Pelivihje,Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon keskiviikkoon lähdetään yhdellä varmalla. Neljännen kohteen Posokka on maltillisesti pelattu (36%) suosikki ja lähellä koko matkan johtoa. Marraskuun puolivälissä Posokka voitti Kaustisella toisesta ulkoa selvällä erolla seuraavaan. Viime keskiviikkona Vermossa Posokka tuli aivan kaikki tallella pussissa maaliin. Viimeksi jäi kaikki talteen ja nyt on voiton vuoro.

Avauskohteen suosikki Lemieux Boko voittaa kohta jossain, mutta 55% pikamatkalla on verkkaiselle avaajalle liikaa. Varmistukseksi otetaan hyviltä paikoilta, pikku tauolta palaava Ibn Battuta ja todennäköisesti keulapaikan nappaava Silk Bullet. Täydellä matkalla Lappeessa Silk Bullet taipui taistellen keulasta Sahara Playhardille, mutta nyt pikamatkalla ruuna voi vetää maaliin saakka. 7% pelattu hevonen pikamatkalla keulasta on kierroksen parhaita merkkejä.

Toisessa kohteessa jätetään lapulta pois vain MAS Evelyn ja muut 4-valjakkoa pääsee lapulle. Mask Off peri pois jääneen Xanthus Wapidin prosentit, joten suurehko suosikki kannattaa varmistaa. Väkivahva Ashley Face on jopa ykkösmerkki tähän. Peruspaalulta Morris Matchin rattailla Antti Teivainen yrittää muilta karkuun. Artful Drop sai viimeksi jo ansaitsemansa voiton ja kunto pitää. Pienessä lähdössä kierrettävää ei ole, joten 40m takamatka ei juuri haitanne Mask Offia ja Artful Dropia.

Kolmas kohde on 3100m tasoitusajo. Kiikku’s Trooper lähtee vetämään joukkoa ja yrittää karkuun kovilta takamatkalaisilta. Raven on kovassa kunnossa ja voitti viimeksi Vermossa. Shining Armorilla on porukan kovin rutiini eikä 40m takamatkan luulisi tuntuvan pitkällä matkalla. Vaikka kokemusta ei pitkiltä matkoilta ole, ovat Kyle Web ja Lapland Royal ovat jaksavan oloisia hevosia.

Viides kohde on pikamatka volttilähtönä. Marlon Dee pääsee Antti Teivaisen naruttelemana keulaan ja vetää siitä pitkään. Otetaan varmistukseksi kova kirinen Truedream A.F. joka läheltä kärkeä sylkäisee lopun tosi kovaa. Mikäli enemmän varmistuksia haluaa kannattaa paalun Ratu Release rastia ajoissa kupongille. Takamatkalta ei pikamatkalla ole helppoa tulla, mutta avoimia lähtöjä kolunnut Justice Ås ja Staro Mochino voivat jyrätä luokallaan korkealle.

Päätöskohteessa niukkapelisuosikki Top Class Kemp jää ulos vihjeriviltä, koska 8-rata ja pikamatka. Nenuphar Noir on todennäköinen keulahevonen ja tässä se, mikä muiden pitää voittaa. Roseline Forbes on voittoputkessa, mutta tarvitsee takarivistä onneakin. Yllättäjänä mukaan Tommi Kylliäisen Gambino(9%), joka tarkan selkäjuoksun jälkeen spurttaa lopun tulisesti.

Lähtö1: 1,2,6

Lähtö2: 1,4,5,6

Lähtö3: 3,5,6,7,8

Lähtö4: 4

Lähtö5: 1,4

Lähtö6: 3,5,11 Vihjerivin hinta:36e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *