Pelivihje,ravit,toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Melko selväpiirteisen oloinen Jokimaan Toto-75 pelataan kolmella varmalla, yksi lähtö lyödään umpeen ja pariin lähtöön haetaan pikku yllätyksiä. Ensimmäinen varma on neljännen lähdön Willow Pride. Markku Niemisen huipputamma tuntuu ennakkoon muita päätä pidemmältä hyvältä lähtöpaikalta. Kun lähdön toiseksi paras hevonen, Stonecapes Queila, arvottiin 8-radalle, en näe syytä varmistuksille. Toinen varma poimitaan kuudennen kohteen Lexus Dream:sta. Hurjaa jälkeä tehnyt MAS Champ mukaan suurempiin systeemeihin, mutta tähän vihjeriviin Lexus Dream jää varmaksi. Tässä lähdössä ei juuri ole ylivauhdin vaaraa, koska kuolemanpaikalle ei oikein löydy halukkaita vauhtia vaatimaan. Todennäköisesti kuolemanpaikalla taivaltaa Farzad Boko. Lexus Dream saa vetää keulassa haluamaansa tahtia ja normaalina kestää maaliin asti. Kolmas varma on päätöskohteen, Jokimaa Tekee Tähtiä finaalin Skyfall Shine. Skyfall Shine tempaisi karsinnassa ainoan 13-alkuisen ajan ja kuljettaja Iikka Nurmosen mukaan vauhtivaroja jäikin vielä.

Ensimmäinen lähtö pelataan viidellä merkillä. Maistuvimmat pikkuyllättäjät ovat hyviltä lähtöpaikoilta Pyörylän Paroni10% ja Josveis 12%.

Toinen lähtö lyödään läpi. Kaksivuotiaden lähdössä voi tapahtua käytännössä mitä tahansa. Joku hevonen voi yrittää juosta takaisin pilttuuseen, joku toinen katsomoon ja joku jää ihmettelemään valoja. Siihen kun muutama vielä laukkaa niin se nollapelattu takarivin hevonen voi aivan hyvin voittaa.

Kolmas lähtö vaikuttaa kahden kaupalta. Magical Princess vetää keulasta pitkään ja An-Dorra yrittää kirissä ohi. Olisi jättiyllätys jos voitto lipuu tämän kaksikon ulkopuolelle.

Viidennen kohteen suosikki kaksikko varmistetaan Uljas Suomalaisella2%, H.V. Tuurilla8,5% ja Metsärinteen Valtalla 9%.

Lähtö1: 1,2,6,7,9

Lähtö2: 1-12

Lähtö3: 1,5

Lähtö4: 2

Lähtö5: 1,5,9,11

Lähtö6: 2

Lähtö7: 2. Vihjerivin hinta: 30e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *