TPS

KERROIN

4.25
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan perjantaina viiden ottelun kierros. Otamme tällä kertaa kantaa Helsingin ja Porin otteluihin, joissa toisella joukkueista on selkeitä ongelmia.

HIFK-TPS (klo 18:30)

Kotijoukkue HIFK aiheutti keskiviikkona aikamoisen pommin voittaessaan HPK:n vieraissa. Normaalisti tämä olisi ollut jopa odotettu tulos, mutta nyt stadilaiset olivat matkassa hyvin junnupitoisella ryhmällä. IFK kärsi nimittäin valtavasta loukkaantumissumasta.

Helsinkiläisten rivit harvenivat vielä pelipäivänäkin, emmekä usko kokoonpanon olevan vielä läheskään parhaimmillaan. HPK-voitto oli toki hieno suoritus, mutta se kertoi kyllä enemmän HPK:n pelillisestä tilasta.

Vierailija TPS jäi keskiviikkona tylysti KooKoon jalkoihin maalein 5-0. Esitys Kouvolassa oli heikko, mutta toisaalta KooKoolle häviävät tällä hetkellä kaikki muutkin joukkueet.

TPS:n paras vire sattui vuoden vaihteeseen, jolloin turkulaiset heräsivät toden teolla taisteluun paikasta säälipleijareihin. Nyt takana on kolme tappiota putkeen. KooKoon lisäksi TPS kohtasi kuitenkin Lukon kahdesti putkeen, joka on kuntopuntarin ykkösjoukkue kouvolalaisten lisäksi.

Turkulaisilla on nyt hyvä sauma ottaa tärkeä voitto selvästi heikentyneen IFK:n kustannuksella. TPS:n peli on koko kauden kulkenut muutenkin paremmin vieraissa kuin kotona. Motivaatio on myös varmasti kohdallaan.

Haetaan riskillä tällä kertaa TPS:n suoraa voittoa in 4,25 kertoimella! Todennäköisyysarvio on noin 30% luokkaa – tarkkaa lukemaa on vaikea tässä vaiheessa sanoa, ennen kuin IFK:n tarkka kokoonpano on tiedossa.

Ässät-HPK (klo 18:30)

Porin Ässät on ollut tammikuun lopulta lähtien oikein hyvässä iskussa. Pata taistelee tiukasti paikasta kympin sakkiin, ja joukkue on pitänyt hyvin nousua tekevän TPS:n vielä takanaan. Tiistaina Ässät kuitenkin hävisi varsinaisella peliajalla ensimmäistä kertaa seitsemään otteluun.

Matsi KalPaa vastaan oli hyvin erikoinen, sillä porilaisten vastassa oli myös koko kaukalon tuomaristo. Todella yksipuolinen linjaus kuumensi joukkueen johtoa myöten – hyvästä syystäkin. Emme kuitenkaan usko Ässien hyvän putken hyytyvän tähän otteluun.

Vierasjoukkue HPK hävisi yllättäen junioripitoiselle HIFK:lle keskiviikon kierroksella. Kyseessä oli todella heikko suoritus hallitsevalta mestarilta ja jatkoa viime viikkojen nihkeälle pelivireelle. HPK on hävinnyt neljä viidestä edellisestä ottelustaan.

Ritaripaidat ovat esittäneet koko kauden todella korkeaa työmoraalia, jolla on paikattu materiaalin puutteita. Nyt tämä työnteko ei ole riittävän vahvalla tasolla. Lisäksi puolustuksen tukipilarit Eronen ja Nikkilä ovat Leijonien matkassa.

Ässillä on hyvä sauma palata takaisin voittojen tielle epävarmaa HPK:ta vastaan. Vieraiden ongelmana on myös heikko maalivahtipeli tällä hetkellä. Kaiken lisäksi Kerhon päävalmentaja on Leijonien mukana EHT-turnauksessa. Ottelusta tulee ennakkoon todella vaikea hallitsevalle mestarille, ja tarjoamme Ässille voittosaumoja lähes kerran kahdesta.

Betsaamme Ässien voittoa in 2,30 kertoimella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *