Helsingborg -0,5

KERROIN

1.91
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ruotsin Superliiga tarjoilee lauantai-iltaan hienoa pelattavaa kun hyvässä vireessä oleva Höllvikens isännöi Helsingborgia.

Höllvikens-Helsingborg (klo 17.00)

Höllvikens on jo monena vuotena peräkkäin ollut aivan sarjan heikoimpia joukkueita mutta jokaisella kerralla se on kammennut itsensä kuiville. Kovin paljoa ei joukkueelle nytkään luvattu ja sarjataulukosta se löytyy tuttuun tapaan kolmanneksi viimeiseltä sijalta. Mistään heittopussista ei silti ole kyse ja joukkueen kärki Johannes Wilhelmssonin ja Pontus Karlsson-Mertellin johdolla on timanttisen kova. Oletettavasti taso näiden takana laskee todella radikaalisti mutta häntäpään joukkueita vastaan edellä mainittu superkaksikko pystyy ratkomaan pelejä joukkueelleen. Höllvikens on vaikean alun jälkeen päässyt hyvään lentoon ja alla on kolme perättäistä voittoa. Joukkue on raapinut pisteitä myös isoilta seuroilta kuten Dalenilta sekä Storvretalta, joten kyllä tässä leirissä yllätysmahdollisuuksia on.

Viime kaudella sukeltanut Helsingborg on takaisin siellä missä sarjan kestomenestyjä ollaan totuttukkin näkemään ja pelillisten esitystenkin perusteella sarjataulukon kuudes tila on varsin ansaittu. Max Wahlgrenin naaraus Linköpingistä reilu viikko takaperin oli viimeistään singnaali sille että tällä kaudella seura todenteolla hakee menestystä. Alla on kaksi todella isoa voittoa kun Pixbo sekä viimeksi Växjö kaatuivat joukkueen käsittelyssä. Linus Nordgren ja Jonathan Nilsson muodostavat yhden sarjan parhaimmista duoista ja edellä mainittu Wahlgren tuo ratkaisuvoimaa myös kakkosviuluun. Puolustuksessa kapteeni Oliver Johansson on ollut erittäin hyvä ja maalinsuulla Jonathan Edling on tällä hetkellä kenties jopa sarjan paras. Tasakentällisin homma toimii varsin mallikkaasti mutta esimerkiksi ylivoimapelissä (23%) joukkueella on vielä rutkasti varaa parantaa.

Höllvikens on ollut varsin hyvässä vedossa mutta toisaalta kolmesta präkkäisestä voitosta kaksi on tullut juuri sarjan jumbo-joukkueita vastaan. Joukkue elää täysin Wilhelmssonin sekä Karlsson-Mertellin uroteoista ja muuten kokoonpano on pääsarjatasolle varsin heikko. Helsingborg näyttää juuri nyt erittäin hyvältä ja kyllä se tässäkin selkeä vierassuosikki on. Mikäli vieraat ei sorru jäähyilyyn on hyvin vaikea nähdä Höllvikensin pysyvän mukana koko ottelua. tarjoilee vierasvoitolle markkinoiden kärkikerrointa ja tämä kuuluu peleihin rajakertoimen piirtyessä 1,80 tietämille.

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *