Romania +0.5

KERROIN

2.15
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kansojen liigassa jatketaan otteluita maanantaina. Tartumme uudelleen joukkueisiin, jotka olivat pelivalintojen kohteena myös viime viikon lopulla.

Itävalta-Romania (klo 21:45)

Kotijoukkue Itävalta aloitti vuoden 2020 Kansojen liigan mallikkaasti. Alppimaa vieraili Norjassa ennakkoon vaikeassa vieraspelissä, mutta dominoi matsia alusta loppuun. Itävalta voitti 1-2 ja olisi voinut napata pisteet suuremmallakin marginaalilla.

Itävalta on perustasoltaan noin luokkaa Suomea vahvempi joukkue. Maa selviytyi myös tulevan kesän EM-kisoihin, sillä se sijoittui G-lohkon kakkoseksi Puolan jälkeen. Karsintalohko ei tosin ollut erityisen vaikea, mutta suoritus oli silti hyvä.

Romanian UNL-urakka alkoi puolestaan suurella pettymyksellä. Maa kohtasi Pohjois-Irlannin kotikentällä siirtyi avausjaksolla johtoon. Romania dominoi matsia alusta loppuun, mutta P-Irlanti tasoitti jopa vajaamiehisenä aivan lopussa. Romania sai pallon vielä ylärimaan tämänkin jälkeen.

Romaniaa ei valitettavasti nähdä tulevan kesän EM-kisoissa. Maan karsintalohko oli todella vaativa, sillä siinä pelasivat myös Espanja, Ruotsi ja Norja. Romania taisteli kisapaikasta päätöskierroksille saakka, mutta lopulta lihakset eivät aivan riittäneet päätyyn asti.

Me olimme Romanian kelkassa viime perjantain Facebook-vihjeessä ja jatkamme samalla linjalla myös nyt. Maa on selkeästi aliarvostettu vedonlyöntimarkkinoilla. Itävalta ei kuitenkaan ole vielä lähellä Euroopan huippumaita, eikä kotietu ole nyt kummoinen tyhjillä stadioneilla.

Pelataan Romania +0,5 maalia n 2,15 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 52 %. Kyseessä on ihan mukava value, jota kelpaa betsata peruspanoksella. Toivotaan Romanian huonon tuurin väistyvän maanantaina!

Ninja Casino on avannut vedonlyönnin! Tarjolla 10€ ilmaisveto rajoitetun ajan! Klikkaa alla olevaa kuvaa!

Israel-Slovakia (klo 21:45)

Kotijoukkue Israel aloitti Kansojen liigan ottelut 1-1 -tasapelillä Skotlannin vieraana. Kyseessä oli heikkotasoinen ja varsin tasainen ottelu, joka olisi hyvin voinut päättyä myös 0-0. Molempien joukkueiden pelituntumassa oli vielä selkeitä puutteita.

Israel on perustasoltaan nykyisin luokkaa Suomea heikompi joukkue. Sen suurin vahvuus on konkarikärki Eran Zahavi, joka iski maalin myös Skotlanti-ottelussa. Zahavi oli lähellä voittaa jopa EM-karsintojen maalikuninkuuden. Mies paukuttaa hurjia maalimääriä Kiinan pääsarjassa.

Slovakian UNL-urakka käynnistyi rumalla 1-3 -tappiolla naapurimaa Tsekkiä vastaan. Joukkue sinnitteli vielä avausjaksolla 0-0 -tilanteeseen, mutta Tsekki meni lopulta menojaan. Slovakia oli täysin jyrän alla, eikä 1-3 kavennus lopussa paljon lämmitä.

Slovakia on nykyisin karkeasti Suomen tasoinen futismaa. Joukkueen aiempi sukupolvi sisälsi useita kovan luokan nimiä, kuten Martin Skrtel, Marek Hamsik, Juraj Kucka ja niin edelleen. Nykyisin nämä pelaajat ovat jo pitkälle yli 30-vuotiaita, ja käynnissä on sukupolvenvaihdos.

Newcastlessa hienon kauden pelannut maalivahti Dubravka puuttuu myös kokoonpanoista, mikä haittaa Slovakian puolustusta.

Israel oli over-betsin ideana myös perjantaina ja niin se on tässäkin ottelussa. Joukkue on lähtökohtaisesti todella runsasmaalinen, ja 11/16 edellisestä ottelusta on yli 2,5 maalin tuloksia. Slovakian peleissä on myös venytetty verkkoja, ja joukkueen puolustus oli täysin kujalla Tsekkiä vastaan.

Betsataan yli 2,5 maalia in todella maistuvalla 2,22 kertoimella. Todennäköisyysarvio yli 2,5 maalin tulokselle on 54 %, joten tarjolla on erittäin hyvä kerroin. Tätä kelpaa lyödä vähän suuremmallakin panoksella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *