Karhut +2,5

KERROIN

1.70
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliigassa pelataan torstai-iltana yksi ottelu, kun Hämeenlinnan Steelers isännöi Porin Karhuja. Peli käyntiin Elenia Areenalla klo 18.30.

Steelers on napsinut pisteitä alkukaudesta tasaiseen tahtiin ja ennen huomista kamppailua se löytyy sarjataulukosta sijalta yhdeksän. Teräsmiehet ovat aina viihtyeet hyvin kotisalissaan ja tämänkin kauden kolmesta kotipelistä joukkue on raapinut kaksi voittoa. Pelillisesti Petri Kemppaisen ryhmän tekeminen on kuitenkin laskusuunnassa, joskin ensimmäisillä kierroksilla se pelasikin aivan potentiaalinsa ylärajoissa. Nico Jonaeson kärsii edelleen pelikieltoa ja miehen poissaolo näkyi todella rajusti jo viime pelissä, jossa Indians haki pisteet selvin 2-6 lukemin. Maalilla Santtu Pohjonen on ollut ilmiömäinen ja pitää huolen, että maalivahtietu on tässäkin kotijoukkueen puolella

Karhut haki pisteet vihjeemme mukaisesti sunnuntaina Welhoilta rankkareiden päätteeksi luvuin 5-6. Ehjää kuusikymppistä porilaiset eivät ole vielä saaneet aikaan ja rehellisyyden nimissä ei tuo virstanpylväs ole ollut yhdessäkään pelissä edes lähelläkkään. Karhuille tapahtuu outoja lamaantumisia pelien aikana ja usein näillä hetkillä vastustaja takoo eron jopa niin suureksi, ettei voittajasta ole loppupelissä enää epäselvyyttä. Muuten Karhut on pelannut varsin mallikkaasti ja ilman ed.mainittuja ”mustia hetkiä” voisi sarjasijoitus olla helpostikin pari pykälää parempi. Benjamin Lepola on edelleen sivussa, mutta muuten vieraat saavat täyden rosterin kasaan. Maalilla Rasmus Österman on kantanut päävastuun, mutta allekirjoittanut toivoisi ehdottomasti Roope Mutkaa tähän otteluun vieraiden tolppien väliin.

Steelers on laitettu otteluun todella suureksi, jopa 66 pinnan suosikiksi ja tästä me uskallamme olla erimieltä. Steelers elää ja kuolee ykkösketjunsa mukana ja kun kentän tärkein pelintekijä on vieläkin sivussa, voi maalinteko jälleen tuottaa vaikeuksia. Kotijoukkueen tehot lepäävät lähes kokonaan Ville Lastikan harteilla kun taas vierailla ratkaisjoita löytyy selkeästi laajemmalta rintamalta. Joukkueilta löytyy yhteistä historiaa Divarin puolelta ja siellä voitot jakautuvat 4-2 Steelersin hyväksi. Karhuilla on tässä selkeästi kertoimiaan suurempi sauma yllättää ja mitään teurastusta on aivan turha odottaa. Peleihin vierasjoukkuetta kovalla +2,5 maalin tasoituksella in kärkikertoimella! (Panossuositus 3/5)

Kerroinvertailu

 

1
x
2
Bonus

 

1.54
6.40
3.55
1.55
6.00
3.30
1.52
6.15
3.35
1.57
6.10
3.35
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!