäisen ottelun Arsenalin vieraana 2-0, eikä ansainnut ottelusta yhtään mitään. Kyseessä oli vasta toinen tappio kymmeneen liigapeliin, joten Unitedin loppuvuosi on ollut vahva.

Lauantaina Solskjaerin joukot matkustivat Wolverhamptoniin FA Cupin 3. kierroksella. Lopputuloksena oli 0-0 -tasapeli parhaimpia pelaajia lepuuttaen, eli vuoden 2020 avausmaali antaa odottaa itseään.

Liigacupissa United on toistaiseksi kaatanut Rochdalen (1-1 rp), Chelsean (1-2) ja Colchesterin (3-0).

Manchester Cityn vuosi on alkanut sen sijaan kahdella voitolla. Uuden vuoden avausottelussa kaatui kovavireinen Everton 2-1, jota seurasi helppo 4-1 voitto Port Valesta lauantain FA Cup-kierroksella.

City on voittanut 7/8 edellisestä ottelustaan kaikissa kilpailuissa. Ainoa tappio on Wolvesia vastaan viime vuoden lopulta, jolloin joukkue hukkasi maalivahti Edersonin ulosajon myötä 0-2 johdon. Liigacupissa City on hoidellut Prestonin (0-3), Southamptonin (3-1) sekä Oxfordin (1-3).

Manchester Unitedilla on ottelun alla yhä kokoonpano-ongelmia. Tärkeä keskikentän ankkuri Scott McTominay on yhä sivussa, eikä Paul Pogba ole myöskään pelikunnossa. Ykköskärki Martial on myös epävarma. Cityllä ei ole merkittäviä poissaoloja.

Kotijoukkue United pelasi kuukausi sitten kauden parhaan ottelunsa ja kaatoi Cityn vieraissa 1-2. Solskjaer siis tietää, kuinka hallitseva mestari pysäytetään. Toivottaan Unitedin onnistumista, sillä vedonlyönnissä value löytyy kotijoukkueesta.

Betsaamme Manchester United +0,5 tasoitusta in 2,35 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 47%. Huomaa, että nyt pelataan välierien 1. osaottelu. City tyytyy tällaisessa tilanteessa normaalia helpommin tasapeliin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *