Barcelona-Juventus U3.0

KERROIN

2.05
0
pv
0
t
0
min
0
s

Mestarien liigan lohkovaihe saadaan tänään päätökseen monen eri lohkon osalta. Motivaatiot vaihtelevat otteluissa kovasti joukkueen mukaan. Me poimimme pelivalinnan kahdesta mielenkiintoisesta kohtaamisesta.

Lazio-Club Brugge (klo 19:55)

F-lohkon tilanne: Dortmund 10, Lazio 9, Club Brugge 7, Zenit 1. Brugge tarvitsee voiton mennäkseen jatkoon – mitään hävittävää ei ole, sillä 3. sija on varma. Laziolle riittää tasapelikin jatkopaikkaan.

Kotijoukkue Lazio lähtee F-lohkon viimeiseen matsiin hyvillä fiiliksillä. Roomalaiset hakivat viikko sitten arvokkaan tasapelin Dortmundin kotiluolasta maalein 1-1. Tosin, tappio ei olisi muuttanut asetelmaa päätöspeliin.

Serie A:n puolella Lazio oli niin ikään voitokas. Simone Inzaghin joukot vierailivat Spezian kotiluolassa ja nappasivat tärkeän vierasvoiton maalein 1-2. Kokonaisuutena, Lazio on pelannut 11 edellistä matsia (kaikki kilpailut ml.) saldolla 6-4-1 häviten vain ”ohipelin” Udinesea vastaan reilu viikko sitten.

Vierailija Club Brugge taistelee yllättäen vielä lohkon jatkopaikasta. Moni ennakoi belgialaisten jäävän F-lohkon jumboksi. Brugge on kaatanut Zenitin kahdesti ja pelannut Lazion kanssa tasan aiemmassa kohtaamisessa. Suoritus on odotuksiin nähden erinomainen.

Bruggen peli kulkee myös kotimaan sarjassa. Viikonloppuna kaatui Sint-Truiden 1-0, ja joukkueen saldo on nyt 9-3-3 koko kauden osalta. Brugge on odotetusti kotimaan sarjassaan kärkisijoilla.

Lazio on ollut meidän mielestämme aliarvostettu joukkue koko Mestarien liigan lohkovaiheen ajan. Olemme vihjanneet roomalaisia useaan kertaan, ja Lazio on yksi harvoista tappiottomista joukkueista tämän syksyn UCL-turnauksessa. Roomalaisten arvostus on jälleen hieman nihkeää.

Betsaamme Lazion voittoa in 1,70 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 64 %. Lohkon asetelma sataa Lazion laariin, sillä Bruggen on hyökättävä ja otettava riskejä tasatilanteessa ennemmin tai myöhemmin, mikä avaa Laziolle loistavia vastaiskupaikkoja.

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!

  • Suomalaisten monivuotinen suosikki
  • Mahtava betsivalikoima ja kasino
  • Talletusbonuksessa markkinoiden parhaat kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

FC Barcelona-Juventus (klo 22:00)

G-lohkon tilanne: FC Barcelona 15, Juventus 12, Kiev 1, Ferencvaros 1. Juventus tarvitsee lohkovoittoon vierasvoiton Barcelonasta, joka on oltava suurempi kuin 0-2.

Kotijoukkue FC Barcelonan kenraali ei sujunut lainkaan hyvin. Barca taipui nousijajoukkue Cadizin vieraana maalein 1-2 ja onnistui hukkaamaan tukun maalipaikkoja. Takana on kuuden liigaottelun sarja, joista Barcelona on voittanut vain kaksi matsia ja hävinnyt peräti kolme.

Mestarien liiga on sujunut sentään hyvin; Barcelona on voittanut kaikki viisi matsia päästäen vain kaksi maalia. Aiempi kohtaaminen päättyi Torinossa jo Barcelona 0-2-voittoon, mikä antaa joukkueelle erinomaiset asemat lohkon päätöspeliin.

Jos Barcelona kompuroi kotimaansa sarjassa, niin vierailija Juventus on myös haparoinut. ”Vanha Rouva” kaatoi viikonloppuna vaivoin Torinon paikallispelissä 2-1. Edeltävässä vieraspelissä Juve hukkasi pisteitä heikon Beneventon vieraana. Eroa on Milaniin jo kuusi pistettä.

Mestarien liiga on sujunut Juventukselta odotetun vahvasti. Toisen kierroksen tappio FC Barcelonalle on ainoa pistemenetys koko syksynä. Loput otteluista Juventus on voittanut hallitusti päästäen vain kaksi maalia.

Tiistai-illan ottelu on lähestulkoon panokseton. Lepuutuksia voi hyvinkin olla luvassa molemmissa leireissä. Juven pitäisi tehdä vähintään kolme maalia lohkovoittoon ja kaataa Barcelona 1-3, 0-3, 0-4 jne. Tätä ei varmasti tule tapahtumaan. Molemmat tarvitsevat energiaa kotimaan sarjapeleihin.

Juven ja Barcan CL-kohtaamiset ovat kautta historian 1-1, 1-1, 1-3, 3-0, 0-0, 3-0, 0-0, 0-2. Hyvin vähämaalista siis, ja ainoastaan yksi matsi yli kolmen maalin. Betsataan aasialainen alle 3,0 maalia in 2,05 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 57 %.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *