Brasilia-Peru U2.5

KERROIN

1.9
0
pv
0
t
0
min
0
s

Mielenkiintoinen Copa America -turnaus saa päätöksensä myöhään sunnuntai-iltana. Finaalissa kohtaavat isäntämaa Brasilia sekä turnauksen yllättäjä Peru.

Kotijoukkue Brasilia on selvittänyt tiensä odotetusti turnauksen finaaliin. Joukkue taisteli ensimmäisissä otteluissa valtavien paineiden alla, mutta lopulta Brasilia ei ole joutunut edes todella tiukoille – kuten oli odotettua.

Kauhunhetkiä koettiin lähinnä puolivälierässä Paraguayta vastaan, josta Brasilia selvisi jatkoon vasta rangaistuspotkuilla. Välierissä joukkue kaatoi Argentiinan 2-0 ilman suurempaa tuskaa. Leo Messin purkaukset pelin jälkeen kertovat osaltaan siitä, mitä kotietu tarkoittaa.

Brasilian verkkoon ei ole tehty vielä turnauksessa yhtään pelitilannemaalia. Tämä kertoo karua kieltään siitä, miten ylivertainen joukkue on muihin verrattuna.

Perun finaalipaikka on todellinen shokki. Joukkue oli Brasilian kanssa samassa alkulohkossa ja hävisi päätöskierroksen ottelun peräti 0-5. Tämä peli olisi voinut hyvin pudottaa Perun jatkosta, jos B ja C -lohkon ottelut olisivat päättyneet hieman eri tavalla.

Peru sai puolivälierissä vastaansa todella kovan Kolumbian, mutta selvitti tiensä jatkoon rangaistuspotkujen kautta. Välierissä Peru pelasi turnauksen parhaan pelinsä ja suorastaan murskasi Chilen, Copan hallitsevan mestarin, maalein 0-3.

Alkulohkon päätöspeli Brasiliaa vastaan meni Perun osalta pahasti pieleen jo ensimmäisen vartin aikana. Myös maalivahtipeli epäonnistui, mutta joukkue tulee otteluun varmasti aivan erilaisella sykkeellä.

Olemme vihjanneet Brasilian mestaruutta jo kolmeen otteeseen (ennen turnausta, ennen playoffseja, ennen välieriä) noin kahden kertoimella. Nyt finaalissa kertoimet ovat 1,15 vs 6,00. Voit ottaa halutessasi mukavan surewin-position pelaamalla Perun mestaruutta ja voittaa rahaa molemmilla tuloksilla.

Paras value itse ottelun kertoimissa on alle 2,5 maalin tuloksessa, jolle tarjoaa 1,90 kertoimen. Kyseessä on lähestulkoon Brasilian team totals -veto, sillä joukkueen puolustus on ollut niin vakuuttava.

Finaalista ei tule alkulohkon ottelun kaltaista hulinaa. Brasilialla on yhä kovat paineet voittaa kotiyleisönsä edessä, ja Perun itseluottamus on nyt aivan uudella tasolla. Todennäköisyys 1-0 ja 2-0 -voitoille on todella korkea.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *