Greetje Minnen +3,5 peliä

KERROIN

1.84
0
pv
0
t
0
min
0
s

Hobartin WTA-kisan ensimmäisen kierroksen ottelussa kohtaavat Belgian Greetje Minnen sekä Ukrainan Kateryna Kozlova.

Kozlovan peli on jo pitkään ollut todella ailahtelevaista siinä missä Minnen on pikku hiljaa tehnyt läpimurtoaan lähemmäksi WTA-tasoa. Kozlovan peli perustuu pitkälti vahvaan puolustuspelaamiseen sekä rystyltä pisteiden päättämiseen siinä missä Minnenin peli on hyvin tasaista perusrullaamista ilman sen suurempia vahvuuksia tai heikkouksia.

Minnenin vire on kuitenkin ollut karsinnoissa vakuuttavaa, eikä Kozlovan haastaminen tulisi todellakaan olla mikään ylitsepääsemätön urakka. Minnen kykenee vahvalla peruslyöntipelillään paljastamaan Kozlovan kämmenlyönnin heikot kohdat parhaimmillaan erittäin vaivattomasti, ja mikäli pelin painopiste pysyy pääasiassa kämmenkrossin lyömisessä, tulee Minnen voittamaan ottelun. Kozlova on kuitenkin taitava kontraamaan sekä luomaan kulmia pelatessaan enemmän voimalla lyöviä pelaajia vastaan, joten ottelusta tulee todennäköisesti varsin tasainen.

Luotetaan vahvasti kautensa avanneeseen Minneniin ja poimitaan maukas pelikohde talteen!

Pelataan Minnen+3.5 peliä lta kertoimella 1.84 (panossuositus 2/5)

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!