Valladolid-Villarreal U2.5

KERROIN

1.7
0
pv
0
t
0
min
0
s

Englannin Valioliigassa pelataan lauantaina vain kaksi ottelua, joten poimitaan toinen pelivalinta tällä kertaa La Ligan puolelta. Tarjolla on kaksi erittäin maistuvaa totals-betsiä.

Valioliiga: Everton-Crystal Palace (klo 14:30)

Kotijoukkue Everton lähtee lauantain matsiin hyvällä fiiliksellä. Toffees nousi viikko sitten sillasta ja nappasi 2-3 voiton Watfordin kotiluolasta oltuaan tappiolla jo 2-0. Ottelun ratkaisi lopulta Theo Walcottin osuma lisäajalla.

Evertonin kausi on ollut toistaiseksi hyvin kaksijakoinen. Alkusyksy meni pahasti penkin alle, mutta kurssi on kääntynyt vahvasti sitten Marco Silvan potkujen. Everton on pelannut 10 viimeistä liigaottelua saldolla 5-4-1 ja hävinnyt ainoastaan Manchester Citylle vieraissa.

Crystal Palace hävisi viikko sitten Sheffield Unitedille kotona 0-1. Kyseessä oli toinen peräkkäinen kotitappio ilman tehtyä maalia, sillä Eagles hävisi tätä ennen Southamptonille maalein 0-2. Roy Hodgsonin pumppu on tällä hetkellä voitoitta kuudessa ottelussa, mikä hieman huolettaa.

Palace on ollut aina varsin vähämaalinen, mutta tämä kauden edetessä joukkueen maalimäärät ovat pudonneet todella alhaiselle tasolle. Peräti 10/12 edellisestä Valioliigan ottelusta on alle 2,5 maalin tuloksia. ”Underit” ovat palkinneet betsareita todella hyvin Palacen otteluissa läpi kauden.

Evertonilla on takana pari runsasmaalista tulosta, mutta isossa kuvassa joukkueen puolustus on ryhdistäytynyt todella paljon Silvan potkujen jälkeen. Palace on vastustajana niin vähämaalinen, että se pitää tämän ottelun maaliodotuksen todella alhaisena.

Betsimarkkina tarjoaa jatkuvasti alle 2,5 maalin betsejä Crystal Palacen peliin liian korkeilla kertoimilla. Hyödynnetään tämä lahja myös lauantaina ja napataan ilta alle 2,5 maalia 1,78 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 63%.

La Liga: Valladolid-Villarreal (19:30)

La Ligan ottelu on lähtökohdiltaan hieman samanlainen kuin edellä mainittu Valioliigan peli, mutta altavastaaja ja ”super under” on tällä kertaa kotijoukkueena.

Valladolid tulee lauantain matsiin poikkeuksellisen hyvällä fiiliskellä. Takana on yllättävä 0-1 vierasvoitto Mallorcasta, mikä oli tärkä pistepotti putoamiskamppailussa. Joukkue on hävinnyt itse asiassa vain yhden viidestä ja kaksi yhdeksästä edellisestä ottelustaan.

Valladolidin tavaramerkkinä on ollut läpi kauden äärimmäisen puolustusvoittoinen pelitapa. Se kuuluu La Ligan vähämaalisimpien joukkueiden sakkiin. Jotain kertoo se, että Valladolid on päästänyt vähemmän maaleja kuin FC Barcelona.

Etenkin joukkueen kotipelit ovat olleet äärimmäisen tiukkoja ja vähämaalisia kamppailuja. Peräti 8/10 matseista on alle 2,5 maalin tuloksia ja maalikeskiarvo on kymmenestä ottelusta vain 1,70 osumaa per ottelu.

Vierasjoukkue Villarreal kuuluu maalimääriltään La Ligan korkeampaan kastiin. Joukkue on kuitenkin hyytynyt lähes aina vähämaalisen vastustajan mukaan, kuten tulokset hyvin kertovat tältä kaudelta: Getafe (1-0), Athletic (0-0), Atletico Madrid (0-0) ja Valladolid (2-0).

Valladolidia voisi kutsua hyvin ”La Ligan Crystal Palaceksi” profiililtaan. Joukkueen peleihin tarjotaan myös jatkuvasti liian korkeita kertoimia alle 2,5 maalin betseihin. Poimitaan tämäkin marja talteen ilomielin.

Betsaamme alle 2,5 maalia in 1,70 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle peräti 65%.


Osallistu huikeaan Valioliigan fantasyfutis-turnaukseen! Potissa jopa 500 000 euroa. Lue lisätietoja tästä.


Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *