Bristol City

KERROIN

2.2
0
pv
0
t
0
min
0
s

Olemme valinneet tuttuun tapaan kaksi mielenkiintoista futiskohdetta perjantain valikoimasta. Yksi Englannista ja yksi Saksasta.

Bundesliiga: Eintracht Frankfurt-Augsburg (klo 21:30)

Eintracht Frankfurt on noussut viime vuosina Bundesliigan top 10 -joukkueeksi ja hätyytellyt jopa Mestarien liigan paikkoja. Joukkueen sijoitukset 11, 8, 7 ovat olleet hyvin nousujohteisia. Niinpä tämän syksyn surkeat esitykset ovatkin olleet iso muutos aiempaan.

Frankfurtin alkukausi meni pahasti vihkoon etenkin vieraspelien osalta, jotka ovat tuottaneet ongelmia aiemminkin. Eintrachtin saldo reissussa on edelleen kamala 2-1-7, mutta kaksi edellistä ottelua ovat tuoneet sentään voiton ja tasapelin tähän saldoon.

Kotijoukkueen kausi on alkanut kääntyä parempaan joulutauon jälkeen. Saldona on 2-1-0 kolmesta ottelusta vuoden 2020 puolella ja xG-lukemat näyttävät myös hyviltä.

Vierailija Augsburg on ollut jo pitkään alemman keskikastin tasainen suorittaja. Viime kaudella joukkue oli lähellä jopa pudota, mutta tämä sesonki on sujunut siihen nähden erinomaisesti.

Joukkueen paras jakso osui kalenterivuoden 2019 loppuun. Augsburg nousi tuolloin sarjataulukossa kuin raketti pelaten kuusi ottelua saldolla 5-1-0. Putki katkesi ennen jouluaattoa vierastappioon kärkiseura RB Leipzigille maalein 3-1.

Vuosi 2020 alkoi haastavasti, kun joukkue hukkasi 3-1 kotijohdon Dortmundia vastaan 3-5 tappioksi. Tämän jälkeen tuli 2-0 turpiin myös Union Berlinin vieraana. Viikko sitten Augsburg kuitenkin hoiteli helposti Bremenin 2-1 ja palasi takaisin voittojen tielle.

Frankfurt ja Augsburg ovat pelivoimaltaan tällä hetkellä suht lähellä toisiaan. Betsimarkkina liioittele kaksikon välistä tasoeroa. Me betsaamme Augsburgia +0,5 tasoituksella in 2,04 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 53%.

Championship: Bristol City-Birmingham (klo 21:45)

Kotijoukkue Bristol City on noussut parin viime vuoden aikana yhdeksi Championshipin top 10 -joukkueista. City on jahtaa jälleen playoffs-paikkaa, kuten joukkue on tehnyt myös kahdella edellisellä kerralla. Silloin top 6 -sija on jäänyt haaveeksi, mutta miten käy tänä keväänä?

Bristol City lähtee illan kamppailuun todella vahvassa vireessä. Joukkue on voittanut neljä matsia putkeen päästämättä yhtään maalia. Kuuden edellisen Championship-matsin otanta on komea 5-0-1 ja kaikki voitot ovat tulleet nollapeleillä.

Vierasjoukkue Birmingham on puolestaan sementoitunut sarjataulukon toiseen päähän. Joukkuetta ei odoteta putoamiskamppailuun, mutta keskikastin sijoitus jää tälläkin kaudella sen maksimisuoritukseksi.

Birmingham on myös varsin kelvollisessa iskussa. Joukkue kärsi vuoden vaihteessa hieman epäonnestakin, mutta nyt marginaalit ovat olleet sen puolella. Birmingham on pelannut neljä edellistä liigamatsia saldolla 2-2-0 ja kaatoi lauantaina kovan Nottinghamin 2-1.

Bristol City on kiistatta kaksikosta vahvempi joukkue juuri nyt. Se on myös kuntopuntarin ja xG-lukujen valossa vähintään yhtä kovassa iskussa kuin vieraat. On mahdotonta saada kotivoittoa alle 50 prosentin, joten pelaamme Bristol Cityä in 2,20 kertoimella.


Osallistu huikeaan Valioliigan fantasyfutis-turnaukseen! Potissa jopa 500 000 euroa. Lue lisätietoja tästä.


Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *