Chelsea-City U3.0

KERROIN

1.80
0
pv
0
t
0
min
0
s

Burnley 1X2

Bournemouth-LFC U3.0

Valioliigassa on käynnissä kiireinen viikko, sillä otteluita pelattiin myös tiistaina ja keskiviikkona. Poimimme lauantain ottelutarjonnasta parhaat peli-ideat, ja kupongille päätyy jälleen under Liverpoolin matsiin. Muista myös hyödyntää Karamban mainio tarjous (katso alla): pelaa 10€ betsi – saat 10€ arvoisen ilmaisvedon, jonka voitoissa ei ole kierrätysvaatimuksia! Klikkaa bannerista lisätietoja.

Bournemouth-Liverpool

Kotijoukkue Bournemouth katkaisi tiistaina neljän ottelun mittaisen tappioputkensa. Cherries kaatoi kotikentällä Huddersfieldin 2-1, mutta tulos oli pelitapahtumiin nähden täysin väärä. Bournemouthin maaliodotus oli todellisuudessa paljon pienempi, ja tämä trendi on jatkunut jo pitkään.

Cherries oli yksi alkukauden yllättäjistä voittaen otteluita korkeilla maalimäärillä. Tämä kurssi on kääntynyt laskuun, sillä joukkueen xG-lukemat ovat pudonnut selvästi. Bournemouth on ollut myös varsin aseeton kärkijoukkueita vastaan pelatuissa otteluissa.

Liverpool jatkoi tasaisen varmaa suorittamista kaatamalla Burnleyn keskiviikkona 1-3. Sunnuntaina joukkue nipisti tärkeän 1-0 voiton Evertonia vastaan yliaikamaalilla, ja Pool pysyy näiden pisteiden avulla yhä Manchester Cityn peesissä.

Liverpoolin otteluiden maalimäärät ovat olleet läpi kauden jopa yllättävänkin pieniä. Keskiviikkona nähty 1-3 tulos oli vasta kolmas ottelu 15 kierroksen aikana, joka päättyy yli 3,5 maalin tulokseen. Myös Burnley-ottelu oli tauolla 0-0, ja neljäs maali tuli yliajalla.

Olemme vihjanneet undereita Liverpoolin matseihin ennenkin – viimeeksi sunnuntaina. Jatketaan samaa linjaa, kun markkinat tarjoavat jatkuvasti aasialaista alle 3,0 maalin betsiä hyvillä kertoimilla ( 1,85). Kuten edellä tuli mainittua, tämä veto on mennyt väärin vain 3/15 Liverpoolin matsissa. Nyt vastassa on myös suurimmat hyökkäystehonsa kadottanut Bournemouth.

Burnley-Brighton

Burnley on ollut yksi tämän syksyn suurimpia pettymyksiä. Clarets pelasi upean viime kauden, josta tuli palkinnoksi pääsy Eurooppa-liigan karsintoihin. Tämä sesonki lähti heti avauskierroksilla väärille raiteille, eikä Burnleyn liuku näytä loppuvan.

Keskiviikkona joukkue hukkasi 1-0 johdon 1-3 tappioksi Liverpoolia vastaan. Kyseessä oli seitsemäs tappio kahdeksaan edelliseen otteluun. Burnley on pudonnut tämän putken myötä jo putoamisviivan alle.

Vierasjoukkue Brighton on sen sijaan turvallisessa keskikastissa, jonne joukkueen myös odotettiin nousevan. Seagulls on yrittänyt kauden mittaan muuttaa tyyliään pelaavampaan suuntaan, mutta voitot tulevat jatkuvasti puolustavammalla tyylillä.

Tiistaina Brighton kaatoi Crystal Palacen kummallisessa ottelussa 3-1, jossa joukkue iski kolmesta paikasta maalit avausjaksolla. Lauantaina tuli kolme pistettä Huddersfieldin vieraana ottelussa, jossa vastustajan aikainen punakortti auttoi asiaa.

Burnley ei ole paljon perustasoltaan heikompi. Tämän lisäksi Brightonin avaintoppari Shane Duffy on pelikiellossa ja todella tärkeä target Glenn Murray on myös epävarma. Markkina on nyt ylireagoinut Burnleyn heikkoon vireeseen, ja tarjolla on aivan liian korkeita kertoimia.

Poimitaan kotivoitto lapulle in komealla 3,00 -kertoimella! Burnleyllä on loistava sauma päättää pitkään jatkunut heikko jakso. Brighton ei ole mikään erikoinen joukkue juuri nyt voitoistaan huolimatta.

Chelsea-Manchester City

Lauantain huippukamppailuna nähdään Chelsean ja Manchester Cityn välinen vääntö. Kotijoukkue Chelsea on kärsinyt parin viikon sisään kirveleviä tappioita, ja nyt sillä on näytön paikka.

Blues hukkasi viikolla 0-1 johdon Wolvesin vieraana 2-1 tappioksi. Kaksi kierrosta aiemmin Chelsea hävisi paikallismatsin Tottenhamin vieraana 3-1. Välissä sentään kaatui heikko Fulham kotona maalein 2-0.

Chelsean alkukausi on ollut lähtökohtiin nähden hämmentävä hyvä. Napolista saapunut Maurizio Sarri joutui ottamaan vieraan joukkueen haltuunsa, mutta uusi pelisysteemi on saatu heti rullaamaan. Aivan timanttinen rutiini kuitenkin puutuu, mistä ovat osoituksena edellä mainitut tappiota.

Vierasjoukkue Manchester City etenee kuin juna kohti uutta Valioliigan mestaruutta. Guadiolan porukan xG-lukemat ovat aivan ylivoimaisia viikosta toiseen. Cityn puolustus sekä hyökkäys ovat todella timanttisia, eikä joukkue pudota turhia pisteitä missään vaiheessa.

Cityn tasoero on myös kasvanut jatkuvasti muihin kärkijoukkueisiin nähden. Ainoastaan Liverpool pysyy edes hieman peesissä, mutta ero kasvaa myös kärkikaksikon välillä. Julma tasoero näkyy siten, että City voittaa matsin myös Chelsean vieraana 50% todennäköisyydellä.

Ottelun paras pelivalinta on aasialainen alle 3,0 maalia @ 1,80 . Cityn ja Liverpoolin matsit muita kärkijoukkueita vastaan ovat todella vähämaalisia johtuen niiden uskomattoman tiiviistä puolustuksesta. Chelsea ei pääse nyt hallitsemaan palloa, ja joukkueen hyökkäyspeli on ollut muutenkin viime aikoina vaisua. Yli kolmen maalin lopputulos olisi iso yllätys.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!