H2H: Hämeenlinna-Vantaa: Hämeenlinna

KERROIN

1.80
0
pv
0
t
0
min
0
s

Maastohiihtokausi polkaistiin eilen käyntiin, kun Vuokatissa kilpailtiin perinteinen Suomen Cupin avaussprintti. Tänään vuorossa ovat tuttuun tapaan viestit, joissa naisten kilpailusta esille nostetaan yksi H2H-kohdepoiminta.

H2H Hämeenlinnan Hiihtoseura-Vantaan Hiihtoseura 1 (klo 11.00)

Hämeenlinnan Hiihtoseura on jo pitkään heiluttanut tahtipuikkoa naisten kotimaisissa viestikarkeloissa ja jalkeilla on jälleen tuttu kolmikko: Anni Kainulainen, Maija Hakala sekä kirkkaimpana tähtenä maajoukkue hiihtäjä Laura Mononen. Kainulainen sekä Hakala avasivat kilpailukautensa jo viime viikonloppuna Imatran FIS-kilpailuissa joissa kumpainenkin ottivat voitot omilla kisamatkoillaan. Mononen taas sijoittui eilisessä sprintissä finaalin viidenneksi.

Vantaan Hiihtoseura on yksi maan tunnetuimpia ”hiihtobrändejä” mutta mitään järin suurta menestystä se ei silti ole Matti Heikkisen lopettamisen jälkeen niittänyt. Naisten puolella joukkue on vahvistunut viime vuosista ja tänään VHS strattaa kisaan kolmikolla: Hennariika Rahkola, Marjaana Pitkänen, Jasmi Joensuu. Vahvana sprintterina tunnettu Joensuu nappasi eilisestä kilpailusta hopeaa mutta normaalimatkoilta näyttöjä taas ei liiemmin ole pöytään tarjota.

Molemmat joukkueet lukeutuvat aivan kisan kärkisuosikkeihin mutta kyllä me tässä Hämeenlinnan melko selvästikkin paremmaksi nostamme. Vuokatin normaalia lyhyempi (3x4km) viesti tarjoaa toki yllätysmahdollisuuksia mutta etenkin naisten puolella ero maajoukkue- ja kansallisenryhmänhiihtäjien välillä on erittäin suuri. Hämeenlinna on todella rutinoitunut viestijoukkue ja viimeistään ankkuriosuudella Laura Mononen pesee Jasmi Joensuun lähes kerran kerrasta. Vedot lyödään siis sen puolesta että Hämeenlinnan Hiihtoseura peittoaa kilpailussa Vantaan Hiihtoseuran ykkösjoukkueen. tarjoilee tälle maistuvan 1,80 kertoimen.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *