Washington -1

KERROIN

1.67
0
pv
0
t
0
min
0
s

Markkina on ollut hyvin kohdillaan tällä NHL kierroksella ennen aamujäitä mutta yhdestä kohteesta löytyi kuitenkin pelattavaa.

Washington Capitals isännöi Senatorsia ensimmäisessä osassa bäkkäriä ja aivan älytön comeback + jatkoaika voitto Sharksista takaa sen, että moraali on korkealla ennen tällä hetkellä loukkaantumisia ja heikkoa virettä vastaan kamppailevaa Senatorsia.

Senators on kolmen ottelun tappioputkessa ja vieraissa lukema on neljä, joten joukkue haluaa varmasti tämän poikki. Ongelmana on kuitenkin, että vastassa on Capitals ja he ottivat “kiintiö huonon keskittymismatsin” pois Sharksia vastaan joka päättyi lopulta todella iloisesti ja joukkue ei luovuttanut kahden maalin tappioasemassa vaikka kellossa oli enää minuutti jäljellä.

Senatorsin ykköshyökkääjän Dunclair pelaaminen on epävarmaa ja kohtalo selviää vasta aamujäillä, mutta muutaman ottelun huili näkynee kuitenkin vaikka hän pelaisi. Tyypillistä olisi kuitenkin, että ei riskeerata mitään turhaa sarjan parasta joukkuetta vastaan ellei kunto ole sata. Nilsson parantelee myös aivotärähdystä joten tolppien välissä nähdään Anderson jonka torjuntaprosentti ei päätä huimaa (.900).

Kuznetsov pelasi Sharksia vastaan kipeenä ja pelivire on varmasti tänään hieman iloisempi. Comebackissa ei Ovechkinilta ja häneltä tarvittu kuin 0+1 yhteensä ja tänään molemmat haluavat varmasti päästä tosissaan tehoille. Ei tarvinne myöskään mainostaa liikaa kuinka hyvä Capitals on ollut kotiluolassaan tällä kaudella ja kuinka tehokasta joukkueen YV ja AV on ollut.

Ei jaaritella tällä kertaa sen enempää vaan aloitetaan uusi vuosi maistuvalla Washington -1 vedolla ilta kertoimilla 1.67.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *