TPS

KERROIN

1.93
0
pv
0
t
0
min
0
s

TPS-Nokian KrP (klo 18.30)

TPS tuskaili jälleen pelinsä kanssa avauskierroksilla. Classic ryöpytyksen jälkeen mustavalkoiset ovat kuitenkin napanneet kaksi voittoa ja etenkin viikonlopun murskajaiset Tiikereiden kustannuksella (10-2) oli todellinen hauiksen näyttö. Mikko Hautaniemi johtaa joukkueen sisäistä pistepörssiä (4+4) ja uusista kasvoista Juuso Forsman nakutteli hattutempun juuri Tiikereiden verkkoon. Miko Kailiala ei ole vielä yltänyt aivan tasolleen ja etenkin tämän vieressä Ville Hirvesuolta on lupa odottaa paljon parempaa. Omissa on kolissut epätyypillisen kovaa tahtia ja puhtaasti näyttöjen perusteella pieni kysmysmerkki täytyy maalivahtikaksikon Fälden-Kuisma ylle merkata. Puolustuspäässä etenkin kolmospari Nurminen-Kanervisto on ollut ajoittain hukassa, joten kyllä Tepsillä on vielä roimasti varaa parantaa.

Nokian KrP:n tappioton alkukausi lyötiin sunnuntaina päätökseen Lasbin toimesta lukemin 7-4. Muutenkin näätien otteluohjelma on ollut hyvinkin suotuisa, mutta nyt joukkueella on edessä todella tiukka rypistys kun se kohtaa neljässä seuraavassa ottelussa TPS, Indiansin, Happeen sekä Oilersin. Tehoduo Rantala-Johansson on nyt erotettu eri ketjuihin eikä tahti erillään ole vielä ollut lähellekkään viime vuosien veroista ja etenkin Joona Rantalan (1+4) peli on näyttänyt paikkapaikoin todella tuskaiselta. Uusiin ympyröihin siirtynyt Nico Jonaeson on pisteiden valossa aloittanut kauden hyvin mutta ei anneta tämän vieläkään sokaista itseämme. Puolustus on edelleen varsin vaatimaton ja selkeä akilleen kantapää mutta KrP:n onneksi maalivahtikaksikko Tuomala-Kanerva on aloittanut kauden tolppien välissä todella hyvin.

Viime kaudella joukkueet kohtasivat pudotuspelien avauskierroksella jossa TPS oli jo 3-0 otteluvoitoin edellä ennen koronan keskeyttämää sarjakautta. Tietynlainen niskalenkki turkulaisilla siis selkeästi on ja etenkin kotiaskissaan se on viihtynyt näätiä vastaan hyvin. KrP on viimeisen kuuden vuoden aikana poistunut Aurajoen rannalta täyden pistepotin kanssa ainoastaan kaksi kertaa. Tepsi on jälleen alkuhorroksen jälkeen heräilemässä kauteen eikä tämä lupaa hyvää voitoista huolimatta varsin heikosti esiintyneelle näätälaumalle. Nokia on edelleen markkinoilla mielestämme yliarvostettu ja seuraavat ottelut kärkijoukkeuita vastaan näyttävät vasta joukkueen todellisen suunnan. TPS nousee kotona noin 55% suosikiksi ja kotimaisen Veikkauksen tarjoama markkinatoppi 1,93 kotivoitolle kelpaa peleihin mukaan rajakertoimen piirtyessä 1,85 tuntumaan.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *