Huddersfield

KERROIN

10.5
0
pv
0
t
0
min
0
s

Lauantain Vakio 1:ssä on tällä kertaa teemana ylipelatut kotisuosikit. Tarjolla on monta osuvaa voittajaa, joiden peliprosentit ovat hieman liian korkeat.

Jokaisen kohteen perässä on sen 1-X-2 todennäköisyys. Vertaa näitä lukuja Vakion peliprosentteihin, niin löydät parhaat yli- ja alipelatut kohteet. Peliprosentit ovat torstain tilanne puolen päivän aikoihin. Ne muuttuvat aina hieman ennen otteluiden alkua.

1: Sheffield United-Norwich (52-30-18)

Sheffield Unitedin hieno kausi jatkui viikolla kovan taistelun jälkeen. Blades eteni jatkoon FA Cupissa kaatamalla Readingin jatkoajan jälkeen tiistaina. Valioliigassa joukkueen voittoputki stoppasi hetkeksi Brighton-tasapeliin, mutta xG:n valossa SUFC dominoi tuotakin ottelua. Norwich kampesi Tottenhamin ulos keskiviikkona FA Cupista rangaistuspotkujen jälkeen. Hieno FA Cup-voitto oli jatkoa 1-0 kotivoitolle Leicesteristä viime perjantaina. Ottelun maaliodotus on hyvin matala kiitos Unitedin puolustuksen. Hieman ylipelattu kotivoitto on ehdottomasti varmistettava vain 22% merkityllä tasapelillä. Risti osuu tällaisessa väännössä jopa 30% todennäköisyydellä.

2: Arsenal-West Ham (61-21-18)

Arsenal ehti pelata vuoden 2020 puolella 10 tappiotonta matsia putkeen ennen viime viikon noloa kotitappiota Olympiakosille Eurooppa-liigassa. Samalla joukkueen UEL-urakka päättyi siihen. Gunners palasi kuitenkin voittojen tielle kaatamalla Portsmouthin FA Cupissa 0-2. Joukkue on piristynyt viime aikoina. West Ham pelasi parhaan pelinsä aikoihin Southamptonia vastaan ja nappasi viime lauantaina 3-1 -voiton. Joukkueen hyökkäyspää väläytteli potentiaaliaan. Arsenal on pelivoimaltaan selvästi vahvempi ja reilun 60 prosentin suosikki. Säästetään rahaa ja poimitaan nousukuntoinen ja usein osuva Gunners tällä kertaa varmaksi, kun X ja 2 eivät merkittäviä etuja tarjoa.

3: Wolves-Brighton (60-24-16)

Wolves nappasi viime sunnuntaina komean päänahan Tottenhamin vieraana nousten kahdesti maalin takaa rinnalle ja ohi (2-3 FT). Joukkue varmisti myös jatkopaikkansa UEL-playoffseissa Espanyolia vastaan. Valioliigassa on pelattu seitsemän matsia saldolla 3-3-1, jossa ainoa tappio on Liverpoolille. Brighton hävisi viime lauantaina Crystal Palacelle 0-1, mutta oli toki ottelussa epäonninen. Seagulls alkaa olla suurissa ongelmissa, sillä joukkue ei ole voittanut kahdeksaan matsiin. Yksi voitto 13 viimeisestä ottelusta, joka on kotona heikkoa Bournemouthia vastaan. Wolves selkeä suosikki ja odotetusti ylipelattu. Varmistetaan ykkönen vain 18% merkityllä tasapelillä, johon Brighton voi onnistuessaan venyä.

4: Southampton-Newcastle (56-26-18)

Southampton oli ideakohteemme viikko sitten, mutta joukkue taipui ansaitusti West Hamin vieraana 3-1 -tappioon. Esitys ei ollut sinänsä kelvoton, ja tätä edeltävä matsi oli todella vakuuttava voitto Aston Villasta. Isossa kuvassa joukkueella ei ole hätää. Newcastlen voitoton putki venyi Valioliigassa viiteen otteluun. Huolestuttavaa on se, että joukkue on jäänyt maaleitta jo neljässä pelissä peräkkäin. Viikolla tuli pientä iloa FA Cup-voitosta, joka on toisaalta myös extra rasitusta. Kohteen valinta on selvä, sillä Southampton on jäänyt 5% alipelatuksi. Saints on luokkaa parempi nippu ja paremmassa vireessä. Ykkösvarma kelpaa oikein hyvin.

5: Crystal P-Watford (37-29-34)

Crystal Palacen tilanne näytti pari viikkoa sitten vaaralliselta, mutta Roy Hodgsonin porukka on ottanut kaksi todella tärkeää voittoa: 1-0 vieraissa Brightonista ja 1-0 kotona Newcastlesta. Näiden myötä sarjapaikka on taas lunastettu yhdeksi kaudeksi. Watford aiheutti hurjan pommin murskaamalla Liverpoolin 3-0 ja katkaisemalla punakoneen tappiottoman kauden. Kyseessä oli ensimmäinen voitto kuuteen otteluun ja todellinen yllätys. Se tuo varmasti buustia Watfordin koko joukkueelle. Kyseessä on kiharainen kohde, sillä Palace on perinteisesti vaikeuksissa suosikkiasemassa. Paras merkki on 28% pelattu Watford, joten merkitään tähän X2 ja otetaan Palacesta ohipeli.

6: Burnley-Tottenham (37-30-33)

Burnleyn tappioton putki venyi viikko sitten jo kuuteen matsiin, kun Clarets rimpuili 0-0 -tasapelin Newcastlen vieraana. Nyt Burnley oli kyllä onnekas, mutta aiemmat esitykset ovat olleet varsin vakuuttavia. Tottenham hävisi puolestaan Wolvesille viime sunnuntaina kitkerästi 2-3 kotikentällä. Tärkeät hyökkääjät Son & Kane ovat olleet pitkään sivussa, eikä kaksikko palaa vielä aivan lähiaikoina. Keskiviikkona Spurs putosi myös FA Cupista kotona Norwichia vastaan rankkareiden jälkeen. Tottenhamin meno ei vakuuta lainkaan, minkä lisäksi 120 minuuttia keskiviikkona on iso rasitus. Poimitaan vähämaaliseen kohteeseen 1X eli ohitetaan kokonaan pahasti ylipelattu (40%) Tottenham.

7: Swansea-West Bromwich (29-29-42)

Swansea taisteli viikko sitten arvokkaan tasapelin Blackburnin vieraana. Joukkue on voittanut vain yhden seitsemästä edellisestä ottelustaan, mutta roikkuu yhä playoffs-viivan tuntumassa. West Bromwich on ollut hurjassa iskussa viimeisen kuukauden ajan saldolla 5-1-0. Tähän tuli kuitenkin stoppi kovakuntoisen Wiganin isäntänä, sillä WBA taipui yllättäen kotitappioon maalein 0-1. Tämä jäänee ”huonoksi päiväksi toimistolla”, eli me emme usko joukkueen kompuroinnin jatkuvan. WBA On tuttuun tapaan ylipelattu, mutta kakkosesta kyllä lähdetään liikkeelle. Swansean voittoon on vaikea uskoa, sillä West Brom on pelannut vieraissakin 11-5-2 -saldolla. X2 on hyvä ja osuva valinta.

8: Birmingham-Reading (48-28-24)

Birminghamin tappioton putki venyi viime viikolla jo kymmeneen otteluun. Joukkue on ollut hienossa iskussa kalenterivuoden ajan ja naarasi 2-2 -tasapelin QPR:n vieraana. Kyseessä oli jo neljäs risti putkeen. Reading palasi myös voittojen tielle parin tappion jälkeen ja kaatoi tärkeässä kotimatsissa Barnsleyn 2-0. Kyseessä oli klassinen kuuden pisteen kamppailu putoamisviivalla, ja tämän voiton myötä Royals sinetöi kyllä hyvin pitkälti sarjapaikkansa. Vastakkain on kaksi pelivoimaltaan varsin tasavahvaa joukkuetta, joten Birminghamin voittotodennäköisyys jää alle 50 pinnan. Pelikansa on reagoinut hieman liikaa Birminghamin tasapeleihin, joten paras merkki on vain 19% pelattu Reading. Hyvät ohipeli-ideat ovat tiukassa, joten otetaan tästä sellainen. X2 osuu hieman yli kerran kahdesta.

9: Leeds-Huddersfield (61-24-15)

Leeds on palannut WBA:n tavoin viime viikkoina takaisin oikeille raiteille. LUFC:n talvimasennus on ohi, sillä takana on neljä voittoa maalierolla 7-0 eli ilman yhtään päästettyä maalia. Joukkue on ollut myös xG:n valossa vakuuttava. Huddersfield otti myös erinomaisen 4-0 -voiton Charltonista viikko sitten. Tämä oli toinen peräkkäinen voitto, joten Terries on myös iskussa. Joukkue on materiaaliltaan parempi mitä sarjataulukko väittää. Leeds on toki kivikova nippu, mutta paljon yli 60 pinnan ei kotivoiton todennäköisyys voi mennä. Ohipeli 75% merkitystä Leedsistä ei maistu, mutta otetaan rinnalle kerran neljästä osuva risti, jota on pelattu vain 14%:

10: Brentford-Sheffield Weds (64-22-14)

Juuri kun Brentford nousi kärkikaksikon tuntumaan ja näytti murtautuvan nousupaikoille, tilanne kääntyi päälaelleen. Leeds ja WBA aloittivat voittoputken ja Brentford puolestaan sarjan ilman voittoja. Viikko sitten Bees nappasi hyvän tasapelin Cardiffin vieraana, mutta ottelu oli viides ilman kolmea pistettä. Sheffield Weds palasi puolestaan tappioiden tielle hyvän Charlton-voiton jälkeen. Owls hävisi tylysti Derbylle kotonaan 1-3, mikä oli lopun alkua joukkueen playoffs-haaveille. Sheffieldin meno on ollut jo pitkään tahmeaa, joten uskomme Brentfordin palavaan tässä takaisin oikeille raiteille. Poimitaan oikein pelattu ykkönen varmaksi.

11: Barnsley-Cardiff (38-29-34)

Barnsley oli viikko sitten ideamme Readingin vieraana, sillä Tykes lähti matsiin hurjassa kolmen voiton putkessa. Joukkue olikin xG:n valossa jopa selvästi parempi, mutta hävisi hallinnasta huolimatta 2-0. Pointti on kuitenkin se, että Barnsley on noussut kuolleista viime viikkoina. Cardiff tasasi pisteen Brentfordin kanssa kuuden pisteen playoffs-matsissa. Walesilaiset eivät ole voittaneet neljään otteluun ja playoffs-viiva karkaa. Barnsley on matsin suosikki ja paremmassa vireessä kuin kertaakaan tällä kaudella. Jos jotain motivaatioetua haluaa myös laskea, se tulee ehdottomasti kotijoukkueelle. Poimitaan ykkönen rohkeasti varmaksi! Pelikannatus on aivan kohdallaan 38 prosentissa.

12: Preston-QPR (51-28-21)

Prestonin heikko vire sai jatkoa Fulhamin vieraana täysin ansaitulla 2-0 -tappiolla. Viikkoa aiemmin PNE hävisi myös kärkijoukkue WBA:lle vieraissa 2-0. Koko kauden ajan on tullut selväksi, että Preston elää kotiotteluistaan. QPR jatkoi puolestaan tappiotonta putkeaan viiteen otteluun. Joukkue esiintyi hyvin 2-2 -kotitasapelissä Birminghamia vastaan. Ärrien tekeminen on hyvällä tasolla, eikä putoamisesta ole ollut mitään uhkaa pitkään aikaan. Preston kamppailee yhä playoffs-paikoista ja voittaa matsin kerran kahdesta kotonaan. Vakiokansa on hieman ylireagoinut, mutta pienellä järjestelmällä ykkönen kelpaa myös varmaksi.

13: Stoke-Hull (60-23-17)

Stoke pelasi viikko sitten kuuden pisteen matsin Lutonin vieraana ja haki minimisuorituksen eli 1-1 -tasapelin. Pottersin vaikeuksia täynnä oleva kausi ei vain helpota, sillä taistelu putoamisviivalla on niin tiukkaa. Takana on sentään kolme tappiotonta ottelua. Stoke on myös kelvollisessa iskussa pelillisesti. Hull on ollut puolestaan hurjassa syöksyssä koko alkuvuoden. Tiikerit kamppaili jopa playoffs-paikoista vielä joulun tienoilla, mutta nyt takana on kymmenen voitotonta ottelua järkyttävällä 0-2-8 -saldolla. Tilanne on niin heikko, että Hull voi vajota jopa putoamisviivalle, jos kurssi ei pian käänny. Vierasjoukkue on tällä hetkellä pelillisesti koko sarjan heikoin nippu. Stoken materiaali on paljon parempi, ja Potters ansaitsee jopa 60% suosikkiaseman. Peliprosentit ovat tällä kertaa hyvin linjassa. Valitaan siis osuva Stoke varmaksi, sillä Hullin kurssi ei osoita merkkejä kääntymisestä.

Voit myös hyödyntää yllä olevia todennäköisyyksiä vedonlyönnin puolella. Saat rajakertoimen kaavalla 100/todennäköisyys. Esimerkiksi Stoke on pelattava, jos saat sille yli 1,67 (=100/60) kertoimen.

Pelattavia kohteita ovat mm. Huddersfield @ 10,50 (15%), Preston @ 2,15 (51%) ja Brentford @ 1,60 (64%).

Vakio 1

Parhaat varmat: 4:1 Southampton, 10:1 Brentford, 11:1 Barnsley

Parhaat ohipelit: 5:X2 ohi Palace, 6:1X ohi Tottenham, 8:X2 ohi Birmingham

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *