Yli 2,5 maalia

KERROIN

1.88
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ajax yli 1,5 maalia

Molemmat tekevät maalin

Mestarien liigassa pelataan tällä viikolla lohkovaiheen neljäs kierros. Muutamat joukkueet voivat varmistaa voitolla jo jatkopaikan ennen kahta viimeistä kierrosta. E-lohkossa Benfican on saatava pisteitä Ajaxia vastaan.

Kotijoukkue Benfica on ollut suurissa vaikeuksissa tämän kauden Mestarien liigassa. Urakka alkoi Lissabonissa Bayernia vastaan, josta käteen jäi ansaittu 0-2 tappio. Toisella kierroksella Benfica hukkasi kahden maalin johdon Ateenassa, mutta puristi vaivoin 2-3 vierasvoiton. Kaksi viikkoa sitten joukkue kärsi kirvelevän tappion Ajaxin vieraana 90. minuutin maalilla.

Tilanne ei ole yhtään parempi kotimaan sarjassa. Benfica kaatoi suurseura Porton kuukausi sitten 1-0, mutta tämän jälkeen on tullut lunta tupaan. Perjantaina joukkue hävisi käsittämättömällä tavalla heikolle Moreirenselle kotona maalein 1-3. Tätä edelsi vierastappio Belenensesin kotiluolassa 2-0.

Ajaxin tilanne on jokseenkin päin vastainen. Hollannin suurseura on voittanut kotimaan sarjassa kuusi ottelua putkeen maalierolla 16-0! Tämä kuvaa hyvin Ajaxin tasoeroa verrattuna Eredivisien keskikastin seuroihin. Kauden ainoa tappio on hallitsevan mestarin PSV:n vieraana.

Mestarien liigassa kulkee myös erinomaisesti. Ajax kaatoi avausottelussaan AEK Ateenan helposti 3-0 ja haki tämän jälkeen todella arvokkaan vieraspisteen Bayernin kotiluolasta. Kuten edellä tuli jo mainittua, joukkue kaatoi Benfican 3. kierroksella kotonaan viime hetken maalilla. Ajax oli myös tässä pelissä dominoiva.

Lohkon tilanne on seuraava:
7p – Ajax
7p – Bayern
3p – Benfica
0p – AEK

Bayern nousee lähes sadan prosentin varmuudella 10 pisteeseen, sillä joukkue kohtaa AEK:n kotonaan. Jos Benfica häviää Ajaxille, sen jatkopaikka on sitä myöten mennyttä.

Benfica kohtaa vielä Bayernin vieraissa, joten Ajax-matsi on käytännössä pakkovoitto. Lissabonin ylpeys näyttää tällä hetkellä sen verran huteralta puolustuksessa, että Ajax pääsee varmasti maalipaikoille. Luvassa on todennäköisesti erittäin viihdyttävä matsi, jossa Benfican kannattaa hakea voittoa riskilä myös tasatilanteessa.

Totals-linja on asetettu vain 2,5 maaliin, mikä tuntuu kovin matalalta. Poimitaan ilta yli 2,5 maalia mukavalla 1,88 kertoimella!

Kannattaa kuunnella myös uusin Tutkaparin podcast, jossa käydään läpi Mestarien liigan kierros tunnin mittaisessa paketissa.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!