KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigan kahdeksas ottelukierros huipentuu sunnuntai-iltana pelattavaan Liverpool-Manchester City -kamppailuun. Odotettavissa on tiukka vääntö.

Kotijoukkue Liverpool kärsi viime lauantaina kauden ensimmäisen pistemenetyksensä Valioliigassa. Pool vieraili kärkijoukkue Chelsean kotistadionilla, josta se naarasi tasuripisteen Daniel Sturridgen loppuhetken osumalla. Tällä viikolla Kloppin miehistö hävisi Napolissa 1-0, joka oli heikko esitys vaikeissa olosuhteissa.

Liverpoolilla on takanaan kolme voitotonta ottelua kaikki kilpailut mukaan luettuna. Edellisten tulosten lisäksi joukkue hävisi (B-miehistöllä) myös Liigacupissa Chelsealle maalein 1-2. Mitään suurempia johtopäätöksiä ei kannata vielä vetää, mutta joukkueen hyökkäyspää ei ole juuri nyt aivan omalla tasollaan.

Hyvän alkukauden pelannut Mane ei ole osunut kuuteen otteluun. Viime kauden maalikuningas Salah on tehnyt yhden maalin kahdeksan matsin aikana.

Manchester City otti viime lauantaina hallitun kotivoiton Brightonista maalein 2-0 ja siirtyi tasapistein sarjan kärkipaikalle yhdessä Liverpoolin kanssa. Kauden ainoa pistemenetys on Wolvesin vieraana reilun kuukauden takaa. Viikolla joukkue vieraili Saksassa ja nappasi kolme pistettä Hoffenheimin vieraana maalein 1-2. C

Cityn suoritustaso näyttää jatkuvan tälläkin kaudella vahvana. Joukkueen puolustus on ollut kuin betonia, mikä on myös Liverpoolin tavaramerkkinä. Molemmat ovat päästäneet tähän asti vain kolme maalia seitsemän kierroksen aikana.

Moni voi muistaa Liverpoolin ja Cityn maalikarkelot viime kaudelta, mutta vastaava on tuskin nyt luvassa. Liverpoolin maalimäärät ovat laskeneet jatkuvasti, mistä on kiittäminen entistä parempaa puolustusta ja maalivahtia. City on päästänyt kauden neljässä vieraspelissään (Community Shield) mukaan luettuna yhden maalin. Joukkueen maali-ilottelut syntyvät lähinnä sarjataulukon loppupäätä kohtaan.

tarjoaa maistuvaa 1,85 kerrointa aasialaiselle alle 3,0 maalin vaihtoehdolle. Saat siis panoksesi takaisin tasan kolmella maalilla, eli vedon häviämiseen vaaditaan neljä osumaa. Kertoimessa on ilmaa todella mukavasti. Voit toki pelata myös alle 2,5 tai alle 3,5 maalin vaihtoehdon.

Vähämaalinen lopputulos on todennäköinen vaihtoehto kahden näin hyvin puolustavan joukkueen kanssa. Molempien tehokas prässipeli vaikeuttaa hyökkäystä merkittävästi, eivätkä Liverpoolin kärkimiehet ole myöskään parhaassa vireessään.

Kuva: Jonathan Palombo (Manchester City Stadium Tour) [CC BY 2.0], via Wikimedia Commons

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!