Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Teivon kierrokselle löytyy kaksi varmaa. Neljännen kohteen Unique Creation kerää paljon peliä ihan aiheesta. Ruuna on ollut huippuhyvä ja voittanut 10 tämän vuoden startistaan 7!! nyt tehtävä näyttää ruunalle sopivalta juoksulla kuin juoksulla. Myös King Cole erottuu muista, mutta uskon Unigue Creationin pääsevän juoksuradalta King Colen etupuolelle. Toinen varma on viidennen kohteen Dusktodawn Boogie. Lähtö on tammakriteriumin finaali, joten tasoa riittää. Dusktodown Boogie oli karsinnassa niin jäätävän ylivoimainen, että on nyt aivan pakko jättää varmaksi. Kenneth Danielsenin huippulahjakkuus hyvästeli muut jo viimeisessä kaarteessa, ja täysin ajamattomana!!

Avauskohteen ykkösmerkki on Haukeli Expressen. Ruuna on voittanut edellisestä neljästä kolme. Juoksun kulullakaan ei ole ruunalle juuri väliä ja se on ihan hyvä varma ehdokas. Vihjeriviin varmistukseksi otetaan Hevillä, jonka kunto on nousussa, Layla 20m etumatkan turvin ja Mikkelissä pussissa maaliin kakkosena tullut U.R. Faxe.

Toinen kohde yritetään selvittää kahdella merkillä. The Dude on ottanut kaksi hienoa voittoa ja kunto on rautaa. Varsinkin viime lauantain Lahden keulasoolo oli vakuuttava. Otetaan mukaan hyvältä lähtöpaikalta voitokas Quick Vald. Esa Holopaisen ruuna avaa kovaa ja yrittää alussa torju The Duden. Keulasta Quick Vald vastailee aina todella sitetkeästi maaliin saakka.

Kolmas kohde on 16 valjakon kylmäverilähtö, joka kaipaa paljon rasteja. Lähdössä on monta mahdollista menestyjää. T40m takamatkalta kovat Sarmööri, Tuulian Sälli ja Tapsan Toivo lähtevät tavoittamaan pääjoukkoa. Keski karsinasta mukaan lapulle ainakin Hiipeli ja Usvattava. Perusmatkalta vahvimmilla lienee Onni Dahlia.

Kuudenteen kohteeseen laitetaan taas paljon merkkejä. BWT Danger on todennäköinen keulahevonen. Com Tuff on voitokas ja kaikki juoksunkulut käy vahvalle menijälle. Pica-Pica Oak on ollut jo kauan huippu kunnossa ja aina vaarallinen. Indyanna Joness ja BWT Devil ovat takarivistä vaarallisia, jos alussa on yhtään ylivauhtia. Mukaan vielä jättiyllättäjinä lähellä kärkeä juoksevat EL Gumpert 2% ja Erna’s King 1%.

Päätöskohde on Suurmestaruus finaali. Lähtö on kivikova joten otetaan pelihevoset parhailta paikoilta. Deangelo ja Le Gros Bill iskevät auton irrottua yhteen keulapaiksata. Se kumpi keulaan pääsee, on vahvoilla. Näiden välistä American Hero yrittää pudottaa johtavan kantaan ja luottaa siihen että maalisuoralla tulisi kiritilaa. Lähdössä on hirvittävän kovia hevosia jotka jää vihjerivin ulkopuolelle, kuten Willow Pride, Always Ready ja Majestic Man. Vahva suositus myös näiden pelaamiselle.

Lähtö1: 6,8,10,11

Lähtö2: 3,6

Lähtö3: 4,9,11,13,15,16

Lähtö4: 11

Lähtö5: 4

Lähtö6: 1,2,4,5,7,10,11

Lähtö7: 1,2,3 Vihjerivin hinta: 50,40e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *