Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Oulun rivi pelataan kolmella varmalla. Ideavarmaksi nostetaan kolmannen kohteen Enter Mayweather(27%). Yritetään selvittää 15 valjakon pitkämatka yhdellä merkillä jotta saadaan vihjeriviin mukaan myös yllätyksiä. Enter Mayweather oli Oulussa oikein mainio vastaavalla matkalla 25.4. Kun kuljettaja Maria Kurttila viimeisellä takasuoralla avasi korvat, alkoi maisema vaihtua. Ruuna kiersi koko porukan kuin tyhjää vaan. Nyt viivalla olevista Exploding Anna seurasi selässä toiseksi, mutta ei missään vaiheessa ollut todellinen uhka. Toinen varma on neljännen kohteen Lumi-Oosa. Varmistelijoille Kleppe Spödå kannattaa huomioida ajoissa. Viimeksi Vermossa se tuli aivan kaikki tallella pussissa maaliin. Oulussa maalisuoraa on sen verran, että uskon kuitenkin Lumi-Oosan vauhtivarojen riittävän voittoon. Kolmas varma on päätöskohteen Tim Jerry. Ruuna on erittäin lähellä kokomatkan johtoa ja vastus näyttää oikein sopivalta.

Avauskohteessa kaksi erottuu muista, mutta pelataan tämä viidellä merkillä. Endless Story on kova peli tähän lähtöön. Kuopiossa se kiersi voimalla johtavan rinnalle ja riuhtaisi siitä maalisuoralla varmaakin varmempaan voittoon. Edima voitti myöskin kuolemanpaikalta heti Suomen debyytissään ja vaikutti erittäin lupaavalta nelivuotiaalta. Otetaan mukaan perusmatkalta Clover Meadow, joka on kolmeen edelliseen ollut aina kahden sakissa, sekä hyvältä paikalta Queen’s Visa, joka lähtee vetämään letkaa. Takamatkalta mukaan vielä Ridgehead Laurette, joka voi saada Edless Storyltä vetoapua kirilenkillä.

Viidenteen lähtöön pelataan kaikki kovat takamatkalaiset. Luokka puhuu lopussa, kun Koskelan Akseli, Herra Heinämies, Nyland ja Joriini jyräävät kirinsä kovaa maaliin asti. Perusmatkalta lapulle vain Hissun Turbo, koska se on tässä todennäköinen keulahevonen.

Kuudes kohde on avoimenluokan maili. Ykkösradalta Next Direction pitänee keulat ja olisi siitä lähellä. Myös Hotshot Luca lähtee tosi kovaa, joten kiihdytys voi venyä. Mikäli alussa hurjastellaan, pystyy American Hero lopettamaan selästä tosi kovaa. Näillä kolmella vihjerivi. Jätti yllätyksen hakijoille mukaan lapulle vanha herra Top Of The World(2%), joka ennakko tietojen mukaan juoksee ilman kaikkia kenkiä. Ruuna tekee 1-2 aivan tykkijuoksua kaudessa ja räjäyttää potin. Nyt pienessä lähdössä voisi olla paikka yllätykselle.

Lähtö1: 1,9,10,14,15

Lähtö2: 1,3,4,6,7,10,12,13,14,15

Lähtö3: 13

Lähtö4: 7

Lähtö5: 1,8,9,10,11

Lähtö6: 1,3,7

Lähtö7: 3 Vihjerivin hinta: 37,50e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *