Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon keskiviikkoon lähdetään yhdellä varmalla. Neljännen kohteen Richard Halm vaikuttaa oikein lupaavalta 4-vuotiaalta. Teivossa se esitteli voimiaan pitkällä kirillä, toisesta ulkoa, kun se punnersi toisesta ulkoa kierroksen kirillä selkeään voittoon. Vermossa se jäi pussiin sisäradan syövereihin ja tuli voimia uhkuen muiden takana maaliin, vailla kiritilaa. Nyt pussitus varaa ei ole ja Richard Halm jyrää parijonosta voimillaan muista ohi.

Avauskohteen voi aivan hyvin voittaa selvästikin suosikki Tutun Impi. Kanuuna kunnossa oleva tamma jaksaa kiertää ja pienessä lähdössä sillä saatetaan ajaa voimalla eteenpäin jo hyvissä ajoin. Otetaan kuitenkin kaksi varmistusta. Hulluduunari ja Kleppe Spödå (8%) ovat startista nopeita ja saavat etua suosikkiin. Sopivalla selkäjuoksulla molempien nopeus riittää haastamaan suosikin loppusuoralla.

Toinen kohde pelataan neljällä merkillä. Morris Match on kovassa kunnossa ja jaksaa tehdä matkalla töitä. Viime startissaan se laukkasi todennäköisesti voiton viimeisessä kaarteessa, kun se oli jo nakertanut otteen keulahevosesta. Väsymätön ruuna jyrää ehjällä juoksulla korkealle. Ray Boy on todella voitokas hevonen. Pari viikkoa sitten Vermossa se kiri hyvin kaukaa takapareista, ehtien toiseksi. Magnifique Elise väläytteli pätkänopeuttaan Jokimaalla kirien parijonosta kellontarkan juoksun päätteeksi maalikameran kuvaan voittaneen Caviar Creationin kanssa, häviten turpakarvan mitalla. Tarkalla juoksulla se voi ohittaa tässä kaikki. Jacques Hyneman ei meinaa pysyä ravilla, mutta ravatessaan sen kapasiteetti riittää tässä lähdössä.

Kolmannen kohteen suosikki Rannan Pomo saa kaksi varmistusta. Voitosta voittoon marssinut ruuna on tienannut sen verran rahaa, että se joutuu nyt antamaan 20m tasoitusta hevosille, jotka vielä viime vuonna haastoivat sen samalta paalulta. Viulan Voitto otti Kaustisella eleettömän varman voiton toisesta ulkoa. Voltin vitoselta pieni laukan riskikin on, mutta mikäli askeleet osuvat lankulle, on ori varmuudella voittomatsissa mukana. Villieläin haastoi suosikkia viimekaudella useaan kertaan, häviten vain täpärästi. nyt se saa suosikkiin etua merkittävän paljon.

Viides kohde pelataan neljällä merkillä. Way To Go kuuluu näissä lähdöissä aina lapulle, vaikka matka on vauhtikestävälle hevoselle hieman lyhyt. Vermossa se voitti pitkän matkan, kun sillä päästiin ajamaan johtavan takaa ja kiritilat löytyi 300m ennen maalia. Credit To Love jatkaa tykki kunnossa ja on kerännyt jo kolmen voiton putken. Ruotsissa kovaa jälkeä tehnyt Global Winner otetaan pikku paussiltakin heti lapulle. Yllättäjänä mukaan hyvän reissun saava Juiceman (2%), joka on kärsinyt loukkaantumisista. Jokimaalla ruuna oli ihan ok kakkonen ja voi parantaa paljonkin, kun liki vuoden tauon jälkeen on nyt kaksi starttia kropassa.

Päätöskohteeseen pelataan yksi hevonen perusmatkalta ja loput takaa. Divine Striker on kirinyt hyvin kahteen edelliseen, ehtien toiseksi. Viimeksi taktiikka meni mönkään, kun Jarmo Saarela ajoi voimalla kyselemään kärkipaikkaa, mutta juuttui kuolemanpaikalle. Jetman Luxi tulee pikku tauolta, mutta lienee kilpailu kunnossa. BWT Dictator (7%) on kärsinyt huonoista lähtöpaikoista, mutta tehnyt aina voitavansa. Mukaan vielä Picardie, joka on tauluaan paljon parempi hevonen.

Lähtö1: 5,6,8

Lähtö2: 3,4,5,6

Lähtö3: 4,8,10

Lähtö4: 3

Lähtö5: 1,4,5,9

Lähtö6: 3,6,7,8 Vihjerivin hinta: 57,60e

 

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *