Tottenham DNB

KERROIN

2.48
0
pv
0
t
0
min
0
s

Tämän kauden Mestarien liigassa on jäljellä enää kolme ottelua. Tiistaina ja keskiviikkona pelataan välierien toiset kohtaamiset, joiden voittajat kohtaavat Madridin finaaliissa.

7.5. Liverpool-FC Barcelona (1. osan jälkeen: 0-3)

Liverpoolin ja FC Barcelonan kohtaaminen on otteluparista ennakkoon jo taputeltu. Mikään ei ole kuitenkaan täysin varmaa, sillä monet muistavat FC Barcelonan nousun keväällä 2017 peräti 0-4 tappioasemasta 6-1 voittoon toisessa osaottelussa.

Liverpoolin tilanne on tiistain ottelussa kuitenkin haastava. Kolmen maalin takamatkan lisäksi joukkueen hyökkäyspää on heikentynyt rajusti. Barcelonassa penkiltä aloittanut Firmino ei ole pelikunnossa ja lauantaina loukkaantunut Mohamed Salah on niin ikään sivussa.

Toivoa kuitenkin on, sillä joukkueiden kohtaaminen Barcelonassa olisi hyvin voinut päättyä esim. lukemiin 2-1. Liverpool hukkasi omat paikkansa, jonka jälkeen Leo Messi sinetöi kolmen maalin johdon uskomattomalla vaparilla.

Liverpool jatkoi viikonloppuna voittoputkeaan Valioliigassa kaataen Newcastlen vieraissa 2-3. Joukkueen saldo on Valioliigan kotiotteluista huikea 15-2-0 maalierolla 53-10, joten Barcelona joutuu kyllä koville.

Vierasjoukkue tulee otteluun tappio niskassaan, sillä Barca hävisi lauantaina Celtalle maalein 2-0. Kyseessä oli tosin täysin B-miehistöllä vedetty matsi, sillä liigamestaruus oli jo varmistunut aiemmin. Barcelonan etuna on siis täysin levännyt miehistö. Liverpoolin pelaajat joutuivat sen sijaan tiukoille täyden 90-minuuttisen lauantaina.

Espanjalaiset pyrkivät varmasti ottamaan tässäkin pelissä hallinnan ja turhauttamaan Liverpoolin pelaajat. Kun pallo ei ole punaisilla, takaa-ajostakaan ei tule mitään. Kloppin miehistö ei voi myöskään riskeerata liian aikaisin, koska Barcelonan vastahyökkäykset ovat niin vaarallisia.

Todennäköisesti luvassa on Barcelonan tahtiin etenevä ottelu, jossa Liverpool ei saa koskaan tarvittavaa kiriä aikaan. Tämän lisäksi Salahin ja Firminon puuttuminen on valtava miinus joukkueen tehoissa.

Vedonlyöntimielessä laitetaan panokset aasialaiselle alle 3,0 maalin tulokselle in 1,82 kertoimella.

8.5. Ajax-Tottenham (1. osan jälkeen: 1-0)

Tämän kauden yllättäjäjoukkue Ajax lähtee toiseen osaotteluun loistavista asetelmista. Hollantilaiset hakivat Lontoosta 1-0 voiton, joten tasatilannekin riittää jatkoon.

Ajaxin hyviä otteita saatiin ihastella jo alkulohkossa, mutta harva olisi uskonut joukkueen etenevän aina finaaliin saakka. Nyt on kuitenkin tarjolla huikea mahdollisuus, sillä asetelma on suorastaan täydellinen Ajaxille.

Avausosassa hankittu 1-0 johto pakottaa Tottenhamin hyökkäämään ennemmin tai myöhemmin. Mielenkiintoista on se, että Ajax on ollut vaikeuksissa kotipeleissään Mestarien liigassa.

Joukkue jäi Juventuksen kanssa 1-1 tasuriin, hävisi Real Madridille ja vältti 2-3 tappion Bayernille lohkovaiheessa yliaikamaalin ansiosta. Ajax myös kaatoi Benfican vasta 90. minuutin osumalla.

Vierasjoukkue Tottenhamin tilanne on haastava. Avausosasta puuttuivat ykköskärjet Harry Kane ja Heung-Min Son, millä oli valtava vaikutus joukkueen tehoihin. Tilanne ei ole muuttunut viikossa: Son on pelikiellossa ja Kane yhä loukkaantuneena.

Tottenhamin taival on ollut muutenkin tuskaisaa viime viikkoina. Joukkue pääsee tosin ensi kaudeksikin Mestarien liigaan, mistä on kiittäminen lähinnä muiden Valioliigan kärkijoukkueiden tunarointia.

Spurs on pelannut kuusi viimeistä ottelua saldolla 1-0-5 ja tehnyt viidessä edellisessä pelissä ainoastaan yhden maalin. Lauantaina joukkue hävisi myös Bournemouthille vieraissa 1-0 ja hukkasi taas tukun hyviä paikkoja.

Ajax on aseteltu vedonlyöntimarkkinan toimesta selkeään suosikkiasemaan. Joukkueella on kuitenkin haitta avausosan tuloksesta, eli sen ei tarvitse voittaa. Tämä ei mielestämme näy ottelun kertoimissa oikein.

Tottenham ei ole arastellut parin viime kauden aikana reissupeleissä, joten haetaan riskillä englantilaisten menestystä. in DNB 2,48 tarjoaa pikkuvaluen! Tottenham on materiaaliltaan yhä laatujoukkue, vaikka sen hyökkäystähdet ovatkin sivussa.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!