West Ham

KERROIN

1.87
0
pv
0
t
0
min
0
s

Lauantain Vakio 1 tarjoaa jälleen mielenkiintoisen kattauksen brittifutiskohteita. Veikkaus maksaa myös miljoonan euron juhlapotin 13 oikein -tulokselle, jos niitä löytyy vain yksi kappale.

Jokaisen kohteen perässä on sen 1-X-2 todennäköisyys. Vertaa näitä lukuja Vakion peliprosentteihin, niin löydät parhaat yli- ja alipelatut kohteet.

1: Crystal Palace-Leeds (29-29-42)

Crystal Palace palasi tappioiden tielle viikko sitten Wolvesin kotiluolassa. Hyvän alun jälkeen joukkue on voittanut viidestä matsista vain yhden, ja senkin Fulhamia vastaan. Leeds hävisi puolestaan Leicesterille 1-4. LUFC on esiintynyt paikoin erinomaisesti, paikoin joukkue on romahtanut suuriin tappioihin. Kumpi Leeds nähdään Palacen vieraana? Tasoeroa löytyy vieraiden suuntaan yllättävän paljon, minkä lisäksi Palacen kotietu on perinteisesti lähes olematon. Poimitaan alipelattu Leeds rohkeasti avauskohteesta varmaksi.

2: Chelsea-Sheffield Utd (72-18-10)

Chelsea jatkoi hyvää menoaan viikon CL-matsissa kaatamalla Rennesin maalein 3-0. Joukkueen puolustus on muuttunut kuin taikaiskusta sen jälkeen, kun Mendy hankittiin tolppien väliin. Chelsea on pelannut 10 ottelua kaikki kilpailut ml. saldolla 5-5-0 ja pitänyt nollat viisi matsia putkeen. Sheffield Unitedin heikko kausi jatkui kotitappiolla Man Citylle. Blades jakaa sarjan jumbopaikan Burnleyn kanssa surkealla 0-1-6 saldolla. Nyt joukkue näyttää löytäneen oman paikkansa taulukon pohjilta, johon United nousukaudellaan asetettiin. Jostain syystä huippuvireinen Chelsea on jäänyt selkeästi alipelatuksi tässä kohteessa. Poimitaan ykkönen ilomielin varmaksi.

3: West Ham-Fulham (60-24-16)

West Ham kärsi viikko sitten ensimmäisen tappion viiteen matsiin Liverpoolin vieraana. Hammers on pelannut kauden alun erittäin hyvin, kun huomioi todella vaikean ohjelman. Kuusi edellistä vastustajaa ovat kaikki olleet sarjan kärkijoukkueita. Fulhamin kausi on ollut sen sijaan erittäin vaikea. Mökkiläiset nappasivat tärkeät avauspisteet maanantaina kaatamalla WBA:n jumbokamppailussa 2-0. Tämä lienee laiha lohtu pitkässä juoksussa, sillä Fulham on liian heikko joukkue Valioliigaan. West Ham näyttää monta luokkaa vahvemmalta ja voittaa matsin kuusi kertaa kymmenestä. Vakiokansa luottaa aivan liikaa Fulhamiin, joten tarjolla on jälleen loistava, alipelattu suosikkivarma.

4: Norwich-Swansea (39-30-31)

Norwich jatkoi viikolla tappiotonta putkeaan kuuteen otteluun. Canaries oli selvästi Millwallia vahvempi, mutta ei saanut puhkaistua vastustajan puolustusta yhtään kertaa. Kausi etenee toistaiseksi hyvin. Swansean tappioton putki venyi puolestaan viiteen otteluun. Joukkue haki arvokkaan pisteen Brentfordin kotiluolasta 1-1-tasapelillä. Walesilaiset ovat yllättäneet kaikki tällä kaudella, mutta joukkue on pelannut erinomaisesti ja ansainnut pisteensä. Kärkipelistä on odotettavissa erittäin tasainen ja vähämaalinen. Haetaan riville arvoa ohittamalla suomalaisten suosikki Norwich, jonka pelikannatus todennäköisesti vielä nousee viikon mittaan.

5: Derby-Barnsley (33-32-35)

Derbyn umpisurkea kausi sai jatkoa keskiviikkona, kun joukkue taipui 0-1-kotitappioon Queens PR:a vastaan. Rams putoaa tällä menolla pian sarjajumboksi. Koko kauden saldona on vain yksi voitto, eikä mikään viittaa putken kääntymiseen. Barnsley kärsi viikolla vasta ensimmäisen tappionsa kuuteen otteluun. Tykes on piristynyt mukavasti valmentajanvaihdoksen myötä ja noussut monta sijaa pois putoamisviivalta. Olimme viikko sitten Barnsleyn kelkassa Watfordia vastaan ja jatkamme samalla linjalla. Otamme rohkeasti kantaa totaalisen surkeaa Derbyä vastaan ja teemme vieraista jopa pienen suosikin. Ohitetaan ylimerkitty kotivoitto.

6: Blackburn-QPR (47-26-27)

Blackburnin heikko putki sai jatkoa viikon Middlesbro-ottelussa. Rovers pelasi 0-0-tasapelin, mutta oli kotonakin selvästi heikompi joukkue. Blackburn on voittanut lupaavan alun jälkeen vain yhden seitsemästä edellisestä ottelusta. QPR kaatoi puolestaan Derbyn täysin ansaitusti vieraissa 0-1. Viikko sitten joukkue voitti puolestaan Cardiffin erittäin vahvan esityksen jälkeen. Perustaso painaa Blackburnin suosikiksi, mutta annetaan Vakiossa mahdollisuus myös QPR:n yllätykselle. Merkitään tämä oikein pelattu kohde siis 1_2.

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!

  • Suomalaisten monivuotinen suosikki
  • Mahtava betsivalikoima ja kasino
  • Talletusbonuksessa markkinoiden parhaat kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

7: Brentford-Middlesbrough (46-30-24)

Brentford nappasi viikko sitten komean 0-3-voiton Lutonista, mutta hyvä vire ei kantanut enää tiistain kärkimatsiin Swanseaa vastaan. Brentford hukkasi ottelussa 1-0-johdon tasapeliksi ja esiintyi muutenkin heikosti. Middlesbro pelasi puolestaan kolmannen nollapelinsä putkeen. Joukkue esiintyi vahvasti Blackburnin vieraana 0-0-tuloksesta huolimatta. Boro on ollut yksi kauden ehdottomia yllättäjiä. Joukkue pelaa vahvasti ja ansaitsee pisteensä viikosta toiseen. Brentford on perustasoltaan sen verran kova porukka, että selkeästä kotisuosikista lähdetään liikkeelle. Vakiokansa on tällä kertaa kohteen jakaumasta hyvin samaa mieltä. Poimitaan ykkösen rinnalle varsin osuva tasapeli, sillä luvassa lienee erittäin tiukka ja vähämalinen vääntö.

8: Watford-Coventry (66-22-12)

Watford palasi viikolla takaisin voittojen tielle kahden heikon ottelun jälkeen. Hornets hävisi viikko sitten Barnsleyn vieraana 0-1 ja hukkasi tätä ennen kaksi pistettä myös Wycombea vastaan. Keskiviikkona joukkue kuitenkin käänsi tappioaseman 3-2-voitoksi Stokea vastaan. Coventry hävisi sen sijaan 90. minuutin rankkarimaallilla tärkeän vieraspelin Nottinghamia vastaan. Kyseessä oli kova isku viime viikon yllätysvoiton jälkeen, jolloin Coventry kaatoi sarjakärki Readingin 3-2. Watford on perustasoltaan monta luokkaa vahvempi kuin putoajasuosikki Coventry. Kotivoittoon päädytään meidän arviomme mukaan kaksi kertaa kolmesta. Vakiokansa on jättänyt Watfordin aivan liian vähälle huomiolle, joten ykkönen maistuu varmaksi.

9: Nottingham-Wycombe (56-25-19)

Nottinghamin kausi on ollut täyttä tuskaa, mutta nyt näyttää vihdoin hieman paremmalta. Forest kaatoi viikolla Coventryn 2-1 elintärkeässä matsissa. Joukkue on nyt hävinnyt Chris Hughtonin johdolla vain yhden kuudesta ottelusta. Wycombe on niin ikään nousussa. Tappioputkella kautensa aloittanut Wanderers on voittanut Birminghamin ja Sheffield Wedsin viime otteluissan. Tämä todistaa, että Wycombella on mahdollisuus säilyttää sarjapaikkansa. Nottingham on selvä suosikki sarjataulukon tilanteesta huolimatta. Kotijoukkue on pelivoimaltaan pari luokkaa Wycombea vahvempi. Toivotaan, että tärkeä Coventry-voitto antaa Nottinghamille lisää buustia. Ykkönen kelpaa oikein pelattuna varmaideaksi.

10: Birmingham-Bournemouth (23-28-49)

Birminghamin lupaava putki katkesi viikolla shokkitappioon Wycombea vastan. Kaiken lisäksi Birmingham ei ollut edes kotonaan parempi joukkue. Tätä ennen taskussa oli hyvät voitot Prestonista sekä Huddersfieldista. Bournemouth kärsi kauden avaustappionsa yllättäen Sheffiled Wedsin vieraana. Cherries ei pelannut hyvin, minkä lisäksi toisen jakson punainen kortti sekoitti peliä. Uskotaan Bournemouthin palaavan lauantaina takaisin omalle tasolleen. Kyseessä on meidän rankingissamme sarjan vahvin joukkue juuri nyt. Bournemouth saa näin ollen selkeän suosikkiaseman myös Birminghamin vieraana. Kakkonen on jäänyt Vakion pelaajilta pahasti alimerkityksi, joten poimitaan Bournemouthista piikki.

11: Sheffield Weds-Millwall (36-29-35)

Sheffield Wedsin kausi näytti luisuvan pahaan tappioputkeen, mutta joukkue sai viikolla kovan buustin. Weds kaatoi ensinnäkin kärkijoukkue Bournemouthin 1-0, minkä lisäksi sen -12 pisteen rangaistus leikattiin puoleen eli -6 pisteeseen. Tämä paransi seuran säilymismahdollisuuksia merkittävästi. Millwall pelasi puolestaan tiukan tasapelin Norwichin vieraana 0-0. Lions oli kovan paineen alla, kuten joukkue oli myös Huddersfieldin isäntänä viime lauantaina. Tämä ei tiedä hyvää Sheffieldin vierailulle. Ottelun lähtökohdat ovat meidän arviomme mukaan hyvin tasaiset. Paras merkki on ehdottomasti 33 % pelattu ykkönen, josta lähdetään liikkeelle. Koska kupongilta löytyy niin monta varmaa, tämä kohde on varaa laittaa kokonaan umpeen. Pienillä järjestelmillä voi kokeilla Sheffield Wedsiä jopa rohkeasti varmaksi.

12: Huddersfield-Luton (39-30-31)

Huddersfieldin ailahtelevat ottelut jatkuivat viikolla Bristol Cityn isäntänä. Terriers hukkasi vahvan avausjakson 1-0-johdon 1-2-tappioksi. Kyseessä oli kolmas tappio neljään liigapeliin. Luton palasi puolestaan voittojen tielle 0-3-kotitappion jälkeen. Town hävisi viime lauantaina tylysi Brentfordille, mutta kaatoi nihkeässä vieraspelissä Rotherhamin keskiviikkona 0-1. Nämä joukkueet ovat perustasoltaan varsin lähellä toisiaan. Maaliodotus jää matalaksi, ja ottelun lähtökohdat ovat kaiken kaikkiaan varsin tasaiset. Haetaan riville arvoa ohittamalla ylimerkitty Huddersfield. Luton on ikävä vastus kenelle tahansa myös vieraspeleissä.

13: Rotherham-Preston (32-28-40)

Sarjanousija Rotherhamin vaikea kausi jatkui viikolla 0-1-tappiolla Lutonia vastaan. Kyseessä oli toinen 0-1-tappio putkeen ja kolmas selkäsauna neljään edelliseen otteluun. Millers on jäänyt myös kaikissa näissä tappiopeleissä ilman maalia. Preston kaatoi puolestaan sarjakärki Readingin komeasti 0-3. Kovana kotijoukkueena tunnettu PNE on hävinnyt kaikki kotipelinsä, mutta pelannut vieraissa viisi ottelua saldolla 4-1-0. Kummallinen trendi on siis saanut jatkoa. Preston on kaksikosta selvästi vahvempi ja ansaitsee suosikkiaseman. Vakion pelijakauma on kohteessa tällä kertaa hyvin kohdallaan. Lähde Prestonista liikkeelle ja lisää muita merkkejä lompakon paksuuden mukaan.

Voit hyödyntää yllä olevia todennäköisyyksiä myös vedonlyönnin puolella. Preston on esimerkiksi pelattava, jos saat sille yli 2,50 (=100/40) kertoimen.

Poimitaan seuraavat peli-ideat in listalta. Pelikelpoisia kohteita ovat mm. West Ham @ 1,87 (60 %), Leeds @ 2,48 (43 %) ja Watford @ 1,67 (66 %).

Vakio 1

Parhaat varmat: 2:1 Chelsea, 3:1 West Ham, 8:1 Watford

Parhaat ohipelit: 4:X2 ohi Norwich, 5:X2 ohi Derby, 12:X2 ohi Huddersfield

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *