Pelivihje,Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon rivi pelataan kahdella varmalla. Neljäs kohde vaikutti kahden kaupalta, mutta kun Hottine jäi pois, kelpaa Lumi-Rami hyvin varmaksi. Lumi-Rami on startannut urallaan 9 kertaa, voittaen näistä 5 ja 4 kertaa tullut toiseksi. Kyseessä on siis erittäin kyvykäs 5-vuotias. Toinen varma on kolmannen kohteen Morris Match. Keulapaikka taitaa olla tarjolla, eikä Morris Matchia olisi siitä helppo ohittaa. Morris Match voi menestyä myös muilla juoksunkuluilla.

Avauskohteen suosikki Southwind Hydro on monen varma. Vihjeriviin varmistukseksi otetaan tarkan reissun jälkeen erittäin kovaa kirivä Dream Girl sekä kovan kirin Teivossa repäissyt BWT Divine.

Toinen kohde vaatii paljon merkkejä. Karela Boko on eittämättä lahjakas, mutta laukat vaivaavat. Nyt rattailla kokeilee Santtu Raitala. Lake’s Diana oli Mikkelissä oikein hyvä keulasta. MAS Cara ja Shelby Ray lähtevät lujaa ja toinen näistä on keulassa ja toinen saanee paikan johtavan takaa. Dragon’s Eye tyyli on hyvännäköinen ja tamma voitta pian taas jossain. Mukaan vielä takaa Black Vanity ja Haldiaz.

Viidennessä kohteessa perusmatkan Vonkari yrittää karkuun kovia takamatkalaisia. Qepe Pointti ja Hissun Feeniks jyräävät voimillaan korkealle. M.A. Piste sai viimein ansaitsemansa voiton viime keskiviikkona. Nyt 4,8% pelattuna 40m pakiltakin mukaan lapulle.

Päätöskohteen Federal Hill on lähellä kokomatkan johtoa. Haetaan tähän kuitenkin pientä yllätystä. EL Houdini ja Flexible Journey ovat hyviä hevosia tähän lähtöön, mutta palaavat tauolta. Paalulta mukaan Salty Dog ja Ankle Socks.

Lähtö1: 3,4,5

Lähtö2: 1,2,4,6,8,10,11

Lähtö3: 5

Lähtö4: 3

Lähtö5: 2,5,6,10

Lähtö6: 5,7,9,11,12 Vihjerivin hinta: 42e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *