KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga 7.10

OLS-KooVee

Sunnuntain kunniaksi kotoisessa salibandyliigassa väännetään kolmen ottelun voimin. Mielenkiintoisin ja tärkein kamppailu käydään Oulussa, kun isäntäjoukkue OLS kohtaa Tampereen KooVeen. Ottelu käyntiin Kastellilla klo 18.00.

OLS pitää ennen illan kamppailua hallussaan liigan jumbosijaa ja se on kerännyt viidestä pelaaastaan ottelusta ainoastaan kaksi pistettä, kun Welhot kaatui kolmannella kierroksella jatkoajan jälkeen lukemin 6-7. Eilen Turun Palloseura haki pisteet pohjoisesta 2-6 loppulukemista huolimatta melko kevyesti. Ykkösvahti ja joukkueen tukiranka Ville Mestari on edelleen lasaretissa ja maalilla torjuu tänään ensimmäistä kertaa moneen vuoteen pääsarjatasolla esiintyvä Janne Karvonen. Kotijoukkueen veskaritilanne on siis täysi kysymysmerkki. Tatu Kiipeli johtaa sisäistä pistepörssiä seitsemällä (3+4) tehoposteellä ja lukeutuu ehdottomasti joukkueen terävimpään kärkeen yhdessä Valtteri Parviaisen (3+1) ja Antti Niemisen (3+3) kanssa.

Tampereen KooVeen alkukausi on ollut hyvinkin tuttua kauraa aiemmilta vuosilta: joukkue kokee pelistä toiseen sympaattisia maalin parin tappioita ja hyvistä otteista huolimatta pistesarake pysyy samana. Täksi kaudeksi pohjalle rankatut Ilja Panzarin suojatit ovat pelanneet hyvin ja haastaneet jokaisen vastustajan varsin kelvollisesti. Viimeksi KooVee kiusasi Espoon Oilersia, häviten ottelun kuitenkin jatkoajan viimeisellä sekunnilla syntyneen maalin takia 5-6. Tässä vaiheessa kautta ainut voitto on irronnut niin ikään kärkipäähän rankatun TPS:san kustannuksella toisella kierroksella lukemin 6-7. Ykköskentän Samuli Salomaa (5+1) ja Tuomas Aho (1+5) jakavat sisäisen pistepörssin kärkisijan ja miehet tulevat tänäänkin olemaan suuressa roolissa. Maalilla Tomi Aaltonen on ollut todella hyvä ja saa täten aloitaa tänään tolppien välissä.

Kyseessä on ns. ”kuuden pisteen ottelu”, kun kaksi putoaistaistoon ennakoitua joukkuetta iskee yhteen. OLS on ollut alkukaudesta suuri pettymys, etenkin pelillisesti. KooVee sensijaan on ihan oikeasti pelannut odotuksiin nähden varsin pirteästi ja joukkue on pystynyt haastamaan aivan kärkipään joukkueitakin. Materiaaliltaan joukkueet eivät juuri toisistaan eroa, joskin maalinsuulla ero on melko räikeä vieraiden hyväksi. Emme millään saa KooVeesta altavastaajaa edes vieraskentästä huolimatta, joten isketään pelit tamperelaisten kautta!

 

Pelivalinta

Salibandyliiga 7.10

OLS-KooVee

KooVee dnb (tasapeli ei vetoa) @1,88 panos 5/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!