Pittsburg DNB

KERROIN

1.79
0
pv
0
t
0
min
0
s

Florida isännöi Penguinsia kotona ja tämä ottelupari on kiinnostava monella tapaa. Florida on pelannut huonosti Barkovin ollessa loukkaantunut ja suli muun muassa Vegasin rummussa edellisessä ottelussa. Sasha lienee mitä todennäköisemmin takaisin, mutta joutuu heti pelaamaan isoja, tärkeitä minuutteja.

Tämän kauden kohtaamisissa on Panthers vetänyt toistaiseksi pidemmän korren kahdesti ja Penguins haluaa varmasti lopettaa Floridan visiitin ruusuisesti ennen neljän ottelun kotiputkea. Lyhyesti, jos tutkailee numeroita niin tekevät molemmat joukkueet runsaasti maaleja: Florida on 5. ja Penguins 7. sarjassa. Omiin Penguins on myös 7. mutta Floridan Villi Länsi-kiekko on rokottanut heidän maalivahteja ja joukkue onkin 28. sijalla päästetyissä. 5vs5 pelaaminen antaa myös etua Penguinsille ja ainoa oikeastaan missä Florida suoriutuu paremmin on laukaisuvolyymissa. Sanotaan näin, että erikoistilanteissa saa saman tarinan Floridasta. Erinomainen YV, surkea AV.

Kapteeni Sasha on takaisin ja kotijäällä on vaihtoetu. Ei ole kuitenkaan helppoja matchupeja tarjolla. Ainoa kysymysmerkki on oikeastaan Pengs puolustus. Schultz on hieman uinunut ja kausi on ollut heikko ja loukkaantumisia täynnä. Dumoulinin merkitys alkaa näkymään nyt isossa kuvassa ja Marinon poissaolo tulee painamaan luonnollisesti myös. Riikolalle kuitenkin saumoja ja joukkue pärjäsi varsin hyvin myös ilman Crosbya.

Pidemmittä puheitta on Penguins kuitenkin sen verran edellä pelillisesti ja Florida on ollut viime aikoina pahassa pulassa ilman Barkovia. Henkinen boosti on varmasti iso, kun C tulee takaisin. Mutta. Penguins kerää pisteet mukaan isolla todennäköisyydellä ja Floridan lienee haastavaa näillä lähtökohdilla peluuttaa Penguinsia ulos ketjujen muodossa. Itse pelillisesti tämä on vielä vaikeampaa

Kohteeksi maistuu siis in Penguins DNB 1.79 kertoimilla.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *