Anaheim kotivoitto

KERROIN

2.60
0
pv
0
t
0
min
0
s

Anaheim Ducks saa vieraita kun Carolina Hurricanes saapuu visiitille Honda Centeriin.

Anaheim painelee tällä hetkellä viiden ottelun mittaisessa voittoputkessa ja viimeisimmästä kahdeksasta ottelustaan on Duckseille voittoja kertynyt yhteensä seitsemän. Viimeisimpänä Anaheim kaatoi kotonaan Chicagon numeroin 4-2.

Carolinan pelivire on ollut viime aikoina tuloksellisesti kadoksissa, sillä Hurricanes on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan ainoastaan yhden. Carolinan rykelmä näyttäisi kärsivän myös par’aikaa jonkinlaisesta maalinteko-ongelmasta sillä näihin joukkueen viiteen edelliseen otteluun ovat Hurrikaanit onnistuneet yhtä monesti maalinteossa, viidesti.

Carolinan pienimuotoiseen maalinteko-ongelmaan ei helpotusta tuo ainakaan Hurricanes-leiristä kantautuvat uutiset jotka kertovat että joukkueen ykkössentterinä toimiva Jordan Staal tulee olemaan tästä ottelusta sivussa aivotärähdyksen vuoksi. Michael Ferland on niin ikään aivotärähdyksen takia missannut jo useammankin ottelun ja myös maalivahti Curtis McElhinney oli jättänyt joukkueen perjantain aamutreenit melko nopeasti kesken ja myös hänen pelaamisensa tulevana yönä on tässä vaiheessa vielä epävarmaa.

Hurricanes on nostanut AHL:n puolelta rosteriinsa maalivahti Alex Nedeljkovicin sekä suomalaisittain mielenkiintoisen nimen, Saku Mäenalasen.

Anaheimilta sivussa on samat herrat jotka ovat olleet sairastuvan puolella jo tovin, Patrick Eaves, Cam Fowler, Korbinian Holzer ja Corey Perry. Heidän poissaolonsa ei kuitenkaan ole Anaheimin viime aikaisissa peliesityksissä näkynyt millään tavoin. Jobinpostia myös Ducks-leiriin kuitenkin taitaa tulla tähän kamppailuun, sillä näillä näkymin ruotsalaishyökkääjä Rickard Rakell tulee myös olemaan sivussa tästä ottelusta alaraajavammasta johtuen. Tämä kuitenkaan ei vielä täysin kirkossa kuulutettu juttu ole.

Joukkueet kohtasivat toisensa 1.12, jolloin Anaheim haki jatkoajalla vierasvoiton lukemin 1-2.

Anaheimilla on puolellaan viiden ottelun voittoputki ja kotietu, vielä kun tähän lisätään Carolinan tärkeiden avainasemassa olevien pelimiesten poissaolot niin täysin en kyllä ymmärrä millä logiikalla Anaheimista saadaan kertoimien puolesta altavastaaja otteluun.

Luotetaan jälleen Ducksiin ja otetaan rohkea varmavalinta Anaheimin kotivoitosta varsinaisella peliajalla. ilta tähän tarjolla kertoimeksi 2,60. Panossuositus 4/5.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!