Islanti O2.5 maalia

KERROIN

2.35
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jalkapallon EM-karsinnat jatkuvat lauantaina seitsemällä ottelulla. Tarjolla on monta selvää suosikkia, joista yksi löytää tiensä myös osaksi meidän pelivihjeitämme.

Kosovo-Tsekki (klo 16:00)

Kosovo on uusi ilmestys futiskartalla, sillä maa on osallistunut karsintoihin vasta vuodesta 2016 lähtien. Tuolloin Kosovo pelasi Suomen kanssa lohkossa ja nappasi ainoan pisteensä Huuhkajien vieraana.

Sittemmin Kosovon taso on noussut roimasti. Maa hoiteli Kansojen liigan lohkonsa näytöstyyliin ja nousi seuraavaksi kaudeksi pois alimmalta tasolta. Myös EM 2020 -karsinnat ovat lähteneet hienosti käyntiin ilman tappiota.

Kosovo aiheutti varsinaisen pommin edellisellä kierroksella, kun se kaatoi Bulgarian vieraissa 2-3. Tilanne on A-lohkossa se, että toinen jatkopaikka on Englannin jälkeen täysin auki. Kosovolla on loistava mahdollisuudet jopa selvitä EM-kisoihin!

Tsekki on perinteinen futismaa, jonka kurssi on ollut viime vuosina hieman laskussa. Tästä huolimatta, Tsekki on ollut mukana kaikissa EM-lopputurnauksissa kuluneen 20 vuoden aikana. Nyt joukkue on taas helpossa lohkossa ja suosikki menemään jatkoon.

EM-karsinta on alkanut Tsekin osalta odotetusti. Avauspelissä tuli turpiin Englannin vieraana, mutta joukkue kaatoi tämän jälkeen Bulgarian 2-1 ja Montenegron 3-0 kotiotteluissa.

Kosovo ja Tsekki ovat tällä hetkellä suurimmat suosikit A-lohkon kakkospaikalle, sillä Bulgaria ja Montenegro ovat pudonneet jo pahasti kelkasta. Ottelu on ennakkoon hyvin tasainen, ja me uskomme Kosovon mahdollisuuksiin.

Pieni futismaa ei ole nimittäin hävinnyt yhtään maaottelua noin kahteen vuoteen, ja Kosovolla on hyvät saumat jatkaa tappiotonta putkeaan myös Tsekkiä vastaan. Nappaamme peleihin Bethardin Kosovo DNB kertoimella 2,19.

Islanti-Moldova (klo 19:00)

Piskuinen Islanti on noussut viimeisen viiden vuoden aikana maailman jalkapallokartalle. Saarivaltio on esiintynyt EM-2016 karsinnoista lähtien upeasti ja selvitti tiensä myös viime kesän MM-skaboihin. Venäjän turnaus päättyi valitettavasti alkulohkoon.

Viime syksyn Nations League oli Islannin osalta heikko suoritus. Maa joutui myös kovaan lohkoon, jossa oli mm. FIFA:n rankingykkönen Belgia. Kurssi on saatu korjattua näissä EM-karsinnoissa, joissa Islannilla on täydet mahdollisuudet kahden kärkeen.

Islanti on jaetulla ykköspaikalla Turkin ja Ranskan kanssa ja kaatoi päävastustaja Turkin kotonaan edellisessä ottelussa.

Moldova kuuluu Euroopan heikoimpiin futismaihin, vaikka ei se sentään San Marinon tasoinen lilliputti ole. Moldovalla ei ole kuitenkaan asiaa arvokisoihin näistäkään karsinnoista, ja maa pystyy poimimaan pisteitä lähinnä itseään heikommilta joukkueilta.

Moldova on hävinnyt näissä karsinnoissa Albanialle 0-2, Ranskalle 1-4 ja Turkille 0-4. Vastaavat lukemat ovat hakusessa myös Islannin-vierailulta.

Islannin rutiini pitäisi riittää hyvin Moldovan kaatamiseen useamman maalin erolla. Haetaan kohteeseen tasoitusvedon sijaan Islanti yli 2,5 maalia, jolle on tarjolla illa maistuva 2,35 kerroin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *