Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Oulun 75-kierros pelataan poikkeuksellisesti vain yhdellä varmalla. Viidennen kohteen Com Milton piti viime lauantainakin ja pitänee nytkin. Taktiikkakin lienee sama, eli keulaan ja kukat. Väkivahva Selene Lune ilmestynee kuolemanpaikalle vaatimaan vauhtia, mutta Com Milton paineli viime lauantaina turussa täyden matkan läpi 13,5 ja näytti että olisi jäänyt jopa hieman varoja.

Ensimmäisen kohteen MAS Champ varmistetaan Jasmine De Veluwella ja otetaan potintekijäksi vielä huippupaikalta Little Blue Angel.

Ensimmäisen kohteen ykkösmerkkimme on huippukuntoinen Peacock Comery, jossa on jopa ideavarma-ainesta kapeampiin lappuihin. Vihjeriviin mukaan kuitenkin myös suosikkikaksikko Asterisque ja Quick Diablo.

Kolmas kohde pelataan neljällä merkillä. Wide Game olisi käynyt uloimmilta radoilta varmaksikin, mutta ykkösradalta pussitusvaara on liikaa kun vierestä lähtee monta nopeaa avaajaa.

Neljännen kohteen suosikki Humiseva varmistetaan takamatkan hurjalla Vappuäijällä.

Kuudennessa lähdössä Vaellus on lähellä kokomatkan johtoa, mutta varmistetaan kova kuntoisella Veeran Pojalla sekä Sjö Vinn:illä, joka päässee Vaelluksen selästä kokeilemaan pätkäänsä maalisuoralla.

Seitsemäs lähtö vaatii runsasta rastitusta. Esimerkiksi Anaheim Kemp on aivan tykkimerkki vain 2,4% pelattuna.

Lähtö1: 1,3,7

Lähtö2: 1,3,9

Lähtö3: 1,2,3,7

Lähtö4: 2,8

Lähtö5: 2

Lähtö6: 2,3,9

Lähtö7: 1,2,3,5,6. Vihjerivin hinta: 54e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *