Celta DNB

KERROIN

2.3
0
pv
0
t
0
min
0
s

Euroopan futissarjoissa käynnistetään perjantaina taas uusi ottelukierros. Koska brittifutiksessa on cup-viikonloppu, poimimme kohteet tällä kertaa Saksan ja Espanjan otteluista.

Bundesliiga: Mönchengladbach-Bayern (klo 21:30)

Kotijoukkue Gladbach palasi täksi kaudeksi Mestarien liigaan monen vuoden tauon jälkeen. Seura on sementoinut 2020-luvun taitteessa statuksensa yhtenä Bundesliigan Eurocup-kandidaateista. Tämä kausi on sujunut aavistuksen alakanttiin, sillä joukkue on hukannut turhan monta matsia tasapeleihin.

Gladbach lähti joulutauolle kirvelevä tappio niskassaan. Joukkue hävisi Hoffenheimille tasaisen matsin kotona 1-2, joka oli samalla kauden ensimmäinen selkäsauna kotistadionilla. Viikko sitten Gladbach kuittasi tämän 0-1-voitolla Bielefeldista, joka oli xG:n valossa kenties koko kauden väkevin esitys.

Bayern Munchen on sen sijaan napannut Bundesliigan kärkipaikan haltuunsa. Baijerilaisilla on ollut tällä kaudella omat kompurointinsa, mutta nyt takana on kolme voittoa putkeen. Ennen joulutaukoa FCB kaatoi Leverkusenin tärkeässä kärkiottelussa 1-3.

Viikko sitten Bayern oli yllättävissä vaikeuksissa Mainzin isäntä. Baijerilaiset löysivät itsensä 0-2-tilanteesta avausjaksolla. Lopulta FCB meni kuitenkin menojaan ja latoi viisi maalia Mainzin verkkoon. Sarjakärki tulee siis Gladbachin vieraaksi varsin hyvävoimaisena.

Mönchengladbach ei ole ollut viime kuukausina aivan parhaimmillaan. Tästä huolimatta, kyseessä on yksi Saksan top 5 -joukkueista ja vaikea pala myös Bayernille. Gladbach on itse asiassa voittanut Bayernin kahdesti edellisen neljän kohtaamisen aikana.

Betsimarkkina ei arvosta kotijoukkuetta riittävästi. Pelaamme Gladbach +1 aasialaisella tasoituksella n 1,92 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 59 %. Rohkeimmat voivat kokeilla jopa Gladbach +0,5 vetoa. Saat +1 aasialaisella tasoituksella rahasi takaisin maalin tappiolla.

 

La Liga: Celta-Villarreal (klo 21:45)

Kotijoukkue Celta Vigo on ollut viime vuosina yksi La Ligan pahimpia alisuorittajia. Tänä syksynä tahti muuttui entistä huonommaksi, kunnes seurajohto antoi päävalmentaja Oscar Garcialle monoa marraskuun alussa. Ruorin ottanut Eduardo Coudet on kääntänyt joukkueen kurssin totaalisesti.

Celta hävisi vielä Coudetin avausmatsin Sevillan vieraana, mutta tässäkin nähtiin jo piristynyt joukkue. Toisessa ottelussa kaatui sitten Granada 3-1. Tätä seurasi mahtava tappioton putki, jonka aikana Celta voitti viisi peliä ja pelasi yhden tasan. Putki meni vasta poikki viikko sitten Real Madridin vieraana.

Vierailija Villarreal kuuluu niin sanotusti kalustoon, kun puhutaan La Ligan top 6 -joukkueista. ”Keltainen sukellusvene” on tälläkin kaudella tiukasti kiinni taistelussa Mestarien liiga paikoista. Lukuisat tasapelit aiheuttavat kuitenkin pikkuhiljaa huolia.

Villarrealin vuosi 2021 käynnistyi sentään 2-1-voitolla Levantesta. Kyseessä on silti vasta toinen voitto kahdeksasta edellisestä ottelusta. Villarreal on tahkonnut lähes puolet kauden otteluistaan tasan.

Celta Vigo on tällä hetkellä kuin uudesti syntynyt joukkue. Pelaajien itseluottamus on taas tapissaan, eikä vierastappio Real Madridille tätä varmasti muuta. Villarreal on kyllä laatujoukkue, mutta pelaajamateriaalissa on vähemmän eroa, mitä voisi uskoa. Celta on jäänyt matsissa hieman aliarvostetuksi.

Betsataan Celta DNB in 2,30 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 48 %, eli näemme ottelun lähes tasabookkina. Voit myös pelata Celtan suoraa voittoa noin 3,30 tasoisilla kertoimilla.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *