Yli 3,5 maalia

KERROIN

2.16
0
pv
0
t
0
min
0
s

Eurooppa-liigassa pelataan torstaina lohkovaiheen neljäs kierros. Leverkusen ja Zurich ovat A-lohkon kärkipaikoilla, ja luvassa on edellisen kohtaamisen tavoin maalirikas ottelu.

Sveitsin pääsarjaa dominoivat Mestarien liigasta tuttu kaksikko Young Boys ja Basel. Zurich kuuluu kovimpien haastajien ryhmään, ja päätyi viime kaudella sijalle neljä. Tämä syksy on sujunut kokonaisuutena erinomaisesti, sillä joukkue on tällä hetkellä kolmantena.

Zurich pääsee otteluun hyvissä tunnelmissa, sillä joukkue katkaisi sunnuntaina kolmen ottelun voitottoman putken. Luzern-Zurich -matsi päättyi hurjaan 2-5 -voittoon. Joukkueen maalimäärät ovat olleet viime aikoina järjettömän korkeita, sillä edeltävätkin ottelut päättyivät 3-2, 3-3 ja 2-2 -tuloksiin.

Kotijoukkue Leverkusen on yksi Bundesliigan kauden suurimmista pettymyksistä. Joel Pohjanpalon joukkue on sekoillut etenkin puolustussuuntaan koko kauden.

Leverkusenin edelliset ottelut ovat olleet Zurichin tapaan täysin päättömiä maalijuhlia. Viikonloppuna ’Kusen hävisi Hoffenheimille maalein 1-4. Tätä edelsi peräti 2-6 vierasvoitto Bremenistä sekä 0-5 murskajaiset Gladbahcin vieraana. Peräti 7/8 Leverkusenin edellisestä ottelusta on päättynyt vähintään neljän maalin lopputulokseen.

Zurich ja Leverkusen kohtasivat Sveitsissä kolmannella kierroksella, ja tuolloin ottelu päättyi myös viiden maalin tulokseen (3-2 FT). Leverkusen on kotonaan selvä suosikki, ja joukkueen jatkopaikka olisi voitolla vain sinettiä vaille. Sveitsiläiset pääsevät varmasti hyödyntämään ’Kusenin puolustuksen haavoittuvuutta, joten tuloksena on mitä todennäköisemmin maaleja molempiin päihin.

Vastakkain on kenties kaksi Eurooppa-liiga runsasmaalisinta joukkuetta. Yli 3,5 maalia n kertoimella 2,16 on näistä lähtökohdista todella maistuva veto. Kaikki Leverkusenin Euroopa-liigan ottelut ovat päättyneet vähintään viiden maalin tuloksiin: 2-3, 4-2 ja 3-2. Tämä saldo saanee jatkoa torstaina.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!