Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon rivi pelataan yhdellä varmalla. Neljännen kohteen Rannan Pomo on ollut tällä kaudella peräti 15 kertaa kahden sakissa ja voittanut 8 kertaa. Juoksulangalta se pääsee nopeana avaajana nopeasti kärjen kimppuun, kun paalulta lähtee vain kaksi hevosta. Keulasta Rannan Pomo vetää tässä porukassa maaliin saakka.

Avauskohteessa kolme kovaa erottuu muista. Eventful Swamp on tehnyt kovaa jälkeä. Keulajuoksu on jälleen todennäköinen. Edellisessään se irtosi keulasta helpon näköisesti varmaan voittoon. Uptown Kemp on huippulahjakas tamma, joka starttaa suosikin ulkopuolelta. Uptown Kemp selvittää kuolemanpaikankin, mutta Eventful Swampia vastaan sillä varmasti yritetään saada selkä eteen. Kratos di Quattro on noussut huippu iskuun, mutta lähtöpaikka antaa tasoitusta. Kaiken mennessä nappiin, se kirii nytkin korkealle.

Toisen kohteen suuri suosikki Pauhis, varmistetaan yhdellä merkillä. Pauhis on erittäin lähellä voittoa, koska se tulee paikalta kuin paikalta. Koveri väläytteli nousukuntoaan Seinäjoella ja Mikkelissä. Koveri on lähdöstä sen verran nopea, että sillä on mahdollisuus päästä suosikin etupuolelle.

Kolmannen kohteen niukka suosikki on Strong Caviar. Pekka Korven vahva ruuna on tullut kärkiporukoissa maaliin, edellistä Turun starttiaan lukuun ottamatta, jonka se pilasi laukkaan. Qiulius On Stage on huippupaikalta perusmerkkejä suoraan tauoltakin. Caviar Creation nappasi vihdoin voiton Mikkelissä ja oli Kaustisellakin ihan hyvä kolmas. Solomon Joen lähtöpaikka on ehkä hiukan ulkona, mutta hevosena se on tässä ihan riittävä.

Viidennen kohteen suosikki on Vermon pikku pettymyksestä huolimatta suosikki. Sisäpuolella ei raketti avaajia ole, joten mahdollisuus on jopa keulaan asti. Siitä ruuna olisi erittäin lähellä voittoa. Bolt Kronos oli kesällä voitokas, varsinkin juuri Vermossa. Sopivalla juoksulla se pystyy pärjäämään tässäkin. Piccadilly on noussut huippu iskuun ja tulee selkäjuoksun jälkeen viimeiset sadat metrit tosi kovaa.

Päätöskohde selvitetään neljällä merkillä. Royalsky on tykittänyt kahden sakkiin kolmessa edellisessä. Se ei pystyne puolustamaan keulapaikkaa, mutta jos kiritilat aukeavat, tulee se kovaa loppua. Hades nappasi pitkästä aikaa voiton Teivossa ja on perusmerkkejä. Veijo Heiskasen talli on kunnossa ja Amperage Hanover antoi tästä näyttönsä Turussa, kun se voitti 3100m matkan. Might Be Romeo on saanut tauon jälkeen pari starttia kroppaan ja se otetaan hyvältä paikalta lapulle.

Lähtö1: 2,3,8

Lähtö2: 2,7

Lähtö3: 1,4,5,7

Lähtö4: 9

Lähtö5: 5,6,9

Lähtö6: 1,3,4,9 Vihjerivin hinta: 28,80e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *