KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Saksan Bundesliiga jää viikonlopun jälkeen maaottelutauolle muiden eurosarjojen tavoin. Sunnuntaina pelataan kolme ottelua, joista suurin mielenkiinto kohdistuu Hoffenheimin ja Eintracht Frankfurtin väliseen kamppailuun.

Kotijoukkue Hoffenheim on ehdottomasti yksi Bundesliigan mielenkiintoisimmista projekteista. Seuran päävalmentajana toimii Julian Nagelsmann, joka on noussut Hoffenheim-uransa aikana erittäin arvostetuksi taktikoksi. Nagelsmann otti seuran komentoonsa vain 28-vuotiaana, ja hänestä tuli Bundesliigan historian nuorin päävalmentaja.

Nagelsmann on johdattanut Hoffenheimin kahdella viime kaudella neljä sakkiin ja luonut joukkueesta aidon haastajan Bayernin perässä tuleville seuroille. Tämä kausi on lähtenyt liigassa käyntiin hieman vaihtelevalla menestyksellä. Yksi asia on selvää: maaleja nähdään Hoffenheimin peleissä myös jatkossa.

Joukkue oli jo viime kaudella Bayernin jälkeen sarjan runsasmaalisin joukkue. Tällä kaudella jokaisessa Hoffenheimin pelissä on nähty osumia kentän molempiin päihin, ja ainoastaan yksi ottelu on jäänyt alle kolmeen maaliin.

Eintracht Frankfurt nousi suomalaisten tietoisuuteen maalivahti Lukas Hradeckyn myötä. Huuhkajien ykkösveskari siirtyi täksi kaudeksi Leverkuseniin, ja Eintrachtin takalinjat eivät ole pitäneet enää entiseen malliin. Joukkue selvisi Saksan cup-voiton myötä Eurooppa-liigaan, ja tämä rasitus on haitannut osaltaan alkukaudesta.

Frankfurt on ollut Hoffenheimin tapaan todella runsasmaalinen joukkue. Eintracht ei ole pitänyt nollaa avauskierroksen jälkeen, ja viidessä edellisessä ottelussa on nähty maaleja molempiin päihin kenttää. Tärkeä toppari David Abraham on todennäköisesti sivussa, ja Euroopa-liiga aiheuttanee muutakin rotaatiota.

Odotettavissa on kierroksen runsasmaalisin ottelu. Molempien joukkueiden profiili suorastaan huutaa over-tulosta, ja nollapeli olisi yllätys kummalle tahansa. Aasialainen yli 3,0 maalia kelpaa in 1,76 kertoimella peleihin mainiosti (todennäköisyysarvio 64%). Voit myös poimia yli 3,5 maalin vaihtoehdon.

Overin lisäksi myös Hoffenheimin voitto on n / in 1,77 kertoimella hyvä pelivalinta (todennäköisyysarvio 65%). Joukkueiden välillä on parin luokan tasoero, vaikka sarjataulukko juuri nyt muuta väittääkin. Tämän lisäksi Hoffenheimillä on mukava rasitusetu torstaina pelanneeseen Frankfurtiin nähden.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!