Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jokimaan vihjeriviin löytyy kaksi varmaa. Toisen kohteen Pauhis on nyt sopivan näköisessä sakissa ja palannee voittokantaan. Viime lauantaina Vermossa Pauhis oli kovan tehtävän edessä ja orilla loppui yksinkertaisesti huumori kuolemanpaikalta, kun keulasta vastaili väkivahva Joriini. Ei vastus nytkään helppo ole, mutta helpottuu kuitenkin selvästi viimekertaisesta. Toinen varma otetaan neljännen kohteen Pegasos Evo:sta. Tapsa Perttusen ori ei ole tarkka juoksustaan, vaan pystyy voittamaan tämän lähdön myös kuolemanpaikalta. Suosikille lienee kuitenkin keulapaikka tarjolla, kun sen selkä olisi mainio juoksupaikka monelle eturivin hevoselle.

Avauskohteeseen pelataan paljon merkkejä. Ice Wine on pelattu suosikiksi kas-radasta huolimatta. Nopea avaaja pääsee asemiin ulkoradasta huolimatta, ehkä jopa keulaan asti. True Devotion sai loppuvuodesta vihdoin myös voittoja ja kunto ei ole kadonnut minnekään. Bosses Ladyn luokka riittää tähän heittämällä, mutta se on pieni kysymysmerkki reilun parin kuukauden tauolta. Poetry In Motion avaa kovaa ja napannee ensimmäiset keulat. Imakeituptothesky ei ole oikein sarjassa sisällä, mutta otetaan kiritykki ylisarjassakin mukaan. Jätti yllättäjänä voimillaan jylläävä Her Royal Highness, joka verkkaisena avaajana on tosin loukkupaikalla.

Kolmannessa kohteessa Bosse Nice on takarivistäkin suosikki. Edessä on kuitenkin niin hyviä hevosia, että varmistuksia tarvitaan. New Grove Waylon(4%) yrittää puolustaa keulat ykkösradan turvin. Mikäli Jacques Hyneman on niitä ensimmäisenä kyselemässä, saattaa sen selkä kelvata. Otetaan eturivistä mukaan myös kovaa lähtevä Wishing Dreams(7%), jonka taulu on hiukan sekaisin.

Viidenteen kohteeseen pelataan paljon merkkejä. Lapulle napataan koko neljän hevosen paalu. Hurman Viesker on erittäin laukkaherkkä, mutta ravatessaan vetäisi keulasta ehkä maaliin saakka. Virittäjä on kolmeen edelliseen ollut tosi hyvä ja 10% pelattuna oikein maistuva merkki. Vennelmon Tyyne 1% ja Terroristi 6% myös mukaan. Takamatkalaisista perusmatkan nelikkoa lähtevät jahtaamaan etunenässä Teppo Tuisku ja Maisteri Jutila. Otetaan yllättäjäksi vielä Harjujen Roomeo 3%, joka voisi ehjällä juoksulla räjäyttää potin.

Kuudes kohde selvitetään kolmella merkillä. Wutan on ollut tosi hyvä ja voitto roikkuu ilmassa. Teivossa Wutan hävisi vain kovalle Ilos Sansibarille. Mikäli Wutan pitää 1-radalta keulat, olisi se tosi lähellä voittoa. Rarity Red osaa voittaa ja on nyt hyvällä paikalla. One Point( 6%) voitti edellisessään Vermossa keulasta ennen joulua ja osoitti että on nyt varottava.

Päätöskohde pelataan kahdella merkillä. Celsius Evo jyrää voittomatsiin juoksulla, kuin juoksulla. Takarivin kiritykki Credit To Love odottelee, mikäli alussa tulee yhtään ylivauhtia, niin kiri kantaa korkealle.

Lähtö1: 1,2,4,7,8,9

Lähtö2: 2

Lähtö3: 1,3,6,10

Lähtö4: 8

Lähtö5: 1,2,3,4,7,10,12

Lähtö6: 1,2,6

Lähtö7: 6,9 Vihjerivin hinta: 50,40e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *