Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Joensuussa ravattava 65-kierros pelataan kahdella varmalla. Avauskohteen Amazing Warrior on ollut jäätävän hyvä, voittaen molemmat tauon jälkeiset starttinsa huippu esityksillä. Joensuussa se kiri aivan omia vauhtejaan 3-ulkoa voittoon, eikä edes keulassa juosseella Lake’s Actionilla ollut paukkuja vastata sen kiriin. Teivossa se voitti keulasta parastaan yrittämättä. Nyt Thai Profit heittää keulaan päästessään kyllä haasteen, mutta pienessä lähdössä Amazing Warrior pääsee iskemään riittävän läheltä kärkeä. Toinen varma on päätöskohteen, kovia lähtöjä kolunnut Rallston. Hyvältä lähtöpaikalta porukan paras hevonen on velvoitettu voittamaan, kun kuntokin on aivan tapissa.

Toinen kohde suositellaan pelaamaan leveästi. Vaikka lyhyttä matkaa juostaan, kannattaa lapulle laittaa ensimmäisten joukossa takarivin Tähtineito ja Sinkun Cunkku. Mieletön Melinda on pelattu niukaksi suosikiksi ja ehjällä juoksulla se onkin ainakin voittomatsissa mukana. Boveri on sijoittunut edellistä starttia lukuun ottamatta hyvin, eikä sen juoksu voi hyvältä paikalta mennä kovin pieleen. Mantella(1%) otetaan hyvältä paikalta potintekijäksi. Veemax ja Sävel-Meri ovat perusmerkkejä.

Kolmannen kohteen ykkösmerkki on Fu King Fab Press. Lähtönopeuden pitäisi riittää keulapaikkaan, josta sitä olisi paha ohittaa. Rattailla vahvistaa huippukuski Santtu Raitala. Otto Erich oli Kajaanissa vakuuttava voittaja, kun oli saanut tauon jälkeen pari starttia kroppaan. Ei oteta hevoselta mitään pois, vaikka juoksu menikin kuin elokuvissa. Takarivin Mr Courvoisier on napannut kolme tolppaa putkeen ja kuuluu pitkällä matkalla joka lapulle. Samoin suoraan tauolta hyvänä radoille palannut Funderbar.

Neljäs kohde vaatisi myös runsaampaa rastitusta, mutta vihjerivi pelataan neljällä merkillä. Takarivin Andrasthee ja Bribes ovat niukat suosikit. Keskeltä rataa Wonder Of You pärjää tässä porukassa, mikäli malttaa ravata koko matkan. James Gonzales sai Jyväskylässä startin alle tauon jälkeen ja voi parantaa tähän paljonkin.

Viides kohde pelataan neljällä merkillä. Avoimen luokan väkivahva Vixeli lähtee peräti 80m takamatkalta ja yrittää tavoittaa kovalla matkavauhdilla muut. Mikäli vauhdin jako suosii ja se on maalisuoralle tultaessa lähellä kärkeä, sen luokka puhunee lopussa. Santtu Raitala lähtee Pantheran rattailla vetämään letkaa. Santtu, jos kuka, osaa kyllä tuijottaa matkalla kelloa ja ajaa kiihtyvän reipasta, tehden Vixelin tehtävästä vaikean. Lumettaja on riittävä hevonen tähän, jos se saa Pantheran riittävän ajoissa kiinni ja pääsee huilaamaan parijonossa ennen kirivaihetta. Mukaan vielä täysin unohdettu Tinderi (3%) joka voitti pitkästä aikaa viimeksi Kajaanissa.

Lähtö1: 8

Lähtö2: 3,4,5,6,7,9,10

Lähtö3: 5,6,9,10

Lähtö4: 5,7,9,10

Lähtö5: 3,6,9,10

Lähtö6: 2 Vihjerivin hinta: 44,80e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *