Augsburg-Köln O2.5

KERROIN

1.75
0
pv
0
t
0
min
0
s

Bundesliigan 30. ottelukierros taputellaan sunnuntaina kolmella ottelulla. Kaksi niistä tarjoaa myös aivan kelvollisen pelikohteen.

Werder Bremen-Wolfsburg (klo 14:30)

Kotijoukkue Werder Bremenin kausi on ollut yhtä tervanjuontia. Eurocup-paikoista perinteisesti taistellut seura on kokenut vastoinkäymisiä toistensa perään sekä runsaasti myös epäonnea. Viime viikkoina on nähty sentään valoa tunnelin päässä.

Bremen avasi ottelut koronatauon jälkeen 1-4 -kotitappiolla Leverkusenille, mutta pelasi tämän jälkeen kolme nollapeliä putkeen kaataen myös Schalken ja Freiburgin vieraissa. Itseluottamusta nostattanut putki kuitenkin katkesi viikolla.

Werder Bremen pelasi keskiviikkona rästipelin Frankfurtia vastaan ja tukkaan tuli maalein 0-3. Kun katsotaan matsin tilastoja, niin Bremen pelasi silti kelvollisesti. Sopii kuitenkin kysyä, oliko nollapelien takana lähinnä onnettomat vastustajat?

Wolfsburgin tulee myös matsiin tappio niskassaan. Se hävisi epäonnisesti Frankfurtille viime lauantaina 1-2 vaikka loi puoli maalia enemmän maaliodotusta xG:n valossa. Tätä tulosta edelsi huikea 1-4 vierasvoitto Leverkusenista.

Viime lauantain tappio oli vasta toinen kymmeneen otteluun saldolla 5-3-2. ”Wolkkarit” ovat nostaneet mukavasti tasoaan tänä keväänä ja nousseet täysin ansaitusti myös Eurooppa-liigaan oikeuttaville sijaluvuille.

Vaikka Bremen on osoittanut piristymisen merkkejä, se on perustasoltaan silti valtavasti vieraita perässä. Wolfsburg pelaa hyvää futista, ja edelliset viisi reissupeliä ovat myös sujuneet saldolla 4-1-0. Kannattaa myös huomioida Bundesliigan todella matala kotietu tyhjille katsomoille.

Betsataan Wolfsburgia in 2,07 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 55%, eli tarjolla on todella mukava value.

Augsburg-FC Köln (klo 19:00)

Augsburg on Herthan ohella yksi päävalmentajaa vaihtaneista joukkueista koronabreikin aikana. Joukkue pyrkii Heiko Herrlichin johdolla sälyttämään sarjapaikkansa, ja kertoimet ovatkin Augsburgin puolella. Eroa on karsijan paikalle 6 pistettä, mikä voi hyvinkin jo riittää.

Joukkue on esiintynyt kelvollisesti koronatauon jälkeen. Se hävisi Wolfsburgille ensin 1-2, mutta kaatoi heti perään Schalken vieraissa 0-3. Tätä seurasi toinen nollapeli Paderbornia vastaan kotona ja vierastappio kovakuntoiselle Herthalle 0-2.

FC Kölnin ottelut ovat olleet koronatauon jälkeen kummallista katseltavaa. Joukkueella oli ensin ohjelmassa kaksi helppoa kotipeliä Mainzia sekä Dusseldorfia vastaan, mutta Köln onnistui jotenkin sössimään molemmat 2-2 -tasapeliin.

Tämän jälkeen se hävisi Hoffenheimille vieraissa, mikä johtui punaisesta kortista ja aikaisesta ulosajosta. Alivoimasta huolimatta Köln loi silti enemmän maaliodotusta. Maanantain 1-4 tappio RB Leipzigille ei sen sijaan jättänyt sijaa selityksille.

Kölnin kausi on ollut hyvin kaksijakoinen. Joukkue käänsi kurssinsa totaalisesti joulukuussa Markus Gisdolin johdolla. Köln ei ole vielä 100% varmuudella turvassa, mutta todennäköisesti 34 pistettäkin riittää jo säilymiseen.

Ottelun paras value löytyy maalimääristä. Köln on pelannut jo 12 yli 2,5 maalin tulosta putkeen ja peräti kahdeksan näistä on myös yli 3,5 maalia. Koronabreikin jälkeen on nähty siis 2-2, 2-2, 3-1 ja 1-4 tulokset.

Augsburg on edelleen sarjan 7. runsasmaalisin nippu 3,43 ottelukohtaisella keskiarvolla. Kun vastakkain on kaksi tämän profiilin joukkuetta ja jaossa tärkeitä pisteitä, niin maaleja voidaan odottaa. in yli 2,5 maalia 1,75 kertoimella tarjoaa loistavan valuen.

Voit myös heittää pikkubetsin FC Kölnin voitolle, jos saat vähintään 2,50 kertoimen.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *