Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Joensuuhun pelataan varma heti avauskohteeseen. Ice Wine lienee kilpasiskojaan kovempi. Paalulta lähtevä Brisenda lienee pahin uhkaaja, mutta luotamme siihen että Ice Wine:n kiri on omaaluokkaansa Joensuun pitkällä loppusuoralla. Toinen varma on kuudennen kohteen Bring Me Brodde, joka vetää maililla keulasta pitkään. Mikäli ruuna ei jää pahasti kiihdytyksen jälkeen painamaan ohjille, vetänee se perille saakka.

Toinen lähtö pelataa viidellä valjakolla joista yllättäjänä tarjoan Virin Veijaria 2%. Limuska kuuluu 16% pelattuna joka lapulle.

Kolmanteen lähtöön haetaan yllätystä. Suosikki kolmikko lähtee radoilta 1,2 ja 3. Otetaan yllättäjiksi Hard Chip 3%, Elaiza Camto4% sekä takarivistä Albino Brave 1%.

Neljäs lähtö lienee kahden kauppa. H.V. Tuuri ja Kartier erottuvat selvästi muista ja merkkien säästämiseksi pelataan tämä lähtö hieman tylsästi kahdella suosikilla.

Viidennen kohteen suosikki on ihan aiheestakin hyvää jälkeä pitkään tehnyt Sahara Sandstorm. Varmistetaan kuitenkin keulaan pääsevältä Roberto Diverilla, kovakuntoisella One Break Brolinella sekä Faith In Lifella.

Viimeisen lähdön ykkösmerkki on hallitseva ravikuningas Tähen Toivomus. Puolenvuoden tauolta helmikuun lopulla palannut ori oli jo ihan hyvä taukostartissaan tullen toiseksi. Varmistetaan kuitenkin Polaralla sekä Evartilla, jotka molemmat ovat huippuiskussa.

Lähtö1: 12

Lähtö2: 1,2,4,10,11

Lähtö3: 1,2,3,5,6,10

Lähtö4: 3,9

Lähtö5: 4,6,7,12

Lähtö6: 3

Lähtö7: 4,5,8. Vihjerivin hinta: 36e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *